Voetspray tegen
Zweetvoeten

2+1 Gratis
v.a. €6,65 stuk
  Combineren mogelijk 
33% Korting
Wordt berekend in winkelwagen
Direct resultaat
Tot 5 dagen effectief
Pakt de oorzaak aan
Géén geknoei met zalf

PediSpray
 Voetspray

Voetspray / PediSpray  van PediFris is hét middel tegen zweetvoeten dat er écht voor zorgt dat de voeten minder zweet afscheiden. Ook bestrijd je micro-organismen die vieze geur veroorzaken.

Na behandeling heb je direct resultaat en ben je tot 5 dagen beschermd tegen overmatig zweten. Het middel is parfumvrij en pakt het probleem bij de bron aan dus géén geur-maskering.

Meervoudige bescherming

Daarnaast biedt de spray ook bescherming tegen voetschimmelinfectie na bezoek aan kleedruimtes. Neem een flesje PediSpray mee in je sporttas zodat je na het drogen van de voeten deze kunt sprayen voor extra bescherming.

Welke voetspray kopen?

Er zijn vele soorten voetspray maar welke is nou voor jou geschikt. Je kunt de verschillende soorten grofweg in twee categorieën indelen namelijk: anti-transpirant en anti-perspirant. Hieronder wordt het verschil uitgelegd. 


Anti-Transpirant (deodorant)

Anti-Transpirant gaat de gevolgen van zweet tegen en dat is simpelweg de geur. Deze middelen werken veelal op parfumbasis en werken maskerend. PediSpray is géén voetdeodorant maar een anti-perspirant! Met PediSpray ga je de oorzaak van het probleem te lijf!

Anti-Perspirant

Veelal op aluminiumbasis en zorgt er voor dat zweetkanalen worden vernauwd. Hierdoor wordt op de behandelde plekken (lokaal) zweet productie sterk verminderd. Dit is in onze ogen de beste keuze omdat je de bron aanpakt en er voor zorgt dat daardoor geen geur kan ontstaan en je dus ook niet met geurtjes aan de slag hoeft.
Voetspray van PediSpray is een anti-perspirant en zorgt er daadwerkelijk voor dat je na het sprayen van je voeten minder last hebt van transpiratie op de behandelde plek. Daarnaast hebben we nog Camphor toegevoegd, dit zorgt voor een licht anti-sceptische werking waardoor micro-organismen die voor vieze voetengeur zorgen worden geëlimineerd.
Het middel heeft dus een tweevoudige werking!

PediSpray waar te koop?

PediSpray kopen kan via de webshop PediFris.nl. De prijs is €8,31 per stuk middels een aantrekkelijke “2+1 gratis” aanbieding. Tevens zijn onze producten exclusief verkrijgbaar via de site van onze verkooppartner Bol.com en Amazon.nl

PediSpray Kruidvat

PediSpray is niet te koop bij Kruidvat, Etos of andere ketens

Aluminiumchloride oplossing

Aluminiumchloride is één van de actieve bestanddelen van deze PediSpray. Dit zorgt er voor dat op de behandelde plekken de zweetkanalen minder actief zullen zijn. Dus bij overmatige transpiratie zal dit verlichting geven.
Hierdoor zal de indringende zweetgeur verdwijnen doordat de groei van bacteriën en schimmels wordt geremd. 

Is Aluminiumzout veilig?

Ja aluminiumzout is veilig te gebruiken. Dit is recent nog aangetoond in diverse wetenschappelijke onderzoeken en is tevens bevestigd door het rivm je leest het hier

Voetspray tegen zweetvoeten
PediFris® Voetspray

12,45

PediFris® 2+1 Gratis
PediSpray-2p1

24,95

Hoe gebruik je PediSpray voetspray

Voor een optimale werking van PediSpray® is het van belang om het aan te brengen op een schone en droge huid. Was en droog je voeten daarom zorgvuldig.

Zoals de naam al doet vermoeden spuit je het middel op je voeten. Met name op de voetzool en tussen de tenen want dit zijn de plekken waar de huid het meest transpireert. +/- 4 tot 6 pompjes met de sprayflacon.

Doe je sokken niet eerder aan of ga niet eerder staan tot dat de spray volledig is ingedroogd. Het middel moet echt goed op de huid inwerken voor het beste resultaat.

Het middel is tot 5 dagen effectief. Je kunt gewoon je voeten wassen en je dagelijkse ding doen omdat het zijn werk doet in de bovenste huidlaag.

Behandel de eerste week dagelijks. Vervolgens doe je om de twee weken een enkele onderhoudsbehandeling met PediSpray®. Om voorgoed van stinkende schoenen en stinkvoeten verlost te zijn behandel je gelijktijdig je schoenen met PediFris® schoenpoeder. Dit doe je op de vertrouwde manier door simpelweg een klein (thee)lepeltje poeder in je schoen te strooien voordat je deze aantrekt.

Maak de kuur Compleet.
Behandel ook je Schoenen!
Zorg dat de geur van stinkvoeten en stinkende schoenen verdwijnt en niet terug komt. Behandel je ook je schoenen met PediFris® Classic schoenpoeder.
Hiermee elimineer je alle stank veroorzakende micro-organismen.
Bestel
PediFris® tegen stinkvoeten
PediFris® Classic

9,99

PediFris® tegen stinkvoeten 2+1 Gratis
PediFris® 2+1 Gratis

19,98

 • Webwinkelkeur
  Lia Knoops
  Ja ik zou het aanraden. We zijn nu een paar dagen verder met het gebruik ervan, al moet ik eerlijk toegeven dat we ook nog een crème van de huisarts ( tegen putjes zolen/voeten) ernaast gebruiken maar de zeer sterke geur van zweetvoeten is al een heel stuk verbeterd. De schoenen kunnen weer in de hal staan
  Rating
   4.8
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Tieme Beentjes
  Ik was echt toe aan een oplossing, de geur en het ongemak was vreselijk. Na de eerste behandeling al resultaat. Geweldige combinatie van de spray en het poeder voor in de schoen. Eindelijk kan ik weer mijn schoenen uitdoen zonder mijn voeten te hoeven wassen
  Rating
  4.7
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  GIM Bodonea
  Heel erg bedankt, deze producten hebben een sensationeel effect ... Dankzij de spray en het poeder ruiken onze voeten niet meer.
  Rating
   5
  /
  5
Inhoud 50 ml
INCI: Aqua demi, Alcohol denat, Aluminiumhydroxychloride, Propyleen glycol, Camphorus
 • coole suggesties
 • Logo wandelvrouw
 • Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down