PediSpray® – Voetspray tegen overmatige zweetvoeten

PediSpray tegen zweetvoeten

PediSpray® tegen overmatige zweetvoeten en vieze voetengeur, remt de productie van zweet en bestrijdt micro-organismen die stinkvoeten veroorzaken.


  • Vermindert zweetproductie
  • Bestrijdt stinkvoeten
  • Snel langdurig resultaat
  • Handig in gebruik
  • Pompspray zonder drijfgassen

Heb je last van overmatige zweetvoeten gebruik dan PediSpray® anti-transpirant om er zeker van te zijn dat je 100% droge, frisse en geurloze voeten hebt. Het beste effect behaal je door PediSpray® ‘s avonds aan te brengen voor het slapen gaan en dit doe je op de volgende manier:

Zorg er voor dat je voeten schoon en droog zijn.

Je moet je voeten goed wassen en grondig drogen voordat je de spray aanbrengt

Breng PediSpray® rechtstreeks aan op je voeten.

Met name op de voetzool en tussen de tenen

Laat het middel goed intrekken/indrogen.

Doe je sokken niet aan of ga niet staan tot dat het middel volledig is ingedroogd. Dan pas zijn je voeten perfect behandeld en zullen aanzienlijk minder zweten.

Voor een volledige behandeling het volgende:

Om er zeker van te zijn dat de geur van stinkvoeten verdwijnt en niet terug komt behandel je ook je schoenen. Dit doe je met PediFris® classic. Dit is een voetpoeder/schoenpoeder waarmee alle micro-organismen die stank veroorzaken worden uitgeschakeld.Gratis verzenden v.a. €40,-


Behandel de eerste week dagelijks te. Vervolgens doe je om de twee weken een enkele onderhoudsbehandeling. Om voorgoed van stinkende schoenen en stinkvoeten verlost te zijn behandel je gelijktijdig je schoenen met PediFris® schoenpoeder. Dit doe je op de vertrouwde manier door simpelweg een klein (thee)lepeltje poeder in je schoen te strooien voordat je deze aantrekt.


Inhoud 50 mL

Ingrediënten: Protective silicone, Alcohol denat, Propyleen glycol, Aqua demi, Aluminiumhydrate, Dipropyleen glycol, Camphorus, Aluminiumchloride-hexahy drate, Camphorus aroma