Stinkende
Werkschoenen

Stinkende Werkschoenen Door Zweetvoeten
Géén geklieder met zalf
Snel resultaat
No cure, no pay!

Wat doe je tegen

Stinkende Werkschoenen

Draag jij veiligheidsschoenen?
Dan is de kans groot dat je last hebt van Zweetvoeten en Stinkende Werkschoenen.
Hier is een oplossing voor.

PediFris®

Dit middel bestrijdt zweetvoeten en de symptomen hiervan zoals een vieze voetengeur en stinkende schoenen. Het is voor zeer langere tijd effectief, zelfs na een lange werkdag.

Stinkende
Werkschoenen

Bestrijd de geur, gebruik PediFris®. Zo elimineer je bacteriën en schimmels zodat deze geen stank meer kunnen produceren en jij je schoenen veilig uit kunt trekken zonder stankoverlast.

PediFris werkt snel en langdurig en is eenvoudig in gebruik.

Hoe werkt het dan?

Je strooit het simpelweg in je schoenen en trekt deze vervolgens aan. Het middel doet zijn werk tijdens het dragen van de schoen een eenvoudige maar effectieve en langdurige oplossing.

PediFris® Classic
-
€12,45
PediFris® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95
Logo webwinkelkeur 100x100
Webwinkelkeur
Product gekocht voor een collega die al jaren last heeft van zweet en stink voeten. Na 3 dagen heeft hij geen zweet en stink voeten meer. Het is een geweldig wondermiddel.
John Camu
Rating
 4.9
/
5

Maak de behandeling compleet met PediSpray® anti-transpirant. Dan ben je verzekerd van 100% droge, frisse en geurloze voeten.

Het beste resultaat behaal je door PediSpray® ‘s avonds na het wassen & drogen van je voeten aan te brengen. Spuit je voeten goed in, vooral op de zool en tussen de tenen, laat het goed indrogen.

Je bent nu tot 5 dagen beschermd tegen overmatige transpiratie.

PediSpray® Voetspray
-
€12,45
PediSpray® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95

Werkschoenen
Opfrissen

Zweetvoeten in Werkschoenen hoe en wat!?

Zweetvoeten ontstaan vaak door dat de werkschoenen lang achtereen worden gedragen. Werkschoenen zijn vaak gemaakt van materialen die moeilijk vocht opnemen of doorlaten en werkschoenen ademen/ventileren daarom vaak slecht.
Het gevolg hiervan is dat je natte voeten waardoor de boel gaat broeien. Dit is de perfecte omgeving voor micro-organismen die stinkvoeten en stinkende werkschoenen veroorzaken.

Ineens last van zweetvoeten wat moet ik doen?

Was je voeten twee maal per dag, eventueel met een zeep die desinfecterend werkt. Je kunt hierbij tijdens een wasbeurt afwisselen met koud en warm water voor een beter effect. Vergeet niet om de voeten grondig te drogen om dat vocht geur kan veroorzaken.

Wat kan ik tegen stinkende werkschoenen gebruiken?

Gebruik een antibacterieel (ontsmettend) middel zoals PediFris® in combinatie met PediSpray®, dit om de voeten en schoenen grondig te desinfecteren, hiermee voorkom je stank. Gebruik, als finishing toutch,  de spray om de transpiratie sterk te verminderen.

Eelt veroorzaakt ook geur, Klopt dat?

Eelt neemt vocht op net als een spons. Het voetzweet blijft hier in hangen waardoor dit gaat stinken en je dus last van stinkvoeten krijgt. Je kunt dit zelf verwijderen doen door het eelt weg te raspen. Of nog beter, je kunt dit laten doen door een gediplomeerd pedicure.

Waarom een schoenwissel?

Zorg er voor dat je meerdere paren werkschoenen hebt en wissel deze om de dag. Hierdoor kan vocht beter uit de schoen trekken zodat er minder snel stank wordt geproduceerd.

Werkschoenen Kopen

Hoe zit dat met de materiaalkeuze?

Zorg er voor dat je schoenen en sokken draagt van natuurlijke materialen zoals wol katoen of bamboe en ga synthetische materialen uit de weg. Dus geen polyester of nylon en zeker geen rubber!

Ademende Werkschoenen

Tegenwoordig zijn er hi-tech materialen op de markt welke speciaal ontwikkeld zijn om zeetvoeten tegen te gaan.Ook zijn er werkschoenen te koop met Gore-Tex of Cambrelle® technologie.Deze stof heeft poriën 20.000 maal kleiner dan een druppel water. Het is dus waterdicht. Maar het ademt wel. Dit omdat de porie 700 maal groter is dan een waterdamp molecuul. Deze materialen hebben een hoog vochtabsorptievermogen en een uitstekende vochtdoorvoer.

Ademende Loopzool

Één van de bekendste ademende loopzolen is de GEOX zool. Deze zool draagt bij aan een verbeterede ventilatie van schoenen en voeten. De moeite waard om in overweging te nemen bij de aanschaf van een nieuw paar schoenen.

Houdt deze tips in acht om zweetvoeten in werkschoenen en veiligheidsschoenen te voorkomen en te verhelpen. Last van zweetvoeten? Dan is PediFris®, de oplossing om zweetvoeten te behandelen! En het werkt natuurlijk ook voor je motrolaarzen, voetbalschoenen, sportschoenen, sneakers welk soort gesloten schoeisel dan ook.

PediFris® helpt tegen stinkende werkschoenen
zelfs na een lange werkdag!

Deze website is gemaakt door ManuelHoven.nl