Met blote voeten

in je schoenen
blote voeten schoenen
2+1 Gratis
v.a. €6,65 stuk
  Combineren mogelijk 
33% Korting
Wordt berekend in winkelwagen

Super snel resultaat

Langdurig effectief

Pakt de oorzaak aan

Zonder geknoei met zalf

Blote voeten
in schoenen

Het mooie weer breekt weer aan dus vraag jij je af: “Kan ik met blote voeten in mijn schoenen zonder zweten en geur?”

Want ook dit jaar is het, net zoals vorige jaren, trendy om met blote enkels te lopen. In België ook wel bekend als “flankin” een combi van de woorden “flashing” en “ankle” En dit alles heeft te maken met het dragen van broeken die tot net boven de enkel komen. Daar waar vroeger nog sokken zaten is nu plaats gemaakt voor een bloot stukje huid.

Enkelsokjes zijn hiervoor een oplossing maar deze kunnen nog net boven de schoen uitsteken dus worden blote voeten in de schoenen geprefereerd. Maar dit kan geurproblemen opleveren.

Doordat je voeten zweten en er geen sokken in de schoenen worden gedragen kan dit transpiratievocht geen kant uit en gaat allerlei problemen opleveren zoals: stinkvoeten, natte/glibberende zolen waardoor je geen grip meer hebt en je de schoen niet meer prettig kunt dragen of zelfs blaarvorming kan ontstaan.

Oplossing voor blotevoeten in schoenen

Om dit tegen te gaan kun je PediSpray® tegen zweetvoeten gebruiken. Een oplossing met aluminiumchloride die er voor zorgt dat je voeten, en dan met name de voetzool, minder zweet afscheidt waardoor je wel met blote voeten in schoenen kunt stappen zonder bovengenoemde problemen. Voor velen een prima oplossing. Daarnaast  heeft de spray ook een antibacteriële werking en gaat daarmee  zweetvoetengeur tegen. Je slaat dus twee vliegen in één klap.

Het middel is eenvoudig in gebruik, tot 5 dagen werkzaam en kan hier via site online besteld worden(exclusief). Als je nu besteld kun je ook nog gebruik maken van de 2+1 gratis actie wat neer komt op een korting van 33%. Komt het totale orderbedrag boven €30,- dan geniet je ook nog eens van gratis verzending.

Bestel
Direct Effect!

Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je PediSpray® anti-transpirant.

  • Was  en droog je voeten grondig
  • Spuit PediSpray® op de voetzool en tussen de tenen
  • Laat het goed indrogen.
  • Doe dit 2 tot 5 dagen achter elkaar.
Door je voeten te behandelen met PediSpray zullen ze minder zweet afscheiden waardoor ze droger blijven. Hierdoor verminder je geur en kan de huid herstellen en als herboren aanvoelen.

Indien het transpireren is verminderd dan volstaat één enkele onderhoudsbehandeling per week.
Blootvoets in Schoenen
zonder geglibber
Direct Effect 

Hierdoor heb ik de hele dag
100% Frisse voeten 
Tot 5 dagen lang

Zo kun je met blote voeten in schoenen

Je kunt de zweetproductie aanzienlijk verminderen door je voeten te behandelen met PediSpray®.
Dit middel bevat Aluminiumzout en dit zorgt ervoor dat zweetkanalen worden vernauwd waardoor je voeten minder zweet afscheiden en droger blijven.

1.) Zorg dat je voeten schoon en droog zijn

Was je voeten grondig en droog ze zorgvuldig. Op deze manier zorg je er voor dat er geen voedingsbodem achterblijft voor de micro-organismen. Deze organismen kunnen dan geen geur produceren.

2.) Breng PediSpray® rechtstreeks aan op je voeten

Met name op de voetzool en tussen de tenen want dit zijn de plekken waar zweetresten en dode huidcellen achterblijven, een perfecte voedingsbron voor schimmels en bacteriën.

3.) Laat het middel goed intrekken/indrogen

Doe je sokken niet aan of ga niet eerder staan tot dat de spray volledig is ingedroogd. Want als je sokken aantrekt zal het middel in je sokken gaan zitten en kan het zijn werk niet goed doen. Het moet dus echt goed op de huid inwerken want dan pas zijn je voeten goed behandeld

Het middel kan tot 5 dagen effectief zijn. Je kunt gewoon je voeten wassen en je dagelijkse ding doen. Heb je hevige transpiratie, gebruik het dan om de dag.

Paul Mulder
Rating
 4,8
/
5
Webwinkelkeur
Super spul, alles geprobeerd in de afgelopen 15 jaar, zelfs naar de dokter geweest, van alles mee gekregen maar niets heeft geholpen. Dit spul werkte al na de eerst keer aan brengen.
Helemaal top, bedankt!
Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down