Gebruiksvoorschriften

Gebruiksvoorschriften:

De producten van PediFris® zullen het transpireren van de voeten tegen gaan. Veilig en doeltreffend.


PediSpray®: Was je voeten droog ze zorgvuldig af en breng PediSpray® aan op de voetzool en tussen de tenen. Laat het middel goed indrogen en je zult voor enkele dagen beschermd zijn tegen overmatige transpiratie.

Ingrediënten: Protective silicone, Alcohol denat, Propyleen glycol, Aqua demi, Aluminiumhydrate, Dipropyleen glycol, Camphorus, Aluminiumchloride-hexahy drate, Camphorus aroma


PediFris® Classic: Strooi dagelijks voor of na het dragen van de schoenen een theelepeltje PediFris in de schoen en laat dit tijdens het dragen van de schoen zitten.
Herhaal dit enkele dagen en de overmatige transpiratie zal afnemen en de vervelende geur van zweetvoeten zal verdwijnen.
Mocht het zo zijn dat na een onbepaalde tijd de geur weer terug komt dan zal een éénmalig gebruik van PediFris voldoende zijn zijn om deze weer te bestrijden.

Het is wel  van belang dat je al  je schoeisel met PediFris behandeld.

PediFris werkt desinfecterend, als je bijv. alleen je werkschoenen behandeld dan kunnen deze weer besmet raken na kruisbesmetting door het dragen van onbehandelde schoenen.Dus ook eventueel pantoffels zullen behandeld moeten worden!

Let op! PediFris® Werkt het best met gesloten schoeisel. Het kan eventueel in de sok gestrooid worden zodat het i.c.m. met slippers of sandalen gebruikt kan worden maar is dan wel minder effectief.

PediFris® Classic is niet voor inwendig gebruik, niet geschikt voor zwangere vrouwen Gebruik gedurende de periode dat u borstvoeding geeft dient vermeden te worden.  niet geschikt voor diabetici met diabetische-voetwonden. Niet te gebruiken bij kinderen onder 4 jaar. Inhoud 50 gram bevat o.a.: . hydrated magnesium aluminum silicate zinc oxide boricum acidium sodium bicarbonate

Refund policy: Alleen geldig bij 2+1 aanbieding Indien na gebruik van het 1e potje niet het gewenste resultaat is behaald kunnen de overige twee (onaangebroken) verpakkingen, inclusief aankoopbon, worden geretourneerd. Hierna kan men aanspraak maken op de NoCure NoPay garantie waarbij  de overige potjes kunnen worden gereclameerd (exclusief verzendkosten) waarbij de 2+1 korting komt te vervallen