Pedispray voetspray tegen zweetvoeten

Voetdeodorant

2+1 Gratis
v.a. €6,65 stuk
  Combineren mogelijk 
33% Korting
Wordt berekend in winkelwagen

Direct resultaat

Tot 5 dagen effectief

Pakt de oorzaak aan

Zonder geknoei met zalf

PediSpray®
 Voetdeo

Voetdeodorant van PediSpray® is hét middel tegen zweetvoeten dat er écht voor zorgt dat de voeten minder zweet afscheiden. Ook bestrijd je micro-organismen die vieze geur veroorzaken.

Na behandeling heb je direct resultaat en ben je tot 5 dagen beschermd tegen overmatig zweten. PediSpray® pakt het probleem bij de bron aan.

We kennen allemaal het fenomeen stinkvoeten. Een heel vervelend en gênant probleem wat voor nog vervelendere situaties kan leiden. De stank is vaak ondragelijk en het kan zelfs zo erg zijn dat het dwars door schoenen heen geroken kan worden. Hierdoor zullen de schoenen zelf ook vaak een penetrante geur verspreiden. Al met al een opstapeling van ongewenste aroma's.

Schoen- of  Voetdeo een oplossing?

Er zijn vele middelen op de markt om al deze geurproblemen te verhelpen. Althans, er wordt geclaimd dat deze producten helpen. Dus wat te doen en is schoen deo wel zo affectief als men zegt. Wat te doen tegen deze geur:

Laten we beginnen bij de basis want een slechte hygiëne ligt vaak ten grondslag aan deze stankoverlast. Dus zorg er voor dat je voeten schoon zijn. Daarnaast dragen sommige materialen waarvan de schoenen en sokken zijn vervaardigd ook bij aan het geurprobleem. Dus voeten wassen is devies 1 en draag geen synthetische materialen zal devies 2 zijn. Op deze manier zijn we al halverwege de oplossing.
Op dit punt zal menig een naar de spuitbus grijpen. Op zich een aardige oplossing maar al snel zul je merken dat de geur snel weer terug is. En nu zul je denken "waarom?". Nou dat antwoord is heel simpel, de geur is nog steeds aanwezig. Deze is nooit weggeweest maar is enkel gemaskeerd door de voeten deo.

Je hebt je voeten gewassen en deze zijn schoon maar je schoenen produceren en verspreiden nog steeds geur. Dit komt doordat er micro-organismen in leven welke leven op jouw transpiratievocht en huidresten welke in je schoenen achterblijven na het dragen.

Voetdeodorant werkt niet wat dan wel?

Deo werkt simpel weg niet. Is er dan wél een oplossing? Het antwoord hierop is: "Ja!" 

Laten we beginnen bij de transpiratie. Deze kan verminderd worden d.m.v. een anti-transpirant. Hiervoor gebruik je PediSpray®. Dit middel bevat aluminiumzouten, deze zorgen er voor dat de zweetkanalen worden vernauwd waardoor er minder transpiratievocht wordt uitgescheiden. Dus hiermee is punt 1. getackeld.

Nu nog de schoenen, je kunt ze schoonmaken maar dan ben je er nog niet. Hierin leeft van alles, schimmels, gisten en bacteriën in vele soorten en maten. Deze voeden zich op huidresten en transpiratievocht. Ze scheiden hierbij een stof af welke een vieze geur achterlaat. Dit kan je voorkomen door je schoenen te behandelen met pediFris® schoenpoeder. Dit middel werkt desinfecterend het doodt wel tot 99,9% van deze micro-organismen die geur veroorzaken.

Voetdeodorant? Gebruik PediSpray®

Samengevat, voetdeodorant, schoendeodorant het kan werken maar lost de oorzaak van je stinkvoetenprobleem niet op. De geur gaat tijdelijk weg maar zal dus bijna altijd weer terug komen. Pak het probleem bij de bron aan met PediFris® en PediSpray®.

Dit is dé manier om de dag door te gaan met frisse voeten en frisse schoenen!

PediSpray tegen zweetvoeten
PediSpray® Voetspray

12,45

PediSpray tegen zweetvoeten
PediSpray® 2+1 Gratis
PediSpray-2p1

24,95

Maak de kuur Compleet.
Behandel ook je Schoenen!
Om er zeker van te zijn dat de geur van stinkvoeten en stinkende schoenen verdwijnt en niet terug komt behandel je ook je schoenen. Dit doe je met PediFris® Classic schoenpoeder.
Hiermee schakel je alle micro-organismen die op je voet of schoen leven en stank veroorzaken uit.
Bestel
pedifris potje
PediFris® Classic

9,99

PediFris tegen zweetvoeten
PediFris® 2+1 Gratis

19,98

Inhoud 50 ml
INCI: Aqua demi, Alcohol denat, Aluminiumhydroxychloride, Propyleen glycol, Camphorus
cartchevron-down