PediFris® Classic tegen Zweetvoeten

PediFris® tegen zweetvoeten

  • Na Twee dagen Resultaat
  • Géén Geklieder met Zalf
  • Gratis verzenden v/a €40,-
  • No Cure No Pay!*

PediFris®

Bestrijdt bacteriën en schimmels die zweetvoetengeur veroorzaken. Snel, permanent en eenvoudig.
Niemand meer last van jouw vieze voetengeur.


PediFris-Classic

12,45

PediFris-2Plus-1

38,85 24,95


Achteraf betalen mogelijk

Pedifris® tegen zweetvoeten afterpay


PediFris Webwinkel KeurWebwinkelkeur 24-9-2019
Steffen IJtsma: Geweldig product. Voor mij doet het wat er beloofd word. Geen zweetvoeten meer na 2 dagen gebruik.

Zó kom je snel en permanent van zweetvoeten en stinkvoeten af !

Strooi een klein theelepeltje PediFris® in elke schoen. Schoenen licht schudden zodat het poeder goed verdeeld wordt over de binnenkant van de schoenzool en trek de schoen aan.
Het poeder lost tijdens tijdens het dragen van de schoen op en doet dan zijn werk dus geen geklieder met zalf!
Herhaal dit enkele dagen, je zult merken dat je stinkvoeten zijn getransformeerd naar normale frisse voeten.


Je kunt weer op sokken door huis!


PediSpray®

Wil je de behandeling helemaal compleet maken? gebruik dan PediSpray® anti-transpirant voor 100% droge, frisse en geurloze voeten hebt.
Het beste effect behaal je door PediSpray® ‘s avonds na het wassen & drogen van je voeten aan te brengen. Laat het helemaal indrogen daarna ben je tot wel 5 dagen beschermd bent tegen overmatige transpiratie.


PediSpray tegen zweetvoetenPediSpray

12,45

38,85 24,95


Tip

Behandel al je schoeisel met PediFris® schoenpoeder om her-besmetting te voorkomen.  Als je bijv. alleen je werkschoenen behandeld dan kunnen deze weer besmet raken door het dragen van onbehandelde schoenen.

Mocht het zo zijn dat na een onbepaalde tijd de geur weer terug komt, dan zal één enkele behandeling voldoende zijn om je voeten weer fris te krijgen. PediFris® is exclusief verkrijgbaar via onze webshop dus u vind het niet tussen de middelen tegen zweetvoeten bij Kruidvat, DA of Trekpleister.


Inhoud 50 gram

Let op! PediFris voetpoeder is niet voor inwendig gebruik, niet geschikt voor zwangere vrouwen, niet geschikt voor kinderen onder 4 jaar, niet geschikt voor diabetici met diabetische-voetwonden.  Inhoud 50 gram
*Alleen geldig bij 2+1 aanbieding Indien na gebruik van het 1e potje niet het gewenste resultaat is behaald kunnen de overige twee (onaangebroken) verpakkingen, inclusief aankoopbon, worden geretourneerd. Hierna kan men aanspraak maken op de NoCure NoPay garantie waarbij  de overige potjes kunnen worden gereclameerd (exclusief verzendkosten) waarbij de 2+1 korting komt te vervallen
** Let op! PediFris® Werkt het best met gesloten schoeisel. Het kan eventueel in de sok gestrooid worden zodat het icm met slippers of sandalen gebruikt kan worden maar is dan wel minder effectief.