middel tegen zweetvoeten
PediFris®
Tegen stinkvoeten
2+1 Gratis
v.a. €6,65 stuk
  Combineren mogelijk 
33% Korting
Wordt berekend in winkelwagen
Super snel resultaat
Langdurig effectief
Pakt de oorzaak aan
Géén geknoei met zalf
De hele dag Frisse, Geurloze voeten
Trek gerust je schoenen in gezelschap uit!
PediFris® Classic
pedifris potje

9,99

PediFris® 2+1 Gratis
PediFris tegen zweetvoeten

19,98

TIP!
Behandel al je schoenen met PediFris®
Zó voorkom je herbesmetting

PediFris® Poeder tegen stinkvoeten

PediFris® poeder tegen stinkvoeten zorgt dat voetengeur als sneeuw voor de zon verdwijnt en transpiratie aanzienlijk wordt verminderd.
Voor optimaal resultaat volg je het onderstaande stappenplan.


Was voeten grondig en droog ze zorgvuldig. Op deze manier zorg je er voor dat er geen voedingsbodem achterblijft voor bacteriën die zweetvoetengeur produceren.

Strooi een klein (half) theelepeltje PediFris® in elke schoen. Schoenen licht schudden zodat het poeder goed verdeeld wordt over de binnenzool en trek de schoen aan.
Het poeder lost op tijdens het dragen van de schoen en doet dan zijn werk. Namelijk schimmels en bacteriën bestrijden die voetengeur veroorzaken.

Om van stinkvoeten af te komen behandel de eerste week dagelijks. Vervolgens doe je om de twee weken een enkele onderhoudsbehandeling met PediFris® schoenpoeder.

Maak de kuur compleet, behandel ook je voeten met PediSpray voetspray.

Ja, het middel werkt ook tegen geur bij schoen die, als gevolg van zweetvoeten, stinken.

Je kunt hiervoor het poeder ook gewoon in de schoen strooien en de schoenen dragen. De geur die aan de binnenkant van de schoen zit zal dan, nadat de schoen enkele keren gedragen is, uiterindelijk ook verdwijnen

PediFris® voetpoeder is niet voor inwendig gebruik, niet geschikt voor zwangere vrouwen, niet geschikt voor kinderen onder 4 jaar, niet geschikt voor diabetici met diabetische-voetwonden.

Als er een overgevoeligheidsreactie optreedt na gebruik van de producten, dien je de behandeling onmiddellijk te stoppen.

Maak de kuur Compleet 
Behandel ook je Voeten!
Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je ook PediSpray® anti-transpirant.
Breng het avonds na het wassen aan op je voeten.
Laat het goed inwerken en je bent tot 5 dagen beschermd tegen overmatige transpiratie
Bestel
PediFris® Voetspray

12,45

PediFris® 2+1 Gratis
PediSpray-2p1

24,95

Géén geklieder met zalf!
Niemand over z'n nek als jij je schoenen uit trekt.

Je kunt weer op sokken door huis!

Schoendeodorant

PediFris® is géén schoendeodorant. Daar waar een deodorant de geur zal maskeren zal PediFris® de geur laten verdwijnen.  Schoenen en voeten worden ge-desinfecteert waardoor de oorzaak wordt aangepakt en voor een langere tijd geurneutraal blijven!

PediFris® Waar te koop?

PediFris kopen kan via de webshop “PediFris.nl”. De prijs is €6,65 per stuk middels een aantrekkelijke “2+1 gratis” aanbieding. Ook is PediFris® verkrijgbaar via de site van onze verkooppartner Bol.com. Onze schoenpoeder is exclusief via deze kanalen te verkrijgen.

 • Webwinkelkeur
  Martijn
  Ik gebruik de voetspray inmiddels vier dagen en ik ben echt verbaasd: dit middel werkt echt! Ik had altijd zweet/stink voeten van de ergste categorie, maar dat is als sneeuw voor de zon verdwenen. Eigenlijk al meteen na het eerste gebruik van PediFris.
  Ik ben echt blij, want dit probleem had best wel een grote impact op m'n leven.
  Rating
   5
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Cindy Bouwens
  Snelle levering ,mijn man is zeer tevreden het werkt echt

  Rating
   4.8
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Jorian Miegies
  De bestelling was ruim op tijd. En het product zelf werkt voor mij erg goed, zowel het poeder voor de schoen als de spray voor de voet!
  (als je veel loopt op een dag en dus een dikkere eeltlaag op de voet hebt zou ik dit eerst met een een eeltschrobber verwijderen. Dan gecombineerd met de spray. Voeten weer zo goed als nieuw
  Rating
  5
  /
  5

Middel tegen stinkvoeten

 • Bestrijd bacteriën en schimmels die voetengeur veroorzaken.
 • Bronbestrijding dus géén geurmaskering.
 • Snelwerkend en langdurig effectief
 

Als je op het web zoek gaat naar een middel tegen zweetvoeten dan vind je verscheidene soorten. Daarbij zullen er vele resultaatbeloften en diverse claims de revue passeren waardoor je snel het spoor bijster zult zijn.

Tijd voor duidelijkheid, wij zetten voor jou alles op een rijtje en geven het antwoord op de vraag: “Welk middel werkt het beste tegen zweetvoeten?”

Welke middelen tegen stinkvoeten zijn er?

Je kunt de middelen grofweg in drie categorieën onderverdelen.

 1. Anti perspirant
  Verminderd transpiratie
 2. Schimmel- en bacterie werende middelen
  Bestrijding van geur veroorzakende micro-organismen
 3. Deodorant
  Parfumerend / maskerend

Daarnaast is de manier van aanbrengen van de middelen nog te verdelen in drie categorieën

 • Poeder tegen zweetvoeten
 • Spray tegen zweetvoeten
 • Crème of Zalf tegen zweetvoeten

Poeder tegen zweetvoeten

Het grote voordeel van poeder tegen zweetvoeten is dat het zichzelf verspreid en het een aanpak van “set & forget” heeft. (Dit uiteraard naast de standaard hygiëne maatregelen) Je strooit het simpelweg in je schoen, trekt de schoen aan en je bent klaar. De perfecte kuur om geur tegen te gaan!

Spray tegen zweetvoeten

Spray wordt gebruikt om doelgericht lokaal te behandelen. Dit geldt met name voor spray's op basis van aluminiumzouten. Deze zorgen er voor dat de zweetproductie wordt gereguleerd op het behandelde deel van de huid. Ideaal voor behandeling van voeten of oksels. Spray werkt snel(direct) en langdurig (tot 5 dagen)

Zweetvoeten zalf

Zalf tegen zweetvoeten is op zich een prima oplossing maar hier kleven (letterlijk en figuurlijk) nogal wat nadelen aan. Want bij het aanbrengen merk je al gauw dat het een geklieder is. Je hebt vaak last van zalfresten die aan je handen blijven zitten of vlekken in kleding of beddengoed achterlaten.

Wat is dan het beste middel tegen stinkvoeten?

Vaak komt de spray als beste uit de bus. Het werkt lokaal, snel en direct. Is de kwaal hardnekkiger en heb je ook nog last van schoenen en voeten die erg stinken dan is PediFris® het ideale middel om te gebruiken. Je kunt natuurlijk ook voor extra zekerheid gaan door spray en poeder gelijktijdig te gebruiken.

Paardenmiddel tegen stinkvoeten

Omdat de werking van PediFris zo goed is wordt het ook wel het paardenmiddel tegen stinkvoeten genoemd. Dit komt mede door een meervoudige werking, want het gaat niet alleen geur en zweetvoeten tegen het biedt ook nog eens bescherming tegen voetschimmel en kalknagel


Let op! PediFris voetpoeder is niet voor inwendig gebruik, niet geschikt voor zwangere vrouwen, niet geschikt voor kinderen onder 4 jaar, niet geschikt voor diabetici met diabetische-voetwonden. 
*Alleen geldig bij 2+1 aanbieding Indien na gebruik van het 1e potje niet het gewenste resultaat is behaald kunnen de overige twee (onaangebroken) verpakkingen, inclusief aankoop bon, worden geretourneerd. Hierna kan men aanspraak maken op de NoCure NoPay garantie waarbij  de overige producten kunnen worden gereclameerd (exclusief verzendkosten). De 2+1 korting op het gebruikte product komt te vervallen
** Let op! PediFris® Werkt het beste met gesloten schoeisel en sokken.

Inhoud 50 gramPartner Van Bol.com
cartchevron-down