Zweetvoeten
In werkschoenen

Wat tegen zweetvoeten in werkschoenen

Draag jij veiligheidsschoenen? Dan is de kans groot dat je last hebt van zweetvoeten en stinkende werkschoenen. En ja, er is een oplossing, PediFris®. 

Dit middel bestrijdt zweetvoeten en de symptomen hiervan zoals een vieze voetengeur en stinkende schoenen. Het is voor zeer langere tijd effectief, zelfs na een lange werkdag.

Stinkende
Werkschoenen

Om dit alles tegen te gaan gebruik je PediFris®. Dit elimineert deze micro-organismen waardoor ze geen stank meer kunnen produceren en jij je schoenen veilig uit kunt trekken zonder dat iedereen van z’n stokje gaat door jouw aroma’s.

PediFris werkt snel en langdurig. Eigenlijk iedereen dit in zijn/haar toolbox moeten hebben. Daarnaast is het ook heel eenvoudig in gebruik. Je strooit het simpelweg in je schoenen en trekt deze vervolgens aan. Het middel lost dan op en gaat in je sokken en laarzen zitten waar het zijn werk doet. 

Product gekocht voor een collega die al jaren last heeft van zweet en stink voeten. Na 3 dagen heeft hij geen zweet en stink voeten meer. Het is een geweldig wondermiddel.
John Camu
Webwinkelkeur

Maak de behandeling compleet met PediSpray® anti-transpirant. Dan ben je verzekerd van 100% droge, frisse en geurloze voeten. Het beste resultaat behaal je door PediSpray® ‘s avonds na het wassen & drogen van je voeten aan te brengen
Spuit je voeten goed in, vooral op de zool en tussen de tenen, laat het goed indrogen en je bent tot 5 dagen beschermd tegen overmatige transpiratie.

Werkschoenen
Opfrissen

Zweetvoeten ontstaan vaak door dat de werkschoenen lang achtereen worden gedragen. Daarnaast zijn werkschoenen vaak gemaakt van materialen die moeilijk vocht opnemen of doorlaten en werkschoenen ademen/ventileren ook vaak slecht. 

Het gevolg hiervan is dat je natte voeten waardoor de boel gaat broeien. Dit is de perfecte omgeving voor micro-organismen die stinkvoeten en stinkende werkschoenen veroorzaken.
Hoe ga je dit tegen?

Was je voeten twee maal per dag, eventueel met een zeep die desinfecterend werkt. Je kunt hierbij tijdens een wasbeurt afwisselen met koud en warm water voor een beter effect

Gebruik een antibacterieel (ontsmettend) middel Bijvoorbeeld een middel zoals PediFris® in combinatie met PediSpray®, dit om de voeten en schoenen grondig te desinfecteren tegen de stank en er voor te zorgen dat de transpiratie sterk wordt verminderd.

 

Eelt neemt vocht op net als een spons. Het voetzweet blijft hier in hangen waardoor dit gaat stinken en je dus last van stinkvoeten krijgt. Je kunt dit zelf verwijderen doen door het eelt weg te raspen. Of nog beter, je kunt dit laten doen door een gediplomeerd pedicure.

Zorg er voor dat je meerdere paren werkschoenen hebt en wissel deze om de dag. Hierdoor kan vocht beter uit de schoen trekken zodat er minder snel stank wordt geproduceerd.

Zorg er voor dat je schoenen en sokken draagt van natuurlijke materialen. wol katoen of bamboe en ga synthetische materialen uit de weg. Dus geen polyester of nylon.

Houdt deze tips in acht om zweetvoeten in werkschoenen en veiligheidsschoenen te voorkomen en te verhelpen. Last van zweetvoeten? Dan is PediFris®, de oplossing om zweetvoeten te behandelen!

PediFris® helpt tegen stinkende werkschoenen
zelfs na een lange werkdag!