Wat te doen tegen zweetvoeten

 Wat te doen tegen Zweetvoeten 

10% Korting
 code: KORTING10
v.a. €20,- bestelwaarde

Super snel resultaat

Langdurig effectief

Pakt de oorzaak aan

Zonder geknoei met zalf

Zweetvoeten stoppen

in twee stappen

Heb jij last van zweetvoeten en na het wassen nog steeds last van klamme stinkvoeten of stinkende schoenen? Wij leggen je uit wat te doen tegen zweetvoeten want met ons tweestappenplan ben je snel verlost van je probleem. Een effectieve en langwerkende oplossing tegen de oorzaak en gevolgen van zweetvoeten.

Bevrijd jezelf en jouw omgeving van voetengeur!

Wat zijn zweetvoeten?

Je spreekt van zweetvoeten bij voetproblemen als gevolg van overmatig zweten. Ze zijn dan continu nat wat vaak gepaard gaat met een penetrante lucht of andere klachten zoals huidproblemen of infecties aan de voeten. De medische term hiervoor is "hyperhidrosis pedis"

Waarom zweten onze voeten?

Over ons hele lichaam vind je vlak onder de huid zweetklieren, deze koelen het lichaam en hydrateren de huid. Ook onze voeten bevatten zweetklieren, tot wel 250.000 per voet. Normaal zweet je via je voeten ongeveer een kwart liter vocht per dag, dit kan in sommige gevallen meer zijn waardoor klachten ontstaan zoals stinkvoeten of huidaandoeningen.

Stinkende Zweetvoeten

Deze huidaandoeningen worden vaak veroorzaakt door bacteriën en schimmels. Deze houden van een vochtige en warme omgeving, zoals gesloten schoenen. Ze voeden zich op zweet en huidschilfers en laten zuren achter waardoor die ondragelijke lucht van stinkvoeten ontstaat.

Hoe kan je zweetvoeten behandelen

PediFris® is de oplossing tegen deze problemen en behandeling gaat in twee eenvoudige stappen. Bij de eerste stap ga je de overmatige transpiratie tegen en bij de tweede stap pak je de geur van de zweetvoeten en stinkschoenen aan. 

1. Verminder transpiratie

Je kunt hardnekkige zweetvoeten behandelen met voetspray van PediFris®. Dit is een aluminiumchloride-oplossing, het vernauwt de zweetkanalen zodat op het behandelde deel minder transpiratievocht naar het huidoppervlak kan doordringen.

Je brengt het ‘s avonds aan op de schone huid. Het middel wordt in de huid opgenomen dus je kunt ‘s ochtends gewoon je voeten wassen en het is tot 5 dagen werkzaam.

2. Bestrijd voetengeur

Door je schoenen te behandelen met PediFris® schoenpoeder zorg je ervoor dat micro-organismen die geur veroorzaken worden geëlimineerd. Je ontsmet de schoen, gaat de groei van bacteriën tegen en door deze schoenen te dragen. op deze manier behandel je ook gelijk de voeten. De geur van stinkschoenen en stinkvoeten zal in de meeste gevallen al na twee dagen verdwenen zijn.

Complicaties van zweetvoeten

Voetengeur is gênant en kan tot psychische of sociale problemen leiden. Maar wist je; dat overmatig transpirerende voeten ook andere klachten en complicaties kunnen veroorzaken zoals: putjeszolen "pitted keratolysis", kalknagel of Voetschimmel "tinea pedis". Ook geeft een te hoge vochtigheid van de voeten kans op infecties zoals huid- of wondzweer en dit kan gevaarlijk zijn voor mensen met diabetes, neuropathie of vaatlijden.

Gebruik daarom de middelen van PediFris®  want dit helpt niet alleen beschermen tegen transpiratie maar ook tegen de complicaties van zweetvoeten, het heeft dus een meervoudige werking! 

Je pakt de oorzaak aan

Je behandelt niet alleen de stank maar pakt de oorzaak aan waardoor je gegarandeerd voor lange tijd verlost bent van jouw probleem. Laat je voeten weer schitteren zonder schaamte voor onaangename geur want PediFris® is het paardenmiddel tegen zweetvoeten!

Stinkende schoenen behandelen
Stap 1
Stop Transpiratie
Stop transpiratie
Verminder transpiratie, breng na het wassen, PediFris® voetspray aan op de voetzool en tussen de tenen en laat het goed inwerken.

De unieke formule reguleert de zweetproductie zodat je voeten vrijwel direct tot 5 dagen droger zullen blijven.
Stap 2
Bestrijd Voetengeur
Bestrijjd voetengeur
Behandel je schoenen met PediFris® Classic en trek ze aan. Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen vrij maken van micro-organismen.

Zo verlos jij jezelf en je omgeving van stinkvoeten en stinkende schoenen!

 Wat te doen tegen Zweetvoeten
Tips

Verminder zweetproductie door je voeten te behandelen met PediSpray® voetspray, hét beste middel tegen zweetvoeten. Dit bevat Aluminiumzout wat zorgt dat zweetkanalen vernauwen, minder zweet afscheiden waardoor je voeten droog blijven.

Om zweetvoeten te voorkomen hebben wij ook nog enkele tips:

1.) Was je voeten met antibacteriële zeep

Hiermee dood je bacteriën die nare geur produceren. Doe dit regelmatig (één of twee keer per dag) Dit kan in de meeste gevallen met een normale (milde) zeep. Bij hardnekkige gevallen raden wij antibacteriële zeep aan.

2.) Droog je voeten grondig

Vocht is een perfecte voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. Droog daarom je voeten zorgvuldig, vergeet hierbij niet om goed tussen de tenen te drogen

3.) Gebruik een middel tegen zweetvoeten

Voetspray van PediFris® vermindert zweetproductie en PediFris® Classic laat geur verdwijnen deze middelen zijn perfect om je klachten tegen te gaan

4.) Vermijd synthetische sokken en kies voor natuurlijk materiaal

Draag sokken die gemaakt zijn van katoen, bamboe of houtvezel. Kortom, natuurlijke materialen. En draag iedere dag schone sokken en was deze op 60° Celsius om er zeker van te zijn dat alle micro-organismen worden bestreden tijdens een wasbeurt

5.) Draag schoenen die goed ventileren van natuurlijk materiaal

De voorkeur gaat bij schoenen uit naar leder. Omdat dit een natuurlijk materiaal is dat absorbeert en ventileert. Ook de binnenzool van de schoen moet deze eigenschappen hebben

6.) Wissel dagelijks van schoenen zodat deze kunnen luchten

Bacteriën houden van vochtige warme plekken. Door je schoenen te laten rusten en luchten neem je een belangrijke voedingsbodem weg van deze bacteriën en krijgen ze minder de kans om zich te vermenigvuldigen

7.) Verwijder verharde huid/eelt

Eelt draagt bij aan vieze geur doordat het vocht opneemt dus ook zweet absorbeert. Je kunt dit voorzichtig met een vijl of rasp verwijderen. Als je eeltvorming hebt op plekken waar je niet goed bij kunt is het raadzaam om een pedicure in te schakelen.

8.) Knip je teennagels regelmatig

Hieronder kan vuil zich ophopen zoals: huidschilfers en vuil uit de binnenkant van je schoenen, dit is een voedingsbodem voor bacteriën. In de volksmond wordt dit ook wel tenenkaas genoemd

PediFris®
Geeft garantie
De conclusie: zweten kan je niet kunt stoppen, wel verminderen maar de geur kun je in 99,9% van alle gevallen wel laten verdwijnen.
Daarom onze garantie: Heb je binnen 14 dagen, na voorgeschreven gebruik van beide producten, geen merkbaar resultaat? Maak dan gebruik van onze refund policy. Kijk hier op hoe dit werkt en neem contact op met onze klantenservice. Want, ontevreden klanten, daar zijn wij niet tevreden mee. No cure No Pay!*
 
En lees ook wat anderen zeggen over pedifris in o.a.:

*Resultaatgarantie bij voorgeschreven gebruik - Goede ervaring met ons product? Ga dan naar deze pagina schrijf een review en maak kans op vette prijzen.

 • Webwinkelkeur
  Tieme Beentjes
  Ik was echt toe aan een oplossing, de geur en het ongemak was vreselijk. Na de eerste behandeling al resultaat. Geweldige combinatie van de spray en het poeder voor in de schoen. Eindelijk kan ik weer mijn schoenen uitdoen zonder mijn voeten te hoeven wassen
  Rating
   5
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Mitchel Jones
  Ik had geen hoge verwachtingen, maar toen ik de producten binnen kreeg en probeerde was ik duidelijk onder de indruk. Het werkt vrijwel de eerste dag al volledig. Het is zuinig in gebruik. Als het op is dan bestel ik zeker nog een keer!
  Rating
   5
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  W jungschlager
  Ik was wat sceptisch, maar heb het pedifris toch besteld. En het werkt gewoon heel goed! Mijn stinkende sneakers moesten op het balkon staan, zo erg roken ze maar het poeder heeft de nare geur zeker weggenomen! Helemaal goed
  Rating
   5
  /
  5
 • Panorama logo
 • Nieuws.nl logo
 • MarieClaire Logo
 • HP de tijd logo
 • Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down