PediSpray® Strong - Voetspray tegen zweetvoeten 2+1 Gratis

Tegen zweetvoeten, stinkvoeten.

Direct resultaat
Tot 5 dagen effectief
Pakt de oorzaak aan
Géén geknoei met zalf

PediSpray® Voetspray

Voetspray tegen zweetvoeten zorgt ervoor dat de voeten minder zweet afscheiden en bestrijdt de micro-organismen die een onaangename geur veroorzaken.

Na behandeling ervaar je direct resultaat en ben je tot 5 dagen beschermd tegen overmatig zweten. Géén geurmaskering want het product is parfumvrij en pakt het probleem bij de bron aan.

Meervoudige Bescherming

Daarnaast biedt de spray ook bescherming tegen voetschimmel en kalknagel. Gebruik het direct na een bezoek aan kleedkamers of doucheruimtes. Neem een flesje PediSpray® mee in je sporttas zodat je, na het afdrogen, je voeten kunt sprayen voor bescherming tegen infectie.

Welke voetspray kiezen?

Er is een breed scala aan voetsprays beschikbaar, maar welke is de juiste voor jou? Over het algemeen vallen voetsprays in twee hoofdcategorieën: deodorant en anti-transpirant. Hier leggen we het verschil uit.

Anti-Transpirant: PediSpray®

PediSpray® is gebaseerd op aluminiumzout dat de zweetkanalen vernauwt, waardoor de zweetproductie op de behandelde huid sterk wordt verminderd. Dit is een uitstekende keuze omdat het de bron van het probleem aanpakt: door de zweetproductie te verminderen, wordt geurvorming voorkomen, waardoor geurmaskering niet nodig is.

PediSpray® voetspray valt in de categorie anti-transpirant en zorgt ervoor dat je na het sprayen van je voeten aanzienlijk minder last hebt van transpiratie op de behandelde huid. Bovendien bevat PediSpray® Camphor, wat een antiseptische werking heeft en de micro-organismen elimineert die voor een onaangename voetengeur zorgen.

Deodorant

Voetdeodorants werken voornamelijk door geuren te maskeren, vaak met behulp van parfums. Ze pakken de oorzaak van het probleem niet aan zoals anti-transpiranten dat doen. PediSpray is geen voetdeodorant, maar een effectieve anti-transpirant die de oorzaak van overmatig zweten en voetengeur aanpakt!

PediSpray waar te koop?

PediSpray kopen kan via de webshop PediFris.nl. De prijs is €8,31 per stuk middels een aantrekkelijke “2+1 gratis” aanbieding. Tevens zijn onze producten exclusief verkrijgbaar via de site van onze verkooppartner Bol.com en Amazon.nl

PediSpray Kruidvat

PediSpray is niet te koop bij Kruidvat, Etos of andere ketens

Aluminiumhydroxychloride oplossing

Aluminiumhydroxychloride is één van de actieve bestanddelen van PediSpray. Dit middel is ook wel bekend als aluminiumzout of aluminiumchloride. Het zorgt er voor dat op de behandelde huid zweetkanalen minder actief zullen zijn en transpiratie zal afnemen. Hierdoor zal de indringende zweetgeur verdwijnen en de groei van bacteriën en schimmels worden geremd. 

Is Aluminiumzout veilig?

Ja aluminiumzout is veilig te gebruiken. Dit is recent nog aangetoond in diverse wetenschappelijke onderzoeken en is tevens bevestigd door het rivm. Je leest het hier

 

PediSpray®
Strong
PediSpray® Strong - Voetspray tegen zweetvoeten 2+1 Gratis
PediSpray® Strong - Voetspray tegen zweetvoeten 2+1 Gratis

29,99

PediSpray®
Strong
PediSpray® Strong - Voetspray tegen zweetvoeten
PediSpray® Strong - Voetspray tegen zweetvoeten

14,99

PediSpray®
Regular
PediSpray® Regular - Voetspray tegen zweetvoeten 2+1 Gratis
PediSpray® Regular - Voetspray tegen zweetvoeten 2+1 Gratis

24,95

PediSpray®
Regular
PediSpray® Regular - Voetspray tegen zweetvoeten
PediSpray® Regular - Voetspray tegen zweetvoeten

12,45

Hoe gebruik je PediSpray voetspray?

Voor een optimale werking van PediSpray® is het van belang om het aan te brengen op een schone en droge huid. Was en droog je voeten daarom zorgvuldig.

Zoals de naam al doet vermoeden spuit je het middel op je voeten. Met name op de voetzool en tussen de tenen want dit zijn de plekken waar de huid het meest transpireert. +/- 4 tot 6 pompjes met de sprayflacon.

Doe je sokken niet eerder aan of ga niet eerder staan tot dat de spray volledig is ingedroogd. Het middel moet echt goed op de huid inwerken voor het beste resultaat.

Het middel is tot 5 dagen effectief. Je kunt gewoon je voeten wassen en je dagelijkse ding doen omdat het zijn werk doet in de bovenste huidlaag.

Behandel de eerste week dagelijks. Vervolgens doe je om de twee weken een enkele onderhoudsbehandeling met PediSpray®. Om voorgoed van stinkende schoenen en stinkvoeten verlost te zijn behandel je gelijktijdig je schoenen met PediFris® schoenpoeder.

Dit doe je op de vertrouwde manier door simpelweg een klein (thee)lepeltje poeder in je schoen te strooien voordat je deze aantrekt.

PediSpray® bevat aluminiumzout, dit vernauwt de zweetkanalen. Het middel is daarom toepasbaar op meerdere plaatsen van het lichaam. (Voeten, handen, oksels, rug of borst).

Let hierbij wel op dat je het niet toepast op pas geschoren of beschadigde huid. Heb je het idee dat je een overgevoeligheidsreactie krijgt (jeuk, vlekjes of bultjes) staak de behandeling dan direct om verdere irritatie te voorkomen.
Weet je niet zeker of je overgevoelig bent? Probeer het middel dan eerst op een klein stukje van de huid.

Maak de kuur compleet en behandel ook je schoenen

 
Zorg dat de geur van stinkvoeten en stinkende schoenen verdwijnt en niet terug komt. Behandel je ook je schoenen met PediFris® Classic schoenpoeder.
Hiermee elimineer je alle stank veroorzakende micro-organismen.
PediFris®
Classic
pedifris tegen zweetvoeten
pedifris tegen zweetvoeten

19,98

PediFris®
Classic
pedifris tegen zweetvoeten
pedifris tegen zweetvoeten

9,99

PediFris® geeft garantie

Zweten kun je niet stoppen, wel verminderen. Maar overlast van stinkvoeten kunnen wij in 99,9% van alle gevallen laten verdwijnen.
 
Daarom onze garantie; Heb je binnen 14 dagen, na voorgeschreven gebruik van beide producten, geen merkbaar resultaat? Doe dan een beroep op onze No cure No Pay!* policy. Kijk hier hoe dit werkt en neem contact op met onze klantenservice.
 Lees de vergelijkingen.
 

*Resultaatgarantie bij voorgeschreven gebruik - Goede ervaring met ons product? Ga dan naar deze pagina schrijf een review en maak kans op vette prijzen.

Inhoud 50 ml
INCI: Aqua demi, Alcohol denat, Aluminiumhydroxychloride, Propyleen glycol, Camphorus
  • coole suggesties
  • Logo wandelvrouw
  • Partner Van Bol.com
Deze site is gebouwd door mh.nl
cartchevron-down