Voetspray
Tegen Zweetvoeten

Vermindert Transpiratie
Tot 5 dagen werkzaam
No cure, no pay!
Last van Zweetvoeten?
PediSpray® 
Een doeltreffende bescherming
tegen transpiratie en geur.
Beschermt tot wel 5 dagen.
Geen maskering maar pakt het probleem bij de bron aan.
Plakt niet en laat geen vlekken achter.

De hele dag 100% frisse en geurloze voeten.
PediSpray® Voetspray
-
€12,45
PediSpray® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95
Logo webwinkelkeur 100x100
Webwinkelkeur
Service is goed. Heb 5 jaar lang naar oplossing gezocht. Ook via pedicure. En via podoloog.Uiteindelijk via facebook bij pedifris uitgekomen. Gewoon het basispoeder besteld en gevolgd wat op de beschrijving stond. Naar 2 dagen resultaat tot nu 1 jaar verder. Levering is ook snel en makkelijk via de post.
Weslie Hopmans
Rating
 5
/
5
Hoe gebruik je PediSpray® voetspray?

Zorg dat je voeten schoon en droog zijn

Was je voeten grondig en droog ze zorgvuldig. Op deze manier zorg je er voor dat er geen voedingsbodem achterblijft voor de micro-organismen. Deze organismen kunnen dan geen geur produceren.

Breng PediSpray® rechtstreeks aan op je voeten

Met name op de voetzool en tussen de tenen want dit zijn de plekken waar zweetresten en dode huidcellen achterblijven, een perfecte voedingsbron voor schimmels en bacteriën.

Laat het middel goed intrekken/indrogen

Doe je sokken niet aan of ga niet eerder staan tot dat de spray volledig is ingedroogd. Want als je sokken aantrekt zal het middel in je sokken gaan zitten en kan het zijn werk niet goed doen. Het moet dus echt goed op de huid inwerken want dan pas zijn je voeten goed behandeld

Tot 5 dagen effectief

Het middel is tot 5 dagen effectief. Je kunt gewoon je voeten wassen en je dagelijkse ding doen

Voetspray, hoe vaak en hoe lang gebruiken?

Behandel de eerste week dagelijks. Vervolgens doe je om de twee weken een enkele onderhoudsbehandeling met PediSpray®. Om voorgoed van stinkende schoenen en stinkvoeten verlost te zijn behandel je gelijktijdig je schoenen met PediFris® schoenpoeder. Dit doe je op de vertrouwde manier door simpelweg een klein (thee)lepeltje poeder in je schoen te strooien voordat je deze aantrekt.

Maak de kuur Compleet.
Behandel je Schoenen!
Om er zeker van te zijn dat de geur van stinkvoeten verdwijnt en niet terug komt behandel je ook je schoenen. Dit doe je met PediFris® Classic schoenpoeder.
Hiermee schakel je alle micro-organismen die op je voet en schoen leven en stank veroorzaken uit.

PediFris® Classic
Schoenpoeder

PediFris® Classic
-
€12,45
PediFris® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95

PediSpray Zweetvoetenspray

Heb je snel last van zwetende voeten en zijn je sokken altijd klam? Dan heb je last van Hyper Hydrosis Plantaris of platgezegd “zweetvoeten”. Deze kunnen als zeer vervelend worden ervaren. Zeker als ze ook nog eens geur gaan produceren waarvan je niet bepaald happy wordt.
Schoenen en voeten zijn de perfecte broedplaats voor schimmels, bacteriën en andere microben. Dit komt vaak door een combinatie van vocht, warmte en huidschilfers. Deze combinatie kan stinkvoeten veroorzaken, de medische term hiervoor is "Bromhidrosis Plantaris".

Je kunt dit alles tegengaan door ervoor te zorgen dat je voeten minder zweet afscheiden door het gebruik van Voetenspray. Dit middel helpt je snel en voor langere tijd af van overmatige voettranspiratie. Het remt de productie van zweet.
Daarnaast bestrijdt het ook micro-organismen die de penetrante stank veroorzaken. Na behandeling heb je direct resultaat en ben je tot 5 dagen beschermt tegen overmatig zweten. Het middel plakt niet, vlekt niet en pakt het probleem bij de bron aan.


Logo webwinkelkeur 100x100
Webwinkelkeur
Al na 2 dagen resultaat. Ik kan eindelijk mijn schoenen uitdoen zonder vieze geur en heb geen zweetvoeten meer.
Jesse Peeters
Rating
 4.8
/
5

Welke voetspray kopen?

Er zijn zo veel soorten spray welke is nou voor jou geschikt. Je kunt de verschillende soorten grofweg in twee categorieën indelen namelijk: deodorants en anti-transpirants. Hieronder wordt het verschil uitgelegd

De Voetdeodorants

PediSpray is géén voetdeodorant maar een anti-perspirant! Een voetendeo is een spray die deodoriserend werkt, dit is veelal op parfumbasis. Hiermee ga je transpiratie niet tegen maar je maskeert enkel de geur. Met PediSpray® ga je de oorzaak van het probleem te lijf!

De anti-transpirant

Veelal op aluminiumbasis en zorgt er voor dat zweetkanalen worden vernauwd. Hierdoor wordt op de behandelde plekken (lokaal) zweet productie sterk verminderd. Dit is in onze ogen de beste keuze omdat je de bron aanpakt en er voor zorgt dat daardoor geen geur kan ontstaan en je dus ook niet met geurtjes aan de slag hoeft. PediSpray® is van deze laatste categorie

PediSpray voetspray waar te koop?

PediSpray kopen kan via de webshop “PediFris.nl”. De prijs is €8,31 per stuk middels een aantrekkelijke “2+1 gratis” aanbieding. Tevens zijn onze producten verkrijgbaar via de site van onze verkooppartner Bol.com. Onze producten zijn exclusief via deze kanalen te verkrijgen.

Aluminiumhydroxychloride

Dit is één van de actieve bestanddelen van PediSpray®. Dit middel zorgt er voor dat op de behandelde plekken de zweetkanalen minder actief zullen zijn. Dus bij overmatige transpiratie zal dit verlichting geven

50 mL
INCI: Aqua demi, Alcohol denat, Aluminiumhydroxychloride, Propyleen glycol, Camphorus
zweetvoeten-Pedifris-partner-bol.com

Deze website is gemaakt door ManuelHoven.nl