Gebruiksvoorschriften:

PediFris zal het transpireren van de voeten tegen gaan. Veilig en doeltreffend.

Strooi dagelijks voor of na het dragen van de schoenen een theelepeltje PediFris in de schoen en laat dit tijdens het dragen van de schoen zitten.
Herhaal dit enkele dagen en de overmatige transpiratie zal afnemen en de vervelende geur van zweetvoeten zal verdwijnen.
Mocht het zo zijn dat na een onbepaalde tijd de geur weer terug komt dan zal een éénmalig gebruik van PediFris voldoende zijn zijn om deze weer te bestrijden.

Het is wel  van belang dat je ál je schoeisel met PediFris behandeld.

PediFris werkt namelijk desinfecterend en als je bijv. alleen je werkschoenen behandeld dan kunnen deze weer besmet raken door kruisbesmetting na het dragen van onbehandelde schoenen.

D.w.z. je gaat met schone voeten in besmet schoeisel, hierdoor zullen je schone voeten weer besmet raken door het besmette schoeisel . Als je dan weer met besmette voet in schoon schoeisel stapt zal dit ook weer besmet raken. Vandaar dat je al je schoeisel moet ontsmetten/desinfecteren.

Dus ook eventueel pantoffels zullen behandeld moeten worden!

Let op! PediFris is niet voor inwendig gebruik, niet geschikt voor zwangere vrouwen Gebruik gedurende de periode dat u borstvoeding geeft dient vermeden te worden.  niet geschikt voor diabetici met diabetische-voetwonden. Niet te gebruiken bij kinderen onder 4 jaar. Inhoud 50 gram bevat o.a.: . hydrated magnesium aluminum silicate zinc oxide boricum acidium sodium bicarbonate