Voetdeodorant tegen Zweetvoeten

Voetdeodorant

PediSpray® is dé deodorant voor voeten waarmee je de zweetproductie kunt verminderen. Het gaat bacteriën en schimmels die stinkvoeten veroorzaken tegen voor een hele dag frisse en droge voeten.

Het geeft direct resultaat en je bent tot 5 dagen beschermd tegen overmatig zweten.

Je pakt het probleem bij de bron aan.

Inhoud

We kennen allemaal het fenomeen stinkvoeten. Een heel vervelend en gênant probleem wat voor nog vervelendere situaties kan leiden. De stank is vaak ondragelijk en het kan zelfs zo erg zijn dat het dwars door schoenen heen geroken kan worden. Hierdoor zullen de schoenen zelf ook vaak een penetrante geur verspreiden. Al met al een opstapeling van ongewenste aroma’s.

Schoen- of  Voetdeo een oplossing?

Er zijn vele middelen op de markt om al deze geurproblemen te verhelpen. Althans, er wordt geclaimd dat deze producten helpen. Dus wat te doen en is schoen deo wel zo affectief als men zegt. Wat te doen tegen deze geur:Laten we beginnen bij de basis want een slechte hygiëne ligt vaak ten grondslag aan deze stankoverlast. Dus zorg er voor dat je voeten schoon zijn. Daarnaast dragen sommige materialen waarvan de schoenen en sokken zijn vervaardigd ook bij aan het geurprobleem. Dus voeten wassen is devies 1 en draag geen synthetische materialen zal devies 2 zijn. Op deze manier zijn we al halverwege de oplossing. Op dit punt zal menig een naar de spuitbus grijpen. Op zich een aardige oplossing maar al snel zul je merken dat de geur snel weer terug is. En nu zul je denken “waarom?”. Nou dat antwoord is heel simpel, de geur is nog steeds aanwezig. Deze is nooit weggeweest maar is enkel gemaskeerd door de voeten deo.Je hebt je voeten gewassen en deze zijn schoon maar je schoenen produceren en verspreiden nog steeds geur. Dit komt doordat er micro-organismen in leven welke leven op jouw transpiratievocht en huidresten welke in je schoenen achterblijven na het dragen.

Voetdeodorant werkt niet wat dan wel?

Deo werkt simpel weg niet. Is er dan wél een oplossing? Het antwoord hierop is: “Ja!”Laten we beginnen bij de transpiratie. Deze kan verminderd worden d.m.v. een anti-transpirant. Hiervoor gebruik je PediSpray®. Dit middel bevat aluminiumzouten, deze zorgen er voor dat de zweetkanalen worden vernauwd waardoor er minder transpiratievocht wordt uitgescheiden. Dus hiermee is punt 1. getackeld.Nu nog de schoenen, je kunt ze schoonmaken maar dan ben je er nog niet. Hierin leeft van alles, schimmels, gisten en bacteriën in vele soorten en maten. Deze voeden zich op huidresten en transpiratievocht. Ze scheiden hierbij een stof af welke een vieze geur achterlaat. Dit kan je voorkomen door je schoenen te behandelen met PediFris® schoenpoeder. Dit middel werkt desinfecterend het doodt wel tot 99,9% van deze micro-organismen die geur veroorzaken.

Voetdeodorant? Gebruik PediSpray®

Samengevat, voetdeodorant, schoendeodorant het kan werken maar lost de oorzaak van je stinkvoetenprobleem niet op. De geur gaat tijdelijk weg maar zal dus bijna altijd weer terug komen. Pak het probleem bij de bron aan met PediFris® en PediSpray®.Dit is dé manier om de dag door te gaan met frisse voeten en frisse schoenen!
Voor een optimale werking spuit je PediSpray® ‘s avonds voor het slapen gaan op de schone en droge huid.
 
         

Was je voeten grondig

 
    
                                         

Doe dit met een milde zeep ook onder de nagels en tussen de tenen. Droog vervolgen je voeten.

                
 
 
         

PediSpray® aanbrengen

 
    
                                         

Breng het middel aan door dit op de voeten te spuiten. Met name op de voetzool en tussen de tenen want dit zijn de plekken waar de huid het meest transpireert. +/- 4 tot 6 pompjes met de sprayflacon.

                
 
 
         

Laat het middel inwerken

 
    
                                         

Doe je sokken niet eerder aan of ga niet eerder staan tot dat de spray volledig is ingedroogd. Het middel moet echt goed op de huid inwerken voor het beste resultaat.

                
 
 
         

Tot 5 dagen werkzaam

 
    
                                         

Het middel is tot 5 dagen effectief. Je kunt gewoon je voeten wassen en je dagelijkse ding doen omdat het zijn werk doet in de bovenste huidlaag.

                
 
 
         

Hoe lang duurt de behandeling

 
    
                                         

Behandel de eerste week dagelijks. Vervolgens doe je om de twee weken een enkele onderhoudsbehandeling met PediSpray®. Om voorgoed van stinkende schoenen en stinkvoeten verlost te zijn behandel je gelijktijdig je schoenen met PediFris® schoenpoeder.

Dit doe je op de vertrouwde manier door simpelweg een klein (thee)lepeltje poeder in je schoen te strooien voordat je deze aantrekt.

                
 
 
         

Let op!

 
    
                                         

PediSpray® bevat aluminiumzout, dit vernauwt de zweetkanalen. Het middel is daarom toepasbaar op meerdere plaatsen van het lichaam. (Voeten, handen, oksels, rug of borst).

Let hierbij wel op dat je het niet toepast op pas geschoren of beschadigde huid. Heb je het idee dat je een overgevoeligheidsreactie krijgt (jeuk, vlekjes of bultjes) staak de behandeling dan direct om verdere irritatie te voorkomen.
Weet je niet zeker of je overgevoelig bent? Probeer het middel dan eerst op een klein stukje van de huid.