Zweetvoeten 
In sandalen

Zweetvoeten in Sandalen
2+1 Gratis
v.a. €6,65 stuk
  Combineren mogelijk 
33% Korting
Wordt berekend in winkelwagen

Super snel resultaat

Langdurig effectief

Pakt de oorzaak aan

Zonder geknoei met zalf

Bestel
Direct Effect!
Pedispray voetspray

Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je PediSpray® anti-transpirant.

  • Was je voet grondig en droog ze zorgvuldig
  • Spuit PediSpray® op de voeten. Met name op de voetzool en tussen de tenen
  • Laat het goed indrogen (2-5 min.)
  • Direct effect tot 5 dagen lang
Door je voeten te behandelen met PediSpray zullen ze minder zweet afscheiden waardoor ze droger blijven. Hierdoor verminder je geur en kan de huid herstellen en als herboren aanvoelen.

Indien het transpireren is verminderd dan volstaat één enkele onderhoudsbehandeling per week.

Zweetvoeten in sandalen

Het wordt warmer en het is weer tijd om sandalen  te dragen. Heerlijk, gemakkelijk aan te trekken en lekker luchtig, het ideale schoeisel voor op warme zomerdagen. Omdat je normale schoenen vaak last hebt van zweetvoeten geven sandalen heerlijke verkoeling, géén last van transpiratie zou je zeggen.

Maar helaas, dat het onmogelijk is om zweetvoeten in sandalen krijgen is een misverstand want er zijn velen die last hebben van glibberende voeten in sandalen en dat is zeer oncomfortabel!

Sandalen met sokken dragen

Je kunt natuurlijk je sokken aandoen als je sandalen gaat dragen maar dat ziet er wel een beetje weird uit, dus de voorkeur gaat dan toch uit naar blote voeten. Sokken zijn dus niet echt een oplossing.

Oplossing voor zweten in sandalen

Spuit je voeten in met PediSpray® voetspray. Je bent hierdoor tot 5 dagen bescherm tegen overmatige transpiratie waardoor je de hele dag door 100% droge voeten hebt en je zelfverzekerd de dag doorgaat. Ook doe je er goed aan om bij aanschaf al te kiezen voor sandalen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen.

Leder tegen zweetvoeten

De meest voor de hand liggende optie is dan ook leder.  Je hebt tegenwoordig ook hele mooie sandalen die gemaakt zijn van kurk met een leder bovenstel. Bijkomend voordeel is dat leder sterk is waardoor jouw ze lang meegaan.

Zolen van kurk

De zolen van kurk zorgen voor een uitstekende absorptie van zweet en blijven vaak droog aanvoelen. Dit komt door de open structuur van dit materiaal. Maar toch kan dit problemen met zweetvoeten opleveren.

Sandalen Dragen
zonder transpiratie
Zweetvoeten in sandalen
Direct Effect 

Hierdoor heb ik de hele dag
100% Frisse voeten 
Tot 5 dagen lang

Wat te doen tegen zweetvoeten in sandalen

Hier is iets aan te doen. Je kunt de zweetproductie aanzienlijk verminderen door je voeten te behandelen met PediSpray®.
Dit bevat Aluminiumzout en dit zorgt dat zweetkanalen worden vernauwd waardoor je voeten minder zweet afscheiden en droger blijven.

Zorg dat je voeten schoon en droog zijn

Was je voeten grondig en droog ze zorgvuldig. Op deze manier zorg je er voor dat er geen voedingsbodem achterblijft voor de micro-organismen. Deze organismen kunnen dan geen geur produceren.

Breng PediSpray® rechtstreeks aan op je voeten

Met name op de voetzool en tussen de tenen want dit zijn de plekken waar zweetresten en dode huidcellen achterblijven, een perfecte voedingsbron voor schimmels en bacteriën.

Laat het middel goed intrekken/indrogen

Wacht tot dat de spray volledig is ingedroogd. Ga niet eerder staan en/of doe niet eerder sokken aan want dan  zal het middel in je sokken gaan zitten waardoor het zijn werk niet goed kan doen. Het moet dus echt goed op de huid inwerken voor een juiste behandeling.

Tot 5 dagen effectief

Het middel is tot 5 dagen effectief. Je kunt gewoon je voeten wassen en je dagelijkse ding doen

 

Paul Mulder
Rating
 4,8
/
5
Webwinkelkeur
Super spul, alles geprobeerd in de afgelopen 15 jaar, zelfs naar de dokter geweest, van alles mee gekregen maar niets heeft geholpen. Dit spul werkte al na de eerst keer aan brengen.
Helemaal top, bedankt!
Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down