Voetspray tegen
Zweetvoeten

2+1 Gratis
v.a. €6,65 stuk
  Combineren mogelijk 
33% Korting
Wordt berekend in winkelwagen
Direct resultaat
Tot 5 dagen effectief
Pakt de oorzaak aan
Géén geknoei met zalf

PediSpray® Voetspray

Hèt middel tegen zweetvoeten dat er ècht voor zorgt dat de voeten minder zweet afscheiden en bestrijd je micro-organismen die vieze geur veroorzaken.

Na behandeling heb je direct resultaat en ben je tot 5 dagen beschermd tegen overmatig zweten. Het is parfumvrij en pakt het probleem bij de bron aan dus géén geur-maskering.

Meervoudige bescherming

Daarnaast biedt de spray ook bescherming tegen voetschimmel en kalknagel. Gebruik het direct na bezoek aan kleedruimtes op doucheruimtes. Neem een flesje PediSpray mee in je sporttas zodat je na het drogen je voeten kunt sprayen voor bescherming tegen infectie.

Welke voetspray kopen?

Er zijn vele soorten voetspray maar welke is nou voor jou geschikt. Je kunt de verschillende soorten grofweg in twee categorieën indelen namelijk: deodorant en anti-perspirant. Hieronder wordt het verschil uitgelegd. 

Anti-Perspirant

Pedispray is op basis van aluminiumzout en zorgt er voor dat zweetkanalen worden vernauwd. Hierdoor wordt op de behandelde huid zweetproductie sterk verminderd. Dit is in onze ogen de beste keuze omdat je de bron aanpakt en er voor zorgt dat daardoor geen geur kan ontstaan en je dus ook niet met geurmaskering aan de slag hoeft.
Voetspray van PediSpray is een anti-perspirant / anti-transpirant en zorgt er daadwerkelijk voor dat je na het sprayen van je voeten minder last hebt van transpiratie op de behandelde huid. Daarnaast hebben we nog Camphor toegevoegd, dit zorgt voor een anti-sceptische werking waardoor micro-organismen die voor vieze voetengeur zorgen worden geëlimineerd.

Deodorant

Deodorant gaat simpelweg de geur tegen. Deze middelen werken veelal op parfumbasis en werken maskerend. PediSpray is géén voetdeodorant maar een anti-perspirant! Met PediSpray ga je de oorzaak van het probleem te lijf!

PediSpray waar te koop?

PediSpray kopen kan via de webshop PediFris.nl. De prijs is €8,31 per stuk middels een aantrekkelijke “2+1 gratis” aanbieding. Tevens zijn onze producten exclusief verkrijgbaar via de site van onze verkooppartner Bol.com en Amazon.nl

PediSpray Kruidvat

PediSpray is niet te koop bij Kruidvat, Etos of andere ketens

Aluminiumhydroxychloride oplossing

Aluminiumhydroxychloride is één van de actieve bestanddelen van PediSpray. Dit middel is ook wel bekend als aluminiumzout of aluminiumchloride. Het zorgt er voor dat op de behandelde huid zweetkanalen minder actief zullen zijn en transpiratie zal afnemen. Hierdoor zal de indringende zweetgeur verdwijnen en de groei van bacteriën en schimmels worden geremd. 

Is Aluminiumzout veilig?

Ja aluminiumzout is veilig te gebruiken. Dit is recent nog aangetoond in diverse wetenschappelijke onderzoeken en is tevens bevestigd door het rivm je leest het hier

PediFris® Voetspray
Voetspray tegen zweetvoeten

12,45

PediFris® 2+1 Gratis
PediSpray-2p1

24,95

Hoe gebruik je PediSpray voetspray

Voor een optimale werking van PediSpray® is het van belang om het aan te brengen op een schone en droge huid. Was en droog je voeten daarom zorgvuldig.

Zoals de naam al doet vermoeden spuit je het middel op je voeten. Met name op de voetzool en tussen de tenen want dit zijn de plekken waar de huid het meest transpireert. +/- 4 tot 6 pompjes met de sprayflacon.

Doe je sokken niet eerder aan of ga niet eerder staan tot dat de spray volledig is ingedroogd. Het middel moet echt goed op de huid inwerken voor het beste resultaat.

Het middel is tot 5 dagen effectief. Je kunt gewoon je voeten wassen en je dagelijkse ding doen omdat het zijn werk doet in de bovenste huidlaag.

Behandel de eerste week dagelijks. Vervolgens doe je om de twee weken een enkele onderhoudsbehandeling met PediSpray®. Om voorgoed van stinkende schoenen en stinkvoeten verlost te zijn behandel je gelijktijdig je schoenen met PediFris® schoenpoeder.

Dit doe je op de vertrouwde manier door simpelweg een klein (thee)lepeltje poeder in je schoen te strooien voordat je deze aantrekt.

PediSpray® bevat aluminiumzout, dit vernauwt de zweetkanalen. Het middel is daarom toepasbaar op meerdere plaatsen van het lichaam. (Voeten, handen, oksels, rug of borst).

Let hierbij wel op dat je het niet toepast op pas geschoren of beschadigde huid. Heb je het idee dat je een overgevoeligheidsreactie krijgt (jeuk, vlekjes of bultjes) staak de behandeling dan direct om verdere irritatie te voorkomen.
Weet je niet zeker of je overgevoelig bent? Probeer het middel dan eerst op een klein stukje van de huid.

Maak de kuur Compleet.
Behandel ook je Schoenen!
Zorg dat de geur van stinkvoeten en stinkende schoenen verdwijnt en niet terug komt. Behandel je ook je schoenen met PediFris® Classic schoenpoeder.
Hiermee elimineer je alle stank veroorzakende micro-organismen.
Bestel
PediFris® Classic
PediFris® tegen stinkvoeten

9,99

PediFris® 2+1 Gratis
PediFris® tegen stinkvoeten 2+1 Gratis

19,98

 • Webwinkelkeur
  Lia Knoops
  Ja ik zou het aanraden. We zijn nu een paar dagen verder met het gebruik ervan, al moet ik eerlijk toegeven dat we ook nog een crème van de huisarts ( tegen putjes zolen/voeten) ernaast gebruiken maar de zeer sterke geur van zweetvoeten is al een heel stuk verbeterd. De schoenen kunnen weer in de hal staan
  Rating
   4.8
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Tieme Beentjes
  Ik was echt toe aan een oplossing, de geur en het ongemak was vreselijk. Na de eerste behandeling al resultaat. Geweldige combinatie van de spray en het poeder voor in de schoen. Eindelijk kan ik weer mijn schoenen uitdoen zonder mijn voeten te hoeven wassen
  Rating
  4.7
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  GIM Bodonea
  Heel erg bedankt, deze producten hebben een sensationeel effect ... Dankzij de spray en het poeder ruiken onze voeten niet meer.
  Rating
   5
  /
  5
Inhoud 50 ml
INCI: Aqua demi, Alcohol denat, Aluminiumhydroxychloride, Propyleen glycol, Camphorus
 • coole suggesties
 • Logo wandelvrouw
 • Partner Van Bol.com
cartchevron-down