PediFris® Classic – Middel tegen stinkvoeten

De hele dag Frisse, Geurloze voeten

Trek gerust je schoenen in gezelschap uit!

 
         

Zorg dat voeten schoon en droog zijn

 
    
                                         

Was voeten grondig en droog ze zorgvuldig. Op deze manier zorg je er voor dat er geen voedingsbodem achterblijft voor bacteriën die zweetvoetengeur produceren.

                
 
 
         

Strooi PediFris® in de schoenen

 
    
                                         

Strooi een klein (half) theelepeltje PediFris® in elke schoen. Schoenen licht schudden zodat het poeder goed verdeeld wordt over de binnenzool en trek de schoen aan.
Het poeder lost op tijdens het dragen van de schoen en doet dan zijn werk. Namelijk schimmels en bacteriën bestrijden die voetengeur veroorzaken.

                
 
 
         

Hoe lang duurt de behandeling

 
    
                                         

Om van stinkvoeten af te komen behandel de eerste week dagelijks. Vervolgens doe je om de twee weken een enkele onderhoudsbehandeling met PediFris® schoenpoeder.

Maak de kuur compleet, behandel ook je voeten met PediSpray voetspray.

                
 
 
         

Ook tegen geur bij schoenen die al stinken

 
    
                                         

Ja, het middel werkt ook tegen geur bij schoen die, als gevolg van zweetvoeten, stinken.

Je kunt hiervoor het poeder ook gewoon in de schoen strooien en de schoenen dragen. De geur die aan de binnenkant van de schoen zit zal dan, nadat de schoen enkele keren gedragen is, uiterindelijk ook verdwijnen

                
 
 
         

Wel of geen sokken dragen?

 
    
                                         

Bij het gebruik van PediFris producten is het dragen van sokken aan te raden voor een betere werkzaamheid.

Echter, als je ervoor kiest om geen sokken te dragen, is dit ook mogelijk. Let hierbij wel op eventuele wondjes of beschadigingen aan de huid, aangezien de producten direct in contact komen met de voeten.

                
 
 
         

Waar moet ik nog meer op letten?

 
    
                                         

PediFris® voetpoeder is niet voor inwendig gebruik, niet geschikt voor zwangere vrouwen, niet geschikt voor kinderen onder 4 jaar, niet geschikt voor diabetici met diabetische-voetwonden.

Als er een overgevoeligheidsreactie optreedt na gebruik van de producten, dien je de behandeling onmiddellijk te stoppen.

                
 

Maak de kuur Compleet

Behandel ook je Voeten!

Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je ook PediSpray® anti-transpirant.
Breng het avonds na het wassen aan op je voeten.
Laat het goed inwerken en je bent tot 5 dagen beschermd tegen overmatige transpiratie

Géén geklieder met zalf!

Niemand over z’n nek als jij je schoenen uit trekt.

Je kunt weer op sokken door huis!

Middel tegen stinkvoeten

 

 • Bestrijd bacteriën en schimmels die voetengeur veroorzaken.
 • Bronbestrijding dus géén geurmaskering.
 • Snelwerkend en langdurig effectief

Als je op het web zoek gaat naar een middel tegen zweetvoeten dan vind je verscheidene soorten. Daarbij zullen er vele resultaatbeloften en diverse claims de revue passeren waardoor je snel het spoor bijster zult zijn.

Tijd voor duidelijkheid, wij zetten voor jou alles op een rijtje en geven het antwoord op de vraag: “Welk middel werkt het beste tegen zweetvoeten?”

Welke middelen tegen stinkvoeten zijn er?

Je kunt de middelen grofweg in drie categorieën onderverdelen.

 1. Anti perspirant
  Verminderd transpiratie
 2. Schimmel- en bacterie werende middelen
  Bestrijding van geur veroorzakende micro-organismen
 3. Deodorant
  Parfumerend / maskerend

Daarnaast is de manier van aanbrengen van de middelen nog te verdelen in drie categorieën

Poeder tegen zweetvoeten

Het grote voordeel van poeder tegen zweetvoeten is dat het zichzelf verspreid en het een aanpak van “set & forget” heeft. (Dit uiteraard naast de standaard hygiëne maatregelen) Je strooit het simpelweg in je schoen, trekt de schoen aan en je bent klaar. De perfecte kuur om geur tegen te gaan!

Spray tegen zweetvoeten

Spray wordt gebruikt om doelgericht lokaal te behandelen. Dit geldt met name voor spray's op basis van aluminiumzouten. Deze zorgen er voor dat de zweetproductie wordt gereguleerd op het behandelde deel van de huid. Ideaal voor behandeling van voeten of oksels. Spray werkt snel(direct) en langdurig (tot 5 dagen)

Zweetvoeten zalf

Zalf tegen zweetvoeten is op zich een prima oplossing maar hier kleven (letterlijk en figuurlijk) nogal wat nadelen aan. Want bij het aanbrengen merk je al gauw dat het een geklieder is. Je hebt vaak last van zalfresten die aan je handen blijven zitten of vlekken in kleding of beddengoed achterlaten.

Wat is dan het beste middel tegen stinkvoeten?

Vaak komt de spray als beste uit de bus. Het werkt lokaal, snel en direct. Is de kwaal hardnekkiger en heb je ook nog last van schoenen en voeten die erg stinken dan is PediFris® het ideale middel om te gebruiken. Je kunt natuurlijk ook voor extra zekerheid gaan door spray en poeder gelijktijdig te gebruiken.

Paardenmiddel tegen stinkvoeten

Omdat de werking van PediFris zo goed is wordt het ook wel het paardenmiddel tegen stinkvoeten genoemd. Dit komt mede door een meervoudige werking, want het gaat niet alleen geur en zweetvoeten tegen het biedt ook nog eens bescherming tegen voetschimmel en kalknagel

PediFris® Waar te koop?

PediFris kopen kan via de webshop “PediFris.nl”. Middels een aantrekkelijke “2+1 gratis” aanbieding. Ook is PediFris® verkrijgbaar via de site van onze verkooppartner Bol.com en via amazon.nl. Let wel, onze producten zijn exclusief te verkrijgen via deze kanalen.

Lees meer Inklappen

Let op! PediFris voetpoeder is niet voor inwendig gebruik, niet geschikt voor zwangere vrouwen, niet geschikt voor kinderen onder 4 jaar, niet geschikt voor diabetici met diabetische-voetwonden. 
*Alleen geldig bij 2+1 aanbieding Indien na gebruik van het 1e potje niet het gewenste resultaat is behaald kunnen de overige twee (onaangebroken) verpakkingen, inclusief aankoop bon, worden geretourneerd, waarna de onaangebroken producten kunnen worden gereclameerd (exclusief verzendkosten). De 2+1 korting op het gebruikte product komt te vervallen
** PediFris® Werkt het beste met gesloten schoeisel en sokken.

Inhoud 50 gram