Top
Wat tegen zweetvoeten
last van zweetvoeten

Wat tegen zweetvoeten?

Zweetvoeten, een vervelende aandoening. Deze aandoening gaat vaak gepaard met natte klamme stinkvoeten. Veel mensen komen hier moeilijk van af. Wat te doen tegen zweetvoeten?PediFris®, het middel dat je gebruikt in de strijd tegen zweetvoeten.

Het werkt vrijwel gelijk, je hebt binnen enkele dagen al merkbaar resultaat. Dit is het middel in je strijd tegen zweetvoeten. PediFris® smoort het probleem in de kiem. Daar waar sommige middeltjes, zoals deodorant, de geur slechts markeren. Zal PediFris de oorzaak bestrijden.

Eenvoudig gebruik

De meeste producten tegen zweetvoeten zijn zalfjes. Hierdoor moet je smeren om dit aan te brengen waardoor je vieze vingers krijgt. Dat is bij PediFris niet zo, PediFris strooi je simpelweg in de schoen voordat je deze draagt Doe dit een paar dagen achtereen en je bent volledig bevrijd van je zweetvoeten. Ja, dat doe je tegen zweetvoeten.

Wat tegen zweetvoeten, het begint bij de basis

Ken de oorzaak, en begin goed in de basis met de bestrijding van overmatige zweetvoeten.
Een goede basis is voethygiëne. Hiervoor zijn vele tips. Enkele daarvan in het kort: Was de voeten regelmatig, het liefst twee maal per dag, Doe dit met lauw-warm water, al dan niet met zeep. Zorg er voor dat de voet hierna goed gedroogd wordt. Met name tussen de tenen. 
Wissel ook regelmatig van schoenen zodat deze de kans kunnen krijgen om te drogen en te rusten. Indien mogelijk, doe de schoenen regelmatig uit zodat de voet en schoen kunnen luchten en drogen. Hierdoor krijgen de zweetklieren rust en zorgen daarom ook voor een aangenaam gevoel. Maar voor het echte antwoord op de vraag "wat tegen zweetvoeten"  klik je op de volgende button.

 

Bent u niet tevreden over ons product. Geen probleem, wij geven u gewoon een refund! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar!


Odaban, Pedicare, Footcare, Benolin, Scholl, Mycosan of ShoeFresh, Pedifris verslaat ze allemaal!