alexa

Voetdeodorant
Tegen Stinkvoeten

PediFris PediSpray Tegen zweetvoeten

We kennen allemaal het fenomeen stinkvoeten. Een heel vervelend en gênant probleem wat voor nog vervelendere situaties kan leiden. De stank is vaak ondragelijk en het kan zelfs zo erg zijn dat het dwars door schoenen heen geroken kan worden. Hierdoor zullen de schoenen zelf ook vaak een penetrante geur verspreiden. Al met al een opstapeling van ongewenste aroma's.

Schoen- of  Voetendeo een oplossing?

Er zijn vele middelen op de markt om al deze geurproblemen te verhelpen. Althans, er wordt geclaimd dat deze producten helpen. Dus wat te doen en is schoen deo wel zo affectief als men zegt. Wat te doen tegen deze geur:

Laten we beginnen bij de basis want een slechte hygiëne ligt vaak ten grondslag aan deze stankoverlast. Dus zorg er voor dat je voeten schoon zijn. Daarnaast dragen sommige materialen waarvan de schoenen en sokken zijn vervaardigd ook bij aan het geurprobleem. Dus voeten wassen is devies 1 en draag geen synthetische materialen zal devies 2 zijn. Op deze manier zijn we al halverwege de oplossing.
Op dit punt zal menig een naar de spuitbus grijpen. Op zich een aardige oplossing maar al snel zul je merken dat de geur snel weer terug is. En nu zul je denken "waarom?". Nou dat antwoord is heel simpel, de geur is nog steeds aanwezig. Deze is nooit weggeweest maar is enkel gemaskeerd door de voeten deo.

Je hebt je voeten gewassen en deze zijn schoon maar je schoenen produceren en verspreiden nog steeds geur. Dit komt doordat er micro-organismen in leven welke leven op jouw transpiratievocht en huidresten welke in je schoenen achterblijven na het dragen.

Voetdeodorant werkt niet wat dan wel?

Deo werkt simpel weg niet. Is er dan wél een oplossing? Het antwoord hierop is: "Ja!" 

Laten we beginnen bij de transpiratie. Deze kan verminderd worden d.m.v. een anti-transpirant. Hiervoor gebruik je PediSpray®. Dit middel bevat aluminiumzouten, deze zorgen er voor dat de zweetkanalen worden vernauwd waardoor er minder transpiratievocht wordt uitgescheiden. Dus hiermee is punt 1. getackeld.

Nu nog de schoenen. Hierin leeft van alles, schimmels, gisten en bacteriën in vele soorten en maten. Deze voeden zich op huidresten en transpiratievocht. Ze scheiden hierbij een stof af welke een vieze geur achterlaat. Dit kan je voorkomen door je schoenen te behandelen met pediFris® schoenpoeder. Dit middel werkt desinfecterend het doodt wel tot 99,9% van deze micro-organismen die geur veroorzaken.

Voetendeodorant? Gebruik PediFris®

Samengevat, voetdeodorant, schoendeodorant het kan werken maar lost de oorzaak van je stinkvoetenprobleem niet op. De geur gaat tijdelijk weg maar zal dus bijna altijd weer terug komen. Pak het probleem bij de bron aan met PediFris® en PediSpray®.

Dit is dé manier om de dag door te gaan met frisse voeten en frisse schoenen!

Schoenpoeder
van PediFris® 
  • Doe voor het dragen een theelepeltje PediFris® Classic in je schoenen.
  • Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen vrij maken van micro-organismen
  • Weg met die vieze geur nooit meer stinkvoeten zweetvoeten of putjeszolen!

Deze website is gemaakt door MH.nl

chevron-down