Gebruiksvoorschriften:

De producten van PediFris® zullen het transpireren van de voeten tegen gaan, snel en doeltreffend.

Voor het beste resultaat gebruik je PediFris® in combinatie met PediSpray®


PediSpray®: Was je voeten droog ze zorgvuldig af en breng PediSpray® aan op de voetzool en tussen de tenen. Laat het middel goed indrogen en je zult voor enkele dagen beschermd zijn tegen overmatige transpiratie.

Ingrediënten: Aqua demi, Alcohol denat, Aluminiumhydroxychloride, Propyleen glycol, Camphorus


PediFris® Classic:
Strooi dagelijks een klein (half) theelepeltje PediFris® in elke schoen. Schoenen licht schudden zodat het poeder goed verdeeld wordt over de binnenzool en trek de schoen aan.

Het poeder lost op tijdens het dragen van de schoen en doet dan zijn werk. Namelijk schimmels en bacteriën bestrijden die voetengeur veroorzaken.

Herhaal dit enkele dagen en de vervelende geur van stinkvoeten zal verdwijnen.
Mocht het zo zijn dat na een onbepaalde tijd de geur weer terug komt dan zal een éénmalig gebruik van PediFris® voldoende zijn zijn om deze weer te bestrijden.

Ingrediënten: hydrated magnesium aluminium silicate zinc oxide boricum acidium sodium bicarbonate


Start behandeling met beide producten voor een periode van minstens 7 dagen achtereen. Het is van belang dat je al  je schoeisel met PediFris behandeld. PediFris werkt desinfecterend, als je bijv. alleen je werkschoenen behandeld dan kunnen deze weer besmet raken na kruisbesmetting door het dragen van onbehandelde schoenen. Dus ook eventueel pantoffels zullen behandeld moeten worden!

Let op! PediFris® Classic werkt het beste met gesloten schoeisel. Het kan eventueel in de sok gestrooid worden zodat het i.c.m. met slippers of sandalen gebruikt kan worden maar is dan wel minder effectief. Gebruik is geheel op eigen risico met betrekking tot schade aan kleding of schoeisel.

PediFris® Classic is niet voor inwendig gebruik, niet geschikt voor zwangere vrouwen en niet gebruiken in de periode van het geven van borstvoeding. Niet geschikt voor diabetici met diabetische-voetwonden. Niet te gebruiken bij kinderen onder 4 jaar. Inhoud 50 gram