Gebruiksvoorschriften

PediSpray®: Was je voeten droog ze zorgvuldig af en breng PediSpray® aan op de voetzool en tussen de tenen. Laat het middel goed indrogen en je zult voor enkele dagen beschermd zijn tegen overmatige transpiratie.
Pedispray bestaat uit: aqua demi  alcohol denat aluminiumhydroxychloride propyleen glycol camphorus

PediFris® Classic:
Strooi dagelijks voor of na het dragen van de schoenen een theelepeltje PediFris in de schoen en laat dit tijdens het dragen van de schoen zitten.
Herhaal dit enkele dagen en de overmatige transpiratie zal afnemen en de vervelende geur van zweetvoeten zal verdwijnen.
Indien na een tijde de geur weer terug komt zal een éénmalig behandeling van PediFris® voldoende zijn zijn om de geur weer te laten verdwijnen.
Pedifris bestaat uit: hydrated magnesium silicate zinc oxide boricum acidium sodium bicarbonate


Start behandeling met beide producten voor een periode van minstens 7 dagen achtereen. Het is van belang dat je al  je schoeisel met PediFris behandeld. PediFris werkt desinfecterend, als je bijv. alleen je werkschoenen behandeld dan kunnen deze weer besmet raken na kruisbesmetting door het dragen van onbehandelde schoenen. Dus ook eventueel pantoffels zullen behandeld moeten worden!

Let op! PediFris® Werkt alleen met gesloten schoeisel en men dient ten alle tijden sokken te dragen tijdens het gebruik. Gebruik is geheel op eigen risico met betrekking tot schade aan kleding of schoeisel.

PediFris® Classic is niet voor inwendig gebruik, niet geschikt voor zwangere vrouwen en niet gebruiken in de periode van het geven van borstvoeding. Niet geschikt voor diabetici met diabetische-voetwonden. Niet te gebruiken bij kinderen onder 4 jaar. Inhoud 50 gram

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down