Zweetvoeten, zó kom je er van af!

Last van zweetvoeten? Je bent niet alleen, ongeveer 60% van alle Nederlanders heeft hier last van, met als gevolg stinkvoeten en stinkschoenen. Het is een gênant probleem waardoor je een onzeker gevoel kunt krijgen. Wat doe je tegen zweetvoeten en hoe kom je van stinkvoeten af?”

Het antwoord hier op is: “PediFris®”, dit middel bestrijdt bacteriën en schimmels die zweetvoetengeur veroorzaken en het beschermt ook nog eens tegen kalknagel en zwemmerseczeem. Door je voeten en schoenen te behandelen met PediFris® ben je in een paar dagen bevrijd van de hinderlijke gevolgen van zweetvoeten. Dit op een snelle en eenvoudige manier, zonder geklieder met zalf want je strooit het simpelweg in je schoen!

Wat doet PediFris® tegen zweetvoeten

 •  Bestrijdt zweetvoeten
 •  Verhelpt stinkvoeten
 •  Verhelpt stinkschoenen
 •  Geeft snel resultaat

Zweetvoeten tegen gaan

De oorzaak van zweetvoeten tegengaan

De unieke samenstelling van PediFris® gaat de oorzaak van zweetvoeten te lijf, dus je hebt geen last meer van; Stinkende schoenen, stinkende voeten of stinkende sokken. Je kunt je schoenen weer uittrekken zonder dat iedereen over z’n nek gaat!

De meeste middelen zoals, spray, voet-deodorant, geurvreters of inlegzooltjes maskeren slechts de geur waardoor de stank op den duur weer terug komt. PediFris® pakt de oorzaak aan. Het is een permanente oplossing!

Hoe kom ik van zweetvoeten af, hoe werkt het?

Heel simpel; Je strooit het in je schoenen voor dat je deze aantrekt, that’s it! Het middel doet zijn werk tijdens het dragen van de schoenen. Zeer efficiënt, zonder ge-smeer en geklieder met zalf. Dus vergeet al die huismiddeltjes want PediFris® maakt definitief een einde aan zweetvoeten, stinkvoeten en stinkende schoenen!wat tegen zweetvoeten webwinkelkeurWebwinkelkeur

Janine Kruidhof: Snel geleverd binnen 2 dagen in huis. het poeder wat ik had besteld werkt ontzettend goed. Mijn partner had altijd heel erg last van zweetvoeten nu niet meer, ik ben er heel erg blij mee!

Je bent snel van stinkvoeten af!

Al na 2 dagen Resultaat
Al na 2 dagen Resultaat

PediFris® is het middel om snel en binnen enkele dagen van stinkende voeten af te komen. Ja, de geur verdwijnt helemaal en je voeten zullen aanzienlijk droger zijn. Geef ze een behandeling met PediFris® en bevrijd jezelf en jouw omgeving van die vieze voetengeur.

Zoek niet verder naar middeltjes die claimen vieze voetengeur te verdrijven want met PediFris® ben je gegarandeerd van die stinkvoeten af.wat tegen zweetvoeten webwinkelkeurWebwinkelkeur

Arina De bruin: Het is in een woord super spul , na drie keer gebruiken en schoenen uittrekken geen ondraaglijke lucht meer , ontzettend blij mee!!

PediFris® Meer informatie

Wat doet een PediFris® behandeling tegen zweetvoeten?

PediFris® desinfecteert, daarom houdt het je voeten en schoenen vrij van micro-organismen zoals bacteriën en schimmels die voor vervelende geur zorgen. Door het gebruik van PediFris® krijgen deze simpelweg geen kans meer om stank te ontwikkelen. Je pakt dus de oorzaak van zweetvoeten aan!

Nog even alles op een Rijtje

 1. Zorg dat je voeten schoon zijn

  Wassen is belangrijk om van stinkvoeten af te komen. Dus zorgvuldig wassen liefst twee keer per dag

 2. Zorg dat je voeten droog zijn

  Micro-organismen die zweetvoetengeur veroorzaken houden van vocht dus droog je voeten zorgvuldig na het wassen

 3. Natuurlijk materiaal

  Voorkom synthetisch materiaal. Katoen, wol, bamboe of leer heeft de voorkeur. Dit voor zowel sokken als voor schoenen. Natuurlijke materialen zorgen voor een betere afvoer van warmte en vocht.

 4. 1 klein theelepeltje PediFris®

  Doe dit in je schoenen voordat je ze aantrekt. Het middel doet zijn werk tijdens het dragen.

 5. Behandel al je schoenen

  Stel je bent net van die stinkende voeten af en je stapt in een ander paar onbehandelde schoen. De kans is dan zeer groot dat je dan weer terug bij af bent en je weer met geurende voeten rondloopt. Behandel ze dus allemaal

 6. Draag altijd sokken

  Met blote voeten in je schoenen is vragen om problemen. De sok fungeert als buffer en zorgt er voor dat zweet, huidschilvers, bacteriën en schimmels niet in je schoen blijven zitten

 7. Wissel om de dag van schoenen

  Draag niet elke dag het zelfde paar schoenen. Omdat de schoenen dan niet de tijd krijgen om te luchten/ademen. Wissel om de dag hierdoor blijven ze echt een stuk frisser en heb je minder snel last van stinkende voeten door stinkende schoenen.

Zoals je hebt kunnen lezen is PediFris® het paardenmiddel tegen zweetvoeten doordat het vele toepassingsmogelijkheden heeft. Denk hier bijvoorbeeld aan de bouwvakker die last heeft van zweetvoeten in veiligheids-schoenenZelfs tijdens wintersport op de ski-piste waar je last hebt van koude natte stinkvoeten in skischoenen of snowboots.

PediFris® over zweetvoeten in de media

Bekijk ook de uitgebreide tests door:De blogpagina van goed eten gezond leven  , het online magazine Mensscene en het welbekende blog Happy In Shape of op MSN.com
Zie ook de online artikelen in het blad For You magazine
Heb jij last van zweetvoeten en Help ik heb zweetvoeten
En natuurlijk vind je verder nog  tips op onze site en de onafhankelijke reviews via de branche-organisatie Webwinkelkeur

wat tegen zweetvoeten webwinkel keur


PediFris® geeft garantie!

Wat wij in de meeste gevallen garanderen is; nooit meer last van stinkende voeten of stinkschoenen en hierdoor ook een sterk verminderde kans op een kalknagel of voetschimmel. Dit allemaal dankzij de unieke formule van PediFris®. En ben je niet tevreden met ons product, neem dan gewoon even contact op met onze klantenservice. Want, ontevreden klanten, daar zijn wij niet tevreden mee. No cure No Pay!*

*Resultaatgarantie bij voorgeschreven gebruik