Zweetvoeten in werkschoenen

Zweetvoeten in werkschoenen & veiligheidsschoenen

Draag jij veiligheidsschoenen? Dan heb je vast last van stinkvoeten en stinkende werkschoenen.

En ja, er is een oplossing, PediFris®, dit middel bestrijdt zweetvoeten en de symptomen hiervan zoals een vieze voetengeur en stinkende schoenen. Het is voor zeer langere tijd effectief, zelfs na een lange werkdag. Dus nooit meer last van stinkende werkschoenen en stinkende veiligheidsschoenen. Je hebt weer een frisse stalen neus!Ontstaan van zweetvoeten in Zweetvoeten in werkschoenenwerkschoenen of legerkisten.

Deze zweetvoeten ontstaan vaak door dat de werkschoenen of veiligheidsschoenen lang achtereen worden gedragen. Daarnaast zijn werkschoenen vaak gemaakt van materialen die moeilijk vocht opnemen of doorlaten en werkschoenen ademen/ventileren daarom vaak slecht. Het gevolg hiervan is dat je natte voeten in je werkschoenen krijgt en de boel gaat broeien. Dit is de perfecte omgeving voor, stinkvoeten en stinkende werkschoenen.

Stinkende werkschoenen en klamme natte voeten.

Doordat het vocht niet weg kan blijft de huid vochtig, deze wordt dan teer en beschadigd snel. Hierdoor kunnen kleine gaatjes in de huid ontstaan, ook wel putjeszolen genaamd. Je kunt dit vergelijken met hoe de huid van je handen er uit ziet als de te lang in water zijn geweest (oma handjes). Dit is te voorkomen door beter geventileerde werkschoenen te gebruiken maar helaas is dit niet altijd mogelijk i.v.m. veiligheidsvoorschriften. Probeer dan bij aanschaf van schoenen er voor te kiezen dat de schoen is gemaakt van natuurlijk materiaal zoals bijvoorbeeld leer. Hiermee voorkom je stinkende werkschoenen

Webwinkelkeur

John Camu: Product gekocht voor een collega die al jaren last heeft van zweet en stink voeten. Na 3 dagen heeft hij geen zweet en stink voeten meer. Het is een geweldig wondermiddel.

Ineens zweetvoeten, hoe kom je er van af en hoe kan je stinkende werkschoenen opfrissen.

  • Ineens last van zweetvoeten?
    Was je voeten twee maal per dag, eventueel met een zeep die desinfecterend werkt. Je kunt hierbij tijdens een wasbeurt afwisselen met koud en warm water voor een beter effect
  • Zorg er voor dat je sokken draagt van natuurlijke materialen: wol katoen of bamboe en ga synthetische materialen uit de weg. Geen polyester, nylon of wat dan ook.
  • Dit zelfde geldt ook voor de werkschoenen. Deze moeten ook gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals: leer of katoen. (Katoen zal in veel gevallen niet mogelijk zijn omdat werkschoenen meestal van een steviger materiaal gemaakt zijn.)
  • Wissel regelmatig van werkschoenen om hiermee zweetvoeten te voorkomen. Zorg er voor dat je meerdere paren hebt, dit is beter voor de werkschoen omdat ze dan kunnen luchten. De stank kan er dan uit trekken en het zweet verdampen zodat het niet het leer kan aantasten. Want zweet kan er voor zorgen dat het leer op den duur broos wordt. Dus regelmatig je schoenen opfrissen.
  • Verwijder eelt van je voeten. Eelt neemt vocht op net als een spons. Het voetzweet blijft hier in hangen waardoor dit gaat stinken en je dus last van stinkvoeten krijgt. Je kunt dit zelf verwijderen doen door het eelt weg te raspen. Of nog beter, je kunt dit laten doen door een gediplomeerd pedicure.
  • Gebruik een antibacterieel (ontsmettend) middel zoals PediFris om de voeten volledig en goed te reinigen. (Zweetvoeten zijn de perfecte voedingsbodem voor bacteriën en schimmels).

Houdt deze tips in acht om zweetvoeten in werkschoenen en veiligheidsschoenen te voorkomen en te verhelpen.
Last van zweetvoeten? Dan is PediFris®, de oplossing om zweetvoeten te behandelen!PediFris®, helpt tegen stinkende werkschoenen
zelfs na een lange werkdag!