Zweetvoeten, wat te doen?

Last van zweetvoeten? PediFris® helpt.
Zorgeloos je schoenen uit zonder schaamte voor voetengeur.

Enkele behandelingen, altijd frisse voeten!


  • Na Twee dagen Resultaat
  • Géén Geklieder met Zalf
  • Gratis Verzenden v.a. €40,-
  • No Cure No Pay*


Pak de oorzaak van zweetvoeten aan in twee eenvoudige stappen

Stop-Overmatige-voettranspiratie

Breng na het wassen, PediSpray® aan op de voetzool en tussen de tenen. Laat het middel goed indrogen. Door de unieke formule zullen je voeten nu aanzienlijk minder transpireren.

Bestrijd-Vieze-
Voetengeur

Doe een theelepeltje PediFris® Classic in je schoenen en trek deze aan. Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen vrij maken van micro-organismen. Weg met die vieze geur. Weg met die stinkvoeten!Gratis verzenden v.a. €40,-


Pedifris® tegen zweetvoeten afterpay

Zweetvoeten verhelpen in twee dagen

Al na twee dagen merkbaar resultaat!*


wat tegen zweetvoeten webwinkelkeurWebwinkelkeur 09-05-2020

Susan Manuel: Omdat ze beloven wat ze zeggen. Mijn man heeft Pedifris nu meerdere keren gebruikt. Het verschil is echt enorm! Geen vies ruikende voeten meer!

Hoe kom ik van zweetvoeten af?

Zijn het nou de extreme zweetvoeten van je kind of is het de ondraaglijke geur van je partner die zijn of haar werkschoenen uit trekt.
Bevrijd jij jezelf en jouw omgeving van stinkvoeten en Stinkende schoenen.
Niemand meer over z’n nek als iemand schoenen uit trekt!


Wat te doen tegen zweetvoeten – FAQ

✔ Was je voeten zorgvuldig

Zorg dat je voeten schoon zijn. Dit is belangrijk om van stinkvoeten af te komen. Was ze daarom het liefst twee keer per dag.

✔ Droog ze goed af

Zorg dat je voeten droog zijn. Micro-organismen die zweetvoetengeur veroorzaken houden van vocht dus droog je voeten zorgvuldig na het wassen.

✔ Wat als wassen alleen niet helpt?

Na het wassen spuit je jouw voeten in met PediSpray®. Laat dit goed indrogen en doe vervolgens je schoenen aan die zijn behandeld met PediFris® Classic. Herhaal dit twee tot drie dagen en je bent van stinkvoeten en stinkende schoenen af!

✔ Maar al mijn schoenen stinken, wat nu?

Behandel al je schoenen met PediFris® Classic om kruisbesmetting / her besmetting te voorkomen.

✓ Ik draag vaak de zelfde schoenen is dit erg?

Wissel om de dag van schoenen . Zo kunnen de schoenen rusten en goed drogen.

✔ Wat zijn de beste materialen voor schoenen en sokken?

Voorkom synthetisch materiaal. Katoen, wol, bamboe of leer heeft de voorkeur. Natuurlijke materialen zorgen voor een betere afvoer van warmte en vocht.

✔ Blote voeten hoe zit dat?

Met blote voeten in je schoenen is vragen om problemen. Je krijgt vrijwel gegarandeerd stinkvoeten. De sok fungeert als buffer en zorgt er voor dat zweet, huidschilfers, bacteriën en schimmels niet in je schoen blijven zitten.


wat tegen zweetvoeten webwinkelkeurWebwinkelkeur

Janine Kruidhof: Snel geleverd binnen 2 dagen in huis. het poeder wat ik had besteld werkt ontzettend goed. Mijn partner had altijd heel erg last van zweetvoeten nu niet meer, ik ben er heel erg blij mee!

Meer dan een middel tegen zweetvoeten

Onze producten hebben een meervoudige werking, want ze helpen ook in het voorkomen van voetschimmel, kalknagel en zwemmers eczeem. En heb je snel last van voetblaren? PediSpray® bevat een actief ingrediënt Camphorus, dit verstevigt de huid en helpt daarom tegen blaarvorming.


Laatste PostsZweetvoeten, stinkvoeten, Voetschimmel of Putjeszolen, kom er nú er van af!

Want PediFris® is het paardenmiddel tegen zweetvoeten en alle andere hygiëne gerelateerde voetklachten. Gebruik het in Veiligheids-schoenen, Sneakers in je Skischoenen of Snowboots Het werkt in elk type gesloten schoeisel.


Wij geven garantie*!

Zweten kan je niet stoppen, enkel verminderen. De stank kunnen wij in 99,9% van alle gevallen wel laten verdwijnen. Daarom onze garantie: Geen resultaat, maak dan gebruik van onze refund policy.
Kijk verder op de site hoe dit werkt en neem contact op met onze klantenservice. Want, ontevreden klanten, daar zijn wij niet tevreden mee. No cure No Pay!* Lees hier de vergelijkingen*Resultaatgarantie bij voorgeschreven gebruik – Goede ervaring met ons product? Ga dan naar deze pagina schrijf een review en maak kans op vette prijzen.