Zweetvoeten
 in Werkschoenen 

Stinkende Werkschoenen Door Zweetvoeten
10% Korting
 code:korting10

Super snel resultaat

Langdurig effectief

Pakt de oorzaak aan

Zonder geknoei met zalf

 Stinkende  
Werkschoenen

Draag jij veiligheidsschoenen?

Dan is de kans groot dat je last hebt van
Zweetvoeten en Stinkende Werkschoenen.
Hier is een oplossing voor:
PediFris® Classic

Een doeltreffende bescherming tegen stinkvoeten en stinkende schoenen.
Géén maskering maar pakt het probleem bij de bron aan door Bacteriën en schimmels die zweetvoetengeur veroorzaken te bestrijden

Het werkt snel en langdurig en is eenvoudig in gebruik.

De hele dag 100% frisse en geurloze voeten en schoenen, zelfs na een lange werkdag

Trek gerust je schoenen in gezelschap uit!

Waarom krijg ik Zweetvoeten in Bouwschoenen

Zweetvoeten ontstaan vaak door dat de schoenen lang achtereen worden gedragen. Werkschoenen zijn vaak gemaakt van materialen die moeilijk vocht opnemen of doorlaten en ademen/ventileren daarom vaak slecht.
Het gevolg hiervan is dat je natte voeten waardoor de boel gaat broeien. Dit is de perfecte omgeving voor micro-organismen die stinkvoeten en stinkende werkschoenen veroorzaken.

Wat te doen tegen zweetgeur in werkschoenen?

Wat je kunt doen tegen zweetvoeten is het volgende: Was je voeten twee maal per dag, eventueel met een zeep die desinfecterend werkt. Je kunt hierbij tijdens een wasbeurt afwisselen met koud en warm water voor een beter effect. Vergeet niet om de voeten grondig te drogen om dat vocht geur kan veroorzaken.

Gebruik een antibacterieel (ontsmettend) middel zoals PediFris® in combinatie met PediSpray®, dit om de voeten en schoenen grondig te desinfecteren, hiermee voorkom je stank. Gebruik, als finishing touch, de spray om de transpiratie sterk te verminderen.

Eelt veroorzaakt ook geur, Klopt dat?

Eelt neemt vocht op net als een spons. Het voetzweet blijft hier in hangen waardoor dit gaat stinken en je dus last van stinkvoeten krijgt. Je kunt dit zelf verwijderen doen door het eelt weg te raspen. Of nog beter, je kunt dit laten doen door een gediplomeerd pedicure.

Waarom een schoenwissel?

Zorg er voor dat je meerdere paren werkschoenen hebt en wissel deze om de dag. Hierdoor kan vocht beter uit de schoen trekken zodat er minder snel stank wordt geproduceerd.

Hoe zit dat met de materiaalkeuze?

Zorg er voor dat je schoenen en sokken draagt van natuurlijke materialen zoals wol katoen of bamboe en ga synthetische materialen uit de weg. Dus geen polyester of nylon en zeker geen rubber!

Houdt deze tips in acht om zweetvoeten in werkschoenen en veiligheidsschoenen te voorkomen en te verhelpen. 

Werkschoenen kopen

Ademende Werkschoenen

Tegenwoordig zijn er hi-tech materialen op de markt welke speciaal ontwikkeld zijn om zeetvoeten tegen te gaan.Ook zijn er werkschoenen te koop met Gore-Tex of Cambrelle® technologie.Deze stof heeft poriën 20.000 maal kleiner dan een druppel water. Het is dus waterdicht. Maar het ademt wel. Dit omdat de porie 700 maal groter is dan een waterdamp molecuul. Deze materialen hebben een hoog vochtabsorptievermogen en een uitstekende vochtdoorvoer.

Ademende Loopzool

Één van de bekendste ademende loopzolen is de GEOX zool. Deze zool draagt bij aan een verbeterede ventilatie van schoenen en voeten. De moeite waard om in overweging te nemen bij de aanschaf van een nieuw paar schoenen.

Stinkende Werkschoenen
Zo maak je ze weer fris

 • Doe voor het dragen een theelepeltje PediFris® Classic in je schoenen.
 • Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen vrij maken van micro-organismen
 • Weg met die vieze geur nooit meer stinkvoeten zweetvoeten of putjeszolen!

 Géén geklieder met zalfjes of andere smeersels.

 • Webwinkelkeur
  J de Vries
  Geef niet zo snel reviews, maar dit werkt wel echt ongekend goed. Wellicht even 2 keer poederen en daarna ruiken je schoenen alsof ze uit de wasmachine komen. Gouden uitvinding.
  Rating
   4.8
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  John Camu
  Product gekocht voor een collega die al jaren last heeft van zweet en stink voeten. Na 3 dagen heeft hij geen zweet en stink voeten meer. Het is een geweldig wondermiddel.
  Rating
   4.8
  /
  5
Maak de kuur Compleet.
Behandel ook je Voeten!
Direct Effect!

Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je PediSpray® anti-transpirant.

 • Was  en droog je voeten grondig
 • Spuit PediSpray® op de voetzool en tussen de tenen
 • Laat het goed indrogen.
 • Doe dit 2 tot 5 dagen achter elkaar.

Last van zweetvoeten?

Dan is PediFris®, de oplossing om zweetvoeten te behandelen! En het werkt natuurlijk ook voor je motrolaarzen, voetbalschoenen, sportschoenen, sneakers, kortom: Ieder soort soort gesloten schoeisel!

 • Bouwgemak
 • logo for you
 • Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down