Zweetvoeten in sandalen

Inhoud

Het wordt warmer en het is weer tijd om sandalen  te dragen. Heerlijk, gemakkelijk aan te trekken en lekker luchtig, het ideale schoeisel voor op warme zomerdagen. Omdat je normale schoenen vaak last hebt van zweetvoeten geven sandalen heerlijke verkoeling, géén last van transpiratie zou je zeggen.

Maar helaas, dat het onmogelijk is om zweetvoeten in sandalen krijgen is een misverstand want er zijn velen die last hebben van glibberende voeten in sandalen en dat is zeer oncomfortabel!

Sandalen met sokken dragen

Je kunt natuurlijk je sokken aandoen als je sandalen gaat dragen maar dat ziet er wel een beetje weird uit, dus de voorkeur gaat dan toch uit naar blote voeten. Sokken zijn dus niet echt een oplossing.

Oplossing voor zweten in sandalen

Spuit je voeten in met PediSpray® voetspray. Je bent hierdoor tot 5 dagen bescherm tegen overmatige transpiratie waardoor je de hele dag door 100% droge voeten hebt en je zelfverzekerd de dag doorgaat. Ook doe je er goed aan om bij aanschaf al te kiezen voor sandalen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen.

Leder tegen zweetvoeten

De meest voor de hand liggende optie is dan ook leder.  Je hebt tegenwoordig ook hele mooie sandalen die gemaakt zijn van kurk met een leder bovenstel. Bijkomend voordeel is dat leder sterk is waardoor jouw ze lang meegaan.

Zolen van kurk

De zolen van kurk zorgen voor een uitstekende absorptie van zweet en blijven vaak droog aanvoelen. Dit komt door de open structuur van dit materiaal. Maar toch kan dit problemen met zweetvoeten opleveren. ook hier is PediSpray® een uitstekende oplossing. Ook als je steunzolen of hielspoorzolen in je sandalen draagt.

Zweetvoeten in sandalen

Sandalen dragen zonder transpiratie

Direct Effect

Hierdoor heb ik de hele dag
100% Frisse voeten 
Tot 5 dagen lang

Wat te doen tegen zweetvoeten in sandalen

Hier is iets aan te doen. Je kunt de zweetproductie aanzienlijk verminderen door je voeten te behandelen met PediSpray®.
Dit bevat Aluminiumzout en dit zorgt dat zweetkanalen worden vernauwd waardoor je voeten minder zweet afscheiden en droger blijven.

 
         

Zorg dat je voeten schoon en droog zijn

 
    
                                    
           

Was je voeten grondig en droog ze zorgvuldig. Op deze manier zorg je er voor dat er geen voedingsbodem achterblijft voor de micro-organismen. Deze organismen kunnen dan geen geur produceren.

                
 
 
         

Breng PediSpray® rechtstreeks aan op je voeten

 
    
                                    
           

Met name op de voetzool en tussen de tenen want dit zijn de plekken waar zweetresten en dode huidcellen achterblijven, een perfecte voedingsbron voor schimmels en bacteriën.

                
 
 
         

Laat het middel goed intrekken/indrogen

 
    
                                    
           

Wacht tot dat de spray volledig is ingedroogd. Ga niet eerder staan en/of doe niet eerder sokken aan want dan  zal het middel in je sokken gaan zitten waardoor het zijn werk niet goed kan doen. Het moet dus echt goed op de huid inwerken voor een juiste behandeling.

                
 
 
         

Tot 5 dagen effectief

 
    
                                    
           

Het middel is tot 5 dagen effectief. Je kunt gewoon je voeten wassen en je dagelijkse ding doen