Hielspoor zooltjes

Hielspoor zooltjes – Pijn aan de hiel verhelpen

Heb je last van hielspoor en ben je op zoek naar verlichting? Hielspoor zolen zijn een goede optie. Ze kunnen helpen druk op de peesplaat te verlagen en de pijn en de symptomen van hielspoor te verminderen.


Aanbevolen producten

FEETZ – Hielspoor en Fasciitis plantaris

Inlegzolen voor mannen en vrouwen Steunzolen voor schoenen – Orthopedische inlegzolen – Platvoeten – Hardloop inlegzolen – Podologische inlegzolen voor voetboogpijn Hoge boog – Inlegzolen voor laarzen

Professor Q – 2x Hielspoor Zooltjes

De Hielspoor Zooltjes zijn siliconen hielbeschermers met een centrale softspot. Dit zorgt voor een superieure schokabsorptie. Dit maakt de hielbeschermers zeer geschikt voor hielklachten, hielspoor, hielpijn of achillespeesklachten

Wat mensen zeggen over PediFris®

Hielspoor zooltjes, oma weet raadt

Kies voor goede zooltjes

Kortom, er zijn verschillende opties voor zooltjes tegen hielspoor. Of je nu kiest voor standaard- of gelzolen of voor op maat gemaakte steunzolen, het is belangrijk dat je het product onderzoekt en let op bepaalde kenmerken.

Zorg er bijvoorbeeld voor dat de steunzolen gemaakt zijn van zacht, maar ondersteunend materiaal en dat ze de hieldemping bieden die jij nodig hebt. Zorg er ook voor dat de steunzolen geschikt zijn voor jouw voettype en voorkom hiermee overbelasting.

Met de juiste steunzolen kun je de pijn verminderen en je voeten beschermen tegen verdere hielspoor klachten.


Hielspoor is een aandoening waarbij er een benige uitgroei ontstaat aan de onderkant van de hiel. Dit kan pijn veroorzaken bij het lopen of staan.

De meest voorkomende symptomen zijn pijn onder de hiel, stijfheid in de voet en pijn bij het opstaan ​​uit bed of na langdurig zitten.

Hielspoor kan worden gediagnosticeerd door een arts of podotherapeut. Meestal wordt er een röntgenfoto of MRI-scan genomen om de diagnose te bevestigen.

Deze site is gebouwd door mh.nl
cartchevron-down