Wat te doen tegen zweetvoeten?

Wat te doen tegen zweetvoeten | Middel tegen zweetvoeten
2+1 Gratis
v.a. €6,65 stuk
  Combineren mogelijk 
33% Korting
Wordt berekend in winkelwagen
Snel resultaat
Langdurig effectief
Pakt de oorzaak aan
Géén geknoei met zalf

Zweetvoeten

Heb jij na het wassen nog steeds last van klamme stinkende voeten of stinkende schoenen? Wij leggen je uit wat je kunt doen tegen zweetvoeten en hoe je jezelf snel kunt verlossen met onze middelen tegen zweetvoeten.

Een effectieve en langwerkende oplossing voor de oorzaak en gevolgen van zweetvoeten.
Bevrijd jezelf en jouw omgeving van voetengeur!

Wat zijn zweetvoeten?

zweetvoeten? met PediFris® Altijd frisse voeten

Je spreekt van zweetvoeten bij voetproblemen als gevolg van overmatig zweten. Voeten zijn dan continu nat, gepaard met een penetrante geur of huidproblemen door infectie. De medische term hiervoor is “hyperhidrosis pedis

Waarom zweten onze voeten?

Over ons hele lichaam vind je vlak onder de huid zweetklieren, deze koelen het lichaam en hydrateren de huid. Ook onze voeten bevatten zweetklieren, tot wel 250.000 per voet. Normaal zweet je via je voeten ongeveer een kwart liter vocht per dag. Dit kan in sommige gevallen meer zijn. Er is dan sprake van overmatig zwetende voeten waardoor weer andere symptomen kunnen ontstaan.

Symptomen

Stinkende voeten

Dit wordt veroorzaakt door bacteriën en schimmels. Deze houden van een vochtige en warme omgeving, zoals gesloten schoenen. Ze voeden zich op zweet en huidschilfers en laten zuren achter waardoor die ondragelijke lucht ontstaat.

Hoe kan je zweetvoeten behandelen

Hier vind je de oplossing om in twee eenvoudige stappen van jouw zweet- en geurprobleem af te komen

1. Stop overmatig zweten

Je kunt hardnekkige zweetvoeten behandelen met PediSpray®. Dit vernauwt de zweetkanalen zodat op het behandelde deel minder transpiratievocht naar het huidoppervlak kan doordringen. Breng het ‘s avonds aan op de schone huid, waarna het middel in de bovenste huidlaag wordt opgenomen. Het is tot 5 dagen werkzaam en je kunt gewoon je voeten wassen.

PediSpray® Strong - Voetspray tegen zweetvoeten
PediSpray®
Tegen overmatige transpiratie

2. Bestrijd voetengeur

Behandel je schoenen met PediFris® Classic en elimineer organismen die stinkvoeten en stinkschoenen veroorzaken. Door deze schoenen te dragen behandel je ook gelijk de voeten. In de meeste gevallen zullen geurklachten al na twee dagen verdwenen of sterk verminderd zijn.

PediFris tegen zweetvoeten
PediFris®
Tegen stinkvoeten en stinkschoenen

Complicaties van zwetende voeten

Voetengeur is gênant, want het kan leiden tot schaamte, sociale- of psychische problemen.

Maar wist je; dat overmatig transpirerende voeten ook klachten kan veroorzaken zoals: Putjeszolen “Pitted keratolysis, de moeilijk te bestrijden Kalknagel en veel voorkomende Voetschimmel “Tinea pedis.

Ook geeft een te hoge vochtigheid van de voeten kans op infectie zoals huid- of wondzweer. Dit kan ernstige gevolgen met zich mee brengen.

PediFris® geeft bescherming tegen transpiratie en complicaties van zweetvoeten. Het heeft een meervoudige werking!

Pak de oorzaak van zweetvoeten aan met PediFris®

In plaats van enkel de stank te maskeren, tackle je de bron van het probleem. Zo ben je verzekerd van een langdurige oplossing.

Ervaar vrijheid zonder onaangename geur met PediFris®, het paardenmiddel tegen zweetvoeten!

Stinkende schoen behandelen
PediSpray®
Strong
PediSpray® Strong - Voetspray tegen zweetvoeten 2+1 Gratis
PediSpray® Strong - Voetspray tegen zweetvoeten 2+1 Gratis

29,99

PediSpray®
Strong
PediSpray® Strong - Voetspray tegen zweetvoeten
PediSpray® Strong - Voetspray tegen zweetvoeten

14,99

PediSpray®
Regular
PediSpray® Regular - Voetspray tegen zweetvoeten 2+1 Gratis
PediSpray® Regular - Voetspray tegen zweetvoeten 2+1 Gratis

24,95

PediSpray®
Regular
PediSpray® Regular - Voetspray tegen zweetvoeten
PediSpray® Regular - Voetspray tegen zweetvoeten

12,45

PediFris® geeft garantie

Zweten kun je niet stoppen, wel verminderen. Maar overlast van stinkvoeten kunnen wij in 99,9% van alle gevallen laten verdwijnen.
 
Daarom onze garantie; Heb je binnen 14 dagen, na voorgeschreven gebruik van beide producten, geen merkbaar resultaat? Doe dan een beroep op onze No cure No Pay!* policy. Kijk hier hoe dit werkt en neem contact op met onze klantenservice.
 Lees de vergelijkingen.
 

*Resultaatgarantie bij voorgeschreven gebruik - Goede ervaring met ons product? Ga dan naar deze pagina schrijf een review en maak kans op vette prijzen.

Wat te doen tegen zweetvoeten (tips)

Zweet- en geurproblemen kun je tegengaan met onze producten. Maar wij hebben ook nog enkele tips die helpen om dit alles te voorkomen. Volg ze op en merk hoe bevrijdend frisse voeten kunnen zijn!

Hiermee dood je bacteriën die nare geur produceren. Doe dit regelmatig (één of twee keer per dag) Dit kan in de meest voorkomende gevallen met een normale (milde) zeep. In hardnekkige gevallen raden wij antibacteriële zeep aan. Wisselbaden (koud/warm) kunnen hier helpen om de bloedstroom te stimuleren.

Vocht is een perfecte voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. Droog daarom je voeten zorgvuldig, vergeet hierbij niet om goed tussen de tenen te drogen

Een effectief middel is PediSpray® voetspray. Het vermindert de zweetproductie, waardoor je voeten droger blijven. Hierdoor wordt de kans op nare geurtjes aanzienlijk verminderd. Daarnaast biedt PediFris® Classic een oplossing om de geur te laten verdwijnen. De combinatie van deze twee middelen is een perfecte oplossing in de strijd tegen zweetvoeten.

Draag sokken die gemaakt zijn van katoenen sokken , wollen sokken of sokken gemaakt van bamboe of houtvezel, kortom, natuurlijke materialen en vermijd ten alle tijden synthetische materialen.

Draag iedere dag schone sokken en was deze op 60° Celsius. Zo worden tijdens een wasbeurt alle micro-organismen bestreden.

Voor keuzehulp raadpleeg je het volgende artikel met info over de beste sokken om je voeten droog en comfortabel te houden.

Draag schoenen die ventileren zodat je voeten niet te vochtig of warm worden. Wissel dagelijks van schoenen zodat ze kunnen drogen en bacteriën geen kans krijgen om te vermenigvuldigen.

Kies voor natuurlijk materiaal zoals leder of canvas voor betere luchtcirculatie en vochtabsorptie zodat voeten droog blijven

Eelt op de voeten kan bijdragen aan een onaangename geur, omdat het zweet absorbeert. Je kunt overtollig eelt verwijderen met behulp van een vijl of rasp. Hierdoor wordt de vochtopname verminderd en zal geur afnemen.

Het kan echter lastig zijn om eelt op moeilijk bereikbare plekken te behandelen. In dergelijke gevallen is het verstandig om de expertise van een pedicure of medisch pedicure in te schakelen.

Knip je teennagels regelmatig. Hieronder kan vuil zich ophopen zoals: dode huidcellen en vuil uit de binnenkant van je schoenen, dit is een voedingsbodem voor bacteriën.

Heb je complexere voetproblemen, zoals moeilijk te bereiken eelt of lastig te knippen nagels; raadpleeg dan een medisch pedicure.

Maak de kuur Compleet.
Behandel ook je Schoenen!
Zorg dat de geur van stinkvoeten en stinkende schoenen verdwijnt en niet terug komt. Behandel je ook je schoenen met PediFris® Classic schoenpoeder.
Hiermee elimineer je alle stank veroorzakende micro-organismen.
Bestel
Deze site is gebouwd door mh.nl
cartchevron-down