alexa
Zweetvoeten
10% Korting
 code:korting10

Wat te doen tegen zweetvoeten

 • Langdurig effectief
 • Pakt het probleem bij de oorzaak aan
 • Géén geurmaskering.
 • Supersnel resultaat, zonder geknoei met zalf.

Zweetvoeten zijn voeten die snel vochtig worden en vies ruiken, dit is lastig en gênant. Heb jij ondanks een regelmatige wasbeurt, sok- of schoenwissel nog steeds last van klamme voeten, stinkvoeten of stinkende schoenen. Weet jij niet meer wat te doen tegen zweetvoeten? 

Volg het twee- stappenplan van PediFris®, hiermee ben je in twee dagen verlost van je probleem. Een snelle, effectieve en langwerkende behandeling tegen gevolgen en oorzaken van zweetvoeten, stinkvoeten en stinkende schoenen.

Bevrijd jezelf en jouw omgeving van voetengeur!

1. Wat zijn zweetvoeten?

Je spreekt van zweetvoeten bij voetproblemen als gevolg van overmatig zweten. Ze zijn dan continu nat wat vaak gepaard gaat met een penetrante geur of andere klachten zoals huidproblemen of infecties aan de voeten. De medische term hiervoor is "hyperhidrosis plantares"

Waarom zweten onze voeten?

Over ons hele lichaam vind je vlak onder de huid zweetklieren. Deze koelen het lichaam en hydrateren de huid. Zweetklieren worden actief bij inspanning of als het lichaam koeling nodig heeft doordat dit zich bevindt in een warme omgeving.

Dit geld ook voor onze voeten, deze bevatten tot wel 250.000 zweetklieren. Normaal zweet je via je voeten ongeveer een kwart liter vocht per dag, dit kan in sommige extreme gevallen veel meer zijn waardoor klachten ontstaan.

Oorzaak van zweetvoetengeur?

De oorzaak van voetengeur is niet enkel zweten, want zweet zelf is geurloos. De geur van zweetvoeten wordt geproduceerd door bepaalde bacteriën en schimmels die op je voeten en in je schoenen leven. Deze organismen vermenigvuldigen goed in een vochtige en warme omgeving, zoals in gesloten schoenen. Ze voeden zich op zweet en huidschilfers en laten zuren achter waardoor die ondragelijke lucht ontstaat.

2. Zweetvoeten Behandelen

Heb je last van zweetvoeten en wil je deze behandelen? Dan is PediFris® de oplossing. Dit gaat in twee eenvoudige stappen. Bij de eerste stap ga je de overmatige transpiratie tegen en bij de tweede stap pak je de geur van de voeten en schoenen aan. 

1. Stop overmatig zweten

Je kunt hardnekkige zweetvoeten tegengaan door de voeten te behandelen met voetspray van PediSpray®. Dit is een aluminiumchloride-oplossing, het vernauwt de zweetkanalen zodat op het behandelde deel minder transpiratievocht naar het huidoppervlak kan doordringen.

Je brengt het ‘s avonds aan op de schone huid. Het middel wordt door de huid opgenomen dus je kunt ‘s ochtends gewoon je voeten wassen. Het is tot 5 dagen werkzaam.

2. Bestrijd voetengeur

Door je schoenen te behandelen met PediFris® schoenpoeder zorg je ervoor dat micro-organismen die geur veroorzaken worden geëlimineerd. Je ontsmet dus de schoen en gaat de groei van bacteriën tegen. Door deze schoenen te dragen behandel je ook gelijk de voeten. De schoenen en voeten zullen in de meeste gevallen al na twee dagen geurvrij zijn.

Ga de oorzaak tegen

Met onze producten zal je niet alleen de geur behandelen maar je pakt de oorzaak aan! Hierdoor ben je gegarandeerd voor een lange tijd verlost van jouw probleem.

Laat je voeten weer zien, dus nooit meer schaamte omdat je last hebt van voeten of schoenen die onaangename geur verspreiden. PediFris® is het paardenmiddel tegen zweetvoeten dat echt goed werkt!

Andere klachten door zweetvoeten

Bij zweetvoeten, denk je misschien in de eerste instantie aan stank, maar wist je; dat overmatig transpirerende voeten ook putjeszolen Putjeszolen "pitted keratolytis", Voetschimmel "Zwemmerseczeem" of kalknagel kan veroorzaken.

PediFris® helpt niet alleen beschermen tegen transpiratie maar ook tegen de complicaties hiervan. Het heeft dus een meervoudige werking! 

3. Basisregels bij zwetende voeten

 • Zorg voor een goede hygiëne. Was je voeten goed en meerdere keren per dag. Hierdoor neem je de voedingsbodem voor bacteriën weg.
 • Droog je voeten goed af vooral tussen de tenen en draag elke dag schone sokken.
 • Zorg dat je regelmatig je teennagels knipt. Hieronder kan vuil zich ophopen, ook wel bekend als tenenkaas.
 • Verwijder eelt, dit werkt als een spons en is een vuilmagneet. Dit doe je met een vijl of rasp.
 • Voorkom eelt door schoenen te dragen die goed passen

Sokken en schoenen tegen voetengeur

Sokken zijn de uitvinding om koude voeten tegen te gaan maar ook een broedplaats voor bacteriën en schimmels. Verschoon daarom dagelijks je sokken en wissel elke dag van schoenen.

Draag sokken en schoenen van natuurlijk materiaal zoals bijvoorbeeld leer, canvas of wol want deze hebben een ademende/luchtdoorlatende eigenschap. Lees hier alles over stinkende schoenen

Er zijn ook speciale sokken die helpen bij overmatige zweetproductie. Bijvoorbeeld: extra dikke katoenen werksokken voor een betere absorptie bij zweetvoeten of zilversokken met een antibacteriële werking.

Stinkende steunzolen

Een regelmatige schoenwissel is belangrijk om je schoenen te laten luchten. Een dergelijke wissel is ook aanbevolen voor steunzolen omdat deze ook flink kunnen stinken. Het advies is om deze 's avonds uit de schoenen te halen en ze zo te laten luchten en drogen.

Stop ze de volgende dag weer in je schoenen en strooi dan eerst een beetje PediFris® in je schoen voordat je de steunzool plaatst en later nog een beetje op de zool als deze in de schoen zit.

Zweetvoeten Behandelen
in twee stappen

Stap 1
Stop Zweetvoeten
Zweetvoeten dokter 1
Verminder transpiratie, breng na het wassen, PediSpray® aan op de voetzool en tussen de tenen en laat het goed inwerken.

De unieke formule reguleert de zweetproductie zodat je voeten vrijwel direct tot 5 dagen droger zullen blijven.
Stap 2
Bestrijd Voetengeur
Zweetvoeten dokter 2
Behandel je schoenen met PediFris® Classic en trek ze aan. Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen vrij maken van micro-organismen.

Zo verlos jij jezelf en je omgeving van stinkvoeten en stinkende schoenen!
Last van Zweetvoeten?
PediFris® helpt!
Stinkende schoen zijn verleden tijd
Al na 2 dagen zorgeloos je schoenen uit zonder schaamte voor voetengeur.

Enkele behandelingen, Altijd frisse voeten!

Tips 
Wat te doen tegen zweetvoeten

Houd je voeten schoon. Doe dit door te wassen met lauwwarm water.
Droog je voeten grondig (ook tussen de tenen)
Draag iedere dag schone sokken en was ze op 60° Celsius
Vermijd synthetische sokken en kies voor natuurlijk materiaal.
Draag schoenen van natuurlijke materialen zoals, leer, katoen, kurk, of hout
Wissel dagelijks van schoenen zodat deze kunnen luchten.
Knip je teennagels regelmatig. Hieronder kan vuil zich ophopen wat een voedingsbodem voor bacteriën kan zijn.
Verwijder verharde huid/eelt voorzichtig met een vijl of rasp.
 • Webwinkelkeur
  Tieme Beentjes
  Ik was echt toe aan een oplossing, de geur en het ongemak was vreselijk. Na de eerste behandeling al resultaat. Geweldige combinatie van de spray en het poeder voor in de schoen. Eindelijk kan ik weer mijn schoenen uitdoen zonder mijn voeten te hoeven wassen
  Rating
   5
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Mitchel Jones
  Ik had geen hoge verwachtingen, maar toen ik de producten binnen kreeg en probeerde was ik duidelijk onder de indruk. Het werkt vrijwel de eerste dag al volledig. Het is zuinig in gebruik. Als het op is dan bestel ik zeker nog een keer!
  Rating
   5
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  W jungschlager
  Ik was wat sceptisch, maar heb het pedifris toch besteld. En het werkt gewoon heel goed! Mijn stinkende sneakers moesten op het balkon staan, zo erg roken ze maar het poeder heeft de nare geur zeker weggenomen! Helemaal goed
  Rating
   5
  /
  5
PediFris®
Geeft garantie
Zweten kunnen we niet stoppen, enkel verminderen. De stank kunnen wij in 99,9% van alle gevallen wel laten verdwijnen. Daarom onze garantie: Geen resultaat, maak dan gebruik van onze refund policy. Kijk verder op de site hoe dit werkt en neem contact op met onze klantenservice. Want, ontevreden klanten, daar zijn wij niet tevreden mee. No cure No Pay!*
 
En lees ook wat anderen zeggen over pedifris in o.a.:

*Resultaatgarantie bij voorgeschreven gebruik - Goede ervaring met ons product? Ga dan naar deze pagina schrijf een review en maak kans op vette prijzen.

 • Panorama logo
 • Nieuws.nl logo
 • MarieClaire Logo
 • HP de tijd logo
 • Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

chevron-down