Voetspray PediSpray

PediSpray® Voetspray

Helpt tegen overmatig transpirerende (zweet)voeten. Deze anti-transpirant kan tot wel 5 dagen actief zijn.


Heb je last van overmatige zweetvoeten gebruik dan PediSpray® anti-transpirante voetspray zodat je er zeker van bent dat je de hele dag 100% droge, frisse en geurloze voeten hebt. Een doeltreffende bescherming tegen geur en transpiratie. Geen maskering maar het pakt het probleem bij de bron aan.

Breng de voetspray  ‘s avonds aan, na het wassen van de voeten. Plakt niet en laat geen vlekken achter. 

PediSpray® Voetspray

Voetspray PediSpray 2+1 Gratis

€8,31 Per Stuk
€38,85
€24,95

Voetspray PediSpray

€12,45

Gratis verzenden v.a. €40,-

Service is goed. Heb 5 jaar lang naar oplossing gezocht. Ook via pedicure. En via podoloog.Uiteindelijk via facebook bij pedifris uitgekomen. Gewoon het basispoeder besteld en gevolgd wat op de beschrijving stond. Naar 2 dagen resultaat tot nu 1 jaar verder. Levering is ook snel en makkelijk via de post.
Weslie Hopmans
Webwinkelkeur

Hoe gebruik je Voetspray

Zorg er voor dat je voeten schoon en droog zijn.
Was je voeten grondig en droog ze zorgvuldig. Op deze manier zorg je er voor dat er geen voedingsbodem achterblijft voor de micro-organismen. Deze organismen kunnen dan geen geur produceren.

Breng PediSpray® rechtstreeks aan op je voeten. 
Met name op de voetzool en tussen de tenen want dit zijn de plekken waar zweetresten en dode huidcellen achterblijven, een perfecte voedingsbron voor schimmels en bacteriën.

Laat het middel goed intrekken/indrogen.
Doe je sokken niet aan of ga niet eerder staan tot dat de spray volledig is ingedroogd. Want als je sokken aantrekt zal het middel in je sokken gaan zitten en kan het zijn werk niet goed doen. Het moet dus echt goed op de huid inwerken want dan pas zijn je voeten goed behandeld.

Voetspray, hoe vaak en hoe lang gebruiken?
Behandel de eerste week dagelijks. Vervolgens doe je om de twee weken een enkele onderhoudsbehandeling met PediSpray® voetspray. Om voorgoed van stinkende schoenen en stinkvoeten verlost te zijn behandel je gelijktijdig je schoenen met PediFris® schoenpoeder. Dit doe je op de vertrouwde manier door simpelweg een klein (thee)lepeltje poeder in je schoen te strooien voordat je deze aantrekt.

Al na 2 dagen resultaat. Ik kan eindelijk mijn schoenen uitdoen zonder vieze geur en heb geen zweetvoeten meer.
Jesse Peeters
Webwinkelkeur

Maak de behandeling volledig

Om er zeker van te zijn dat de geur van stinkvoeten verdwijnt en niet terug komt behandel je ook je schoenen. Dit doe je met PediFris® classic. Dit is een voetpoeder/schoenpoeder waarmee alle micro-organismen die stank veroorzaken worden uitgeschakeld.

PediFris® Classic

€8,31 Per Stuk
€38,85
€24,95

€12,45

Gratis verzenden v.a. €40,-

Voetspray kopen

Welke voetspray kopen?

Er zijn zo veel soorten voetspray welke is nou voor jou geschikt. Laten we alle soorten nu eert grofweg in twee categorieën verdelen: De deodorants en de anti-transpirants
1.) De Voetdeodorants
Ook wel bekend als voetendeo, is een voetspray die deodoriserend werkt, deze is veelal op parfumbasis. Hiermee ga je transpiratie niet tegen want deze spray zal enkel de geur maskeren en is daarom alleen geschikt voor hele lichte gevallen van geuroverlast. 

2.)De anti-transpirant.
Deze zal er voor zorgen dat de zweetkanalen worden vernauwd. Hierdoor wordt de zweet productie op de behandelde plekken sterk verminderd. Dit is in onze ogen de beste keuze omdat je de bron aanpakt en er voor zorgt dat daardoor geen geur kan ontstaan en je dus ook niet met geurtjes aan de slag hoeft. PediSpray® is een voetspray van deze laatste categorie

PediSpray voetspray waar te koop?

PediSpray kopen kan via de webshop “PediFris.nl”. De prijs is €8,31 per stuk middels een aantrekkelijke “2+1 gratis” aanbieding. Tevens zijn onze producten verkrijgbaar via de site van onze verkooppartner Bol.com. Onze voetspray is exclusief via deze kanalen te verkrijgen.

Inhoud 50 mL

De voetspray bestaat uit:

Protective silicone, Alcohol denat, Propyleen glycol, Aqua demi, Aluminiumhydrate, Dipropyleen glycol, Camphorus, Aluminiumchloride-hexahy drate, Camphorus aroma