Wat tegen zweetvoeten in werkschoenen

Zweetvoeten in werkschoenen & veiligheidsschoenen

Draag jij veiligheidsschoenen? Dan is de kans groot dat je last hebt van zweetvoeten en stinkende werkschoenen. En ja, er is een oplossing, PediFris®, dit middel bestrijdt zweetvoeten en de symptomen hiervan zoals een vieze voetengeur en stinkende schoenen. Het is voor zeer langere tijd effectief, zelfs na een lange werkdag. Dus nooit meer last van stinkende werkschoenen en stinkende veiligheidsschoenen. Je hebt weer een frisse stalen neus!


Ontstaan van zweetvoeten in werkschoenen of legerkisten.

Deze zweetvoeten ontstaan vaak door dat de werkschoenen of veiligheidsschoenen lang achtereen worden gedragen. Daarnaast zijn werkschoenen vaak gemaakt van materialen die moeilijk vocht opnemen of doorlaten en werkschoenen ademen/ventileren daarom vaak slecht. Het gevolg hiervan is dat je natte voeten in je werkschoenen krijgt en de boel gaat broeien. Dit is de perfecte omgeving voor, stinkvoeten en stinkende werkschoenen.

Stinkende werkschoenen en klamme natte voeten.

Doordat het vocht niet weg kan blijft de huid vochtig, deze wordt dan teer en beschadigd snel. Hierdoor kunnen kleine gaatjes in de huid ontstaan, (putjeszolen). Je kunt dit vergelijken met hoe de huid van je handen er uit ziet als de te lang in water zijn geweest (oma handjes). Dit is te voorkomen door beter geventileerde werkschoenen te gebruiken maar helaas is dit niet altijd mogelijk i.v.m. veiligheidsvoorschriften. Probeer dan bij aanschaf van schoenen er voor te kiezen dat de schoen is gemaakt van natuurlijk materiaal zoals bijvoorbeeld leer.


Webwinkelkeur

John Camu: Product gekocht voor een collega die al jaren last heeft van zweet en stink voeten. Na 3 dagen heeft hij geen zweet en stink voeten meer. Het is een geweldig wondermiddel.Hoe kan je stinkende werkschoenen opfrissen.

Ineens last van zweetvoeten wat moet ik doen?

Was je voeten twee maal per dag, eventueel met een zeep die desinfecterend werkt. Je kunt hierbij tijdens een wasbeurt afwisselen met koud en warm water voor een beter effect

Wat kan ik tegen stinkende werkschoenen gebruiken?

Gebruik een antibacterieel (ontsmettend) middel Bijvoorbeeld een middel zoals PediFris® in combinatie met PediSpray®, dit om de voeten en schoenen grondig te desinfecteren tegen de stank en er voor te zorgen dat de transpiratie sterk wordt verminderd.

Eelt veroorzaakt ook geur, Klopt dat?

Eelt neemt vocht op net als een spons. Het voetzweet blijft hier in hangen waardoor dit gaat stinken en je dus last van stinkvoeten krijgt. Je kunt dit zelf verwijderen doen door het eelt weg te raspen. Of nog beter, je kunt dit laten doen door een gediplomeerd pedicure.

Waarom een schoenwissel?

Zorg er voor dat je meerdere paren werkschoenen hebt en wissel deze om de dag. Hierdoor kan vocht beter uit de schoen trekken zodat er minder snel stank wordt geproduceerd.

Hoe zit dat met de materiaalkeuze?

Zorg er voor dat je schoenen en sokken draagt van natuurlijke materialen. wol katoen of bamboe en ga synthetische materialen uit de weg. Dus geen polyester of nylon.

Houdt deze tips in acht om zweetvoeten in werkschoenen en veiligheidsschoenen te voorkomen en te verhelpen.
Last van zweetvoeten? Dan is PediFris®, de oplossing om zweetvoeten te behandelen!


PediFris®, helpt tegen stinkende werkschoenen
zelfs na een lange werkdag!