Zweetvoeten
 in Werkschoenen 

Stinkende Werkschoenen Door Zweetvoeten
2+1 Gratis
v.a. €6,65 stuk
  Combineren mogelijk 
33% Korting
Wordt berekend in winkelwagen

Super snel resultaat

Langdurig effectief

Pakt de oorzaak aan

Zonder geknoei met zalf

Stinkende Werkschoenen
Zo maak je ze weer fris

 • Doe voor het dragen een theelepeltje PediFris® Classic in je schoenen.
 • Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen vrij maken van micro-organismen
 • Weg met die vieze geur nooit meer stinkvoeten zweetvoeten of putjeszolen!

 Géén geklieder met zalfjes of andere smeersels.

 Stinkende  
Werkschoenen

Draag jij veiligheidsschoenen?

Dan is de kans groot dat je last hebt van
Zweetvoeten en Stinkende Werkschoenen.
Hier is een oplossing voor:
PediFris® Classic

Een doeltreffende bescherming tegen stinkvoeten en stinkende schoenen.
Géén maskering maar pakt het probleem bij de bron aan door Bacteriën en schimmels die zweetvoetengeur veroorzaken te bestrijden

Het werkt snel en langdurig en is eenvoudig in gebruik.

De hele dag 100% frisse en geurloze voeten en schoenen, zelfs na een lange werkdag

Trek gerust je schoenen in gezelschap uit!

Waarom krijg ik Zweetvoeten in Werkschoenen

Zweetvoeten ontstaan vaak door dat de schoenen lang achtereen worden gedragen waardoor voeten warm en vochtig zijn en geen tijd krijgen om te luchten. Werkschoenen zijn vaak gemaakt van materialen die moeilijk vocht opnemen of doorlaten en ademen/ventileren daarom vaak slecht.
Het gevolg hiervan is dat je natte voeten krijgt waardoor de boel gaat broeien. Dit is de perfecte omgeving voor micro-organismen die stinkvoeten en stinkende schoenen veroorzaken. Daarnaast is de kans groot dat je blaren oploopt doordat je voethuid week is omdat deze continu vochtig is.

Tips | Wat te doen tegen zweetvoeten in werkschoenen?

Er zijn dingen die je kunt doen om zweetvoeten in werkschoenen te voorkomen

 1. Let bij het aanschaffen van je werkschoenen op het materiaal waarvan je schoenen zijn gemaakt
  Leer is een uitstekend materiaal maar nylon mesh doet het ook heel goed. Voorkom rubber of andere vocht dichte kunststoffen.
  Er zijn tegenwoordig ook hi-tech materialen zoals Cambrelle® of Gore-Tex® die goed vocht absorberen en afvoeren
 2. Was je voeten twee maal per dag, eventueel met een zeep die desinfecterend werkt. Je kunt hierbij tijdens een wasbeurt afwisselen met koud en warm water voor een beter effect. Vergeet niet om de voeten grondig te drogen om dat vocht geur kan veroorzaken.
 3. Ook bij je sokken moet je opletten van welk materiaal deze gemaakt zijn. Katoen, bamboe, wol of houtvezel hebben hier de voorkeur.
  Verschoon regelmatig je sokken
 4. Je doet er goed aan om meerdere paren schoenen aan te schaffen zodat je regelmatig kunt wisselen. Hierdoor krijgen de schoenen kans om te luchten en te drogen. Bijkomend voordeel is dat ze dan ook langer meegaan dus eigenlijk een win win situatie
 5. Behandel je voeten na het drogen met PediSpray® voetspray zodat ze minder transpireren en je voeten niet meer klam worden
 6. Gebruik een antibacterieel (ontsmettend) middel zoals PediFris® in je schoenen hiermee desinfecteer je de schoen en voet waardoor je geur van stinkvoeten voorkomt. 

Eelt veroorzaakt ook geur, Klopt dat?

Eelt neemt vocht op net als een spons. Het voetzweet blijft hier in hangen waardoor dit gaat stinken en je last van stinkvoeten krijgt.  Je kunt dit zelf verwijderen doen door het eelt weg te raspen. Of nog beter, je kunt dit laten doen door een gediplomeerd pedicure.

Waarom een schoenwissel?

Zorg er voor dat je meerdere paren werkschoenen hebt en wissel deze om de dag. Hierdoor kan vocht beter uit de schoen trekken zodat er minder snel stank wordt geproduceerd.

Zorg er voor dat je schoenen en sokken draagt van natuurlijke materialen zoals wol katoen of bamboe en ga synthetische materialen uit de weg. Dus geen polyester of nylon en zeker geen rubber!

Houdt deze tips in acht om zweetvoeten in werkschoenen en veiligheidsschoenen te voorkomen en te verhelpen. 

Werkschoenen tegen zweetvoeten kopen

Tegenwoordig zijn er hi-tech materialen op de markt welke speciaal ontwikkeld zijn om zeetvoeten tegen te gaan. Ook zijn er werkschoenen te koop met Gore-Tex® of Cambrelle® technologie. Deze stof heeft poriën 20.000 maal kleiner dan een druppel water. Het is dus waterdicht. Maar het ademt wel omdat de porie 700 maal groter is dan een waterdamp molecuul. Deze materialen hebben een hoog vochtabsorptievermogen en een uitstekende vochtdoorvoer.

Ademende Loopzool

Één van de bekendste ademende loopzolen is de GEOX zool. Deze zool draagt bij aan een verbeterede ventilatie van schoenen en voeten. De moeite waard om in overweging te nemen bij de aanschaf van een nieuw paar schoenen.

 • Webwinkelkeur
  J de Vries
  Geef niet zo snel reviews, maar dit werkt wel echt ongekend goed. Wellicht even 2 keer poederen en daarna ruiken je schoenen alsof ze uit de wasmachine komen. Gouden uitvinding.
  Rating
   4.8
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  John Camu
  Product gekocht voor een collega die al jaren last heeft van zweet en stink voeten. Na 3 dagen heeft hij geen zweet en stink voeten meer. Het is een geweldig wondermiddel.
  Rating
   4.8
  /
  5
Maak de kuur Compleet.
Behandel ook je Voeten!
Direct Effect!

Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je PediSpray® anti-transpirant.

 • Was  en droog je voeten grondig
 • Spuit PediSpray® op de voetzool en tussen de tenen
 • Laat het goed indrogen.
 • Doe dit 2 tot 5 dagen achter elkaar.

Last van zweetvoeten?

Dan is PediFris®, de oplossing om zweetvoeten te behandelen! En het werkt natuurlijk ook voor je motrolaarzen, voetbalschoenen, sportschoenen, sneakers, kortom: Ieder soort soort gesloten schoeisel!

 • Bouwgemak
 • logo for you
 • Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down