alexa

Voetspray
Tegen Zweetvoeten

Voetspray tegen zweetvoeten
Vermindert Transpiratie
Tot 5 dagen werkzaam
Snel Resultaat
10% Korting
code: KORTING10

 PediSpray® 

Voetspray tegen zweetvoeten

 • Doeltreffend en beschermt tot 5 dagen.
 • Pakt het probleem bij de bron aan, géén geurmaskering.
 • Direct merkbaar effect, zonder geklieder met zalf.

Heb je snel last van zwetende voeten en zijn je sokken altijd klam of nat? Dan kan je last hebben van Hyper Hydrosis Plantaris of platgezegd: Zweetvoeten 
Deze kunnen als zeer vervelend worden ervaren. Zeker als ze ook nog eens geur gaan produceren waarvan je niet bepaald happy wordt.


Schoenen en voeten zijn de perfecte broedplaats voor schimmels, bacteriën en andere microben. Dit komt vaak door een combinatie van vocht, warmte en huidschilfers en dát kan stinkvoeten veroorzaken, de medische term hiervoor is "Bromhidrosis Plantaris".

Voetspray tegen zweetvoeten

Om dit tegen te gaan gebruik je PediSpray Voetspray. Door je voeten hiermee te behandelen zullen ze minder zweet afscheiden. Het helpt je snel en voor langere tijd af van overmatige transpiratie op de behandelde plekken.

Daarnaast bestrijdt het ook micro-organismen die de penetrante stank veroorzaken. Na behandeling heb je direct resultaat en ben je tot 5 dagen beschermt tegen overmatig zweten. Het middel plakt niet, vlekt niet en pakt het probleem bij de bron aan.
Daarnaast biedt de spray ook bescherming tegen voetschimmelinfectie aan voeten en tenen bijvoorbeeld na bezoek aan kleedruimtes. Neem een flesje PediSpray® mee in je sporttas zodat je na het drogen van de voeten deze kunt sprayen voor extra bescherming.

Welke voetspray kopen?

Er zijn vele soorten voetspray maar welke is nou voor jou geschikt. Je kunt de verschillende soorten grofweg in twee categorieën indelen namelijk: anti-transpirant en anti-perspirant. Hieronder wordt het verschil uitgelegd


Anti-Transpirant (deodorant)

Anti-Transpirant gaat de gevolgen van zweet tegen en dat is simpelweg de geur. Deze middelen werken veelal op parfumbasis en werken maskerend. PediSpray is géén voetdeodorant maar een anti-perspirant! Met PediSpray® ga je de oorzaak van het probleem te lijf!

Anti-Perspirant

Veelal op aluminiumbasis en zorgt er voor dat zweetkanalen worden vernauwd. Hierdoor wordt op de behandelde plekken (lokaal) zweet productie sterk verminderd. Dit is in onze ogen de beste keuze omdat je de bron aanpakt en er voor zorgt dat daardoor geen geur kan ontstaan en je dus ook niet met geurtjes aan de slag hoeft.
PediSpray® is een anti-perspirant en zorgt er daadwerkelijk voor dat je na het sprayen van je voeten minder last hebt van transpiratie op de behandelde plek. Daarnaast hebben we nog Camphor toegevoegd, dit zorgt voor een licht anti-sceptische werking waardoor micro-organismen die voor vieze geur zorgen worden geëlimineerd.
Het middel heeft dus een tweevoudige werking!

PediSpray voetspray waar te koop?

PediSpray kopen kan via de webshop PediFris.nl. De prijs is €8,31 per stuk middels een aantrekkelijke “2+1 gratis” aanbieding. Tevens zijn onze producten exclusief verkrijgbaar via de site van onze verkooppartner Bol.com. 

Aluminiumchloride oplossing

Aluminiumchloride is één van de actieve bestanddelen van PediSpray®. Dit zorgt er voor dat op de behandelde plekken de zweetkanalen minder actief zullen zijn. Dus bij overmatige transpiratie zal dit verlichting geven.
Hierdoor zal de indringende zweetgeur verdwijnen doordat de groei van bacteriën en schimmels wordt geremd. 

Aluminiumzout veilig?

Ja aluminiumzout is veilig te gebruiken. Dit is recent nog aangetoond in diverse wetenschappelijke onderzoeken en is tevens bevestigd door het rivm je leest het hier

De hele dag frisse en droge voeten.

Trek gerust je schoenen in gezelschap uit!
Bestel
PediSpray® Voetspray
-
€12,45
PediSpray® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95
 • Webwinkelkeur
  Lia Knoops
  Ja ik zou het aanraden. We zijn nu een paar dagen verder met het gebruik ervan, al moet ik eerlijk toegeven dat we ook nog een crème van de huisarts ( tegen putjes zolen/voeten) ernaast gebruiken maar de zeer sterke geur van zweetvoeten is al een heel stuk verbeterd. De schoenen kunnen weer in de hal staan
  Rating
   4.8
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Tieme Beentjes
  Ik was echt toe aan een oplossing, de geur en het ongemak was vreselijk. Na de eerste behandeling al resultaat. Geweldige combinatie van de spray en het poeder voor in de schoen. Eindelijk kan ik weer mijn schoenen uitdoen zonder mijn voeten te hoeven wassen
  Rating
  4.7
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  GIM Bodonea
  Heel erg bedankt, deze producten hebben een sensationeel effect ... Dankzij de spray en het poeder ruiken onze voeten niet meer.
  Rating
   5
  /
  5

Hoe gebruik je PediSpray® voetspray?

Zorg dat voeten schoon en droog zijn

Was je voeten grondig en droog ze zorgvuldig. Op deze manier zorg je er voor dat er geen voedingsbodem achterblijft voor de micro-organismen. Deze organismen kunnen dan geen geur produceren.

Breng PediSpray® aan op je voeten

Met name op de voetzool en tussen de tenen want dit zijn de plekken waar zweetresten en dode huidcellen achterblijven, een perfecte voedingsbron voor schimmels en bacteriën.

Laat het goed intrekken/indrogen

Doe je sokken niet aan of ga niet eerder staan tot dat de spray volledig is ingedroogd. Want als je sokken aantrekt zal het middel in je sokken gaan zitten en kan het zijn werk niet goed doen. Het moet dus echt goed op de huid inwerken want dan pas zijn je voeten goed behandeld

Tot 5 dagen effectief

Het middel is tot 5 dagen effectief. Je kunt gewoon je voeten wassen en je dagelijkse ding doen

Voetspray, hoe vaak en hoe lang gebruiken?

Behandel de eerste week dagelijks. Vervolgens doe je om de twee weken een enkele onderhoudsbehandeling met PediSpray®. Om voorgoed van stinkende schoenen en stinkvoeten verlost te zijn behandel je gelijktijdig je schoenen met PediFris® schoenpoeder. Dit doe je op de vertrouwde manier door simpelweg een klein (thee)lepeltje poeder in je schoen te strooien voordat je deze aantrekt.

Maak de kuur Compleet.
Behandel ook je Schoenen!
Om er zeker van te zijn dat de geur van stinkvoeten en stinkende schoenen verdwijnt en niet terug komt behandel je ook je schoenen. Dit doe je met PediFris® Classic schoenpoeder.
Hiermee schakel je alle micro-organismen die op je voet of schoen leven en stank veroorzaken uit.
Bestel
PediFris® Classic
-
€12,45
PediFris® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95
Inhoud 50 ml
INCI: Aqua demi, Alcohol denat, Aluminiumhydroxychloride, Propyleen glycol, Camphorus
zweetvoeten-Pedifris-partner-bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

chevron-down