Wat te doen tegen zweetvoeten

 Wat te doen tegen Zweetvoeten 

10% Korting
 code:korting10

Super snel resultaat

Langdurig effectief

Pakt de oorzaak aan

Zonder geknoei met zalf

Zweetvoeten Behandelen
in twee stappen

Heb jij last van zweetvoeten en na het wassen nog steeds last van klamme stinkvoeten of stinkende schoenen? Wij hebben een oplossing en leggen je uit wat te doen tegen zweetvoeten want met ons tweestappenplan ben je snel verlost van je probleem. Een effectieve en langwerkende oplossing tegen de oorzaak en gevolgen van zweetvoeten.

Bevrijd jezelf en jouw omgeving van voetengeur!

Stap 1
Stop Transpiratie
Zweetvoeten dokter 1
Verminder transpiratie, breng na het wassen, PediSpray® aan op de voetzool en tussen de tenen en laat het goed inwerken.

De unieke formule reguleert de zweetproductie zodat je voeten vrijwel direct tot 5 dagen droger zullen blijven.
Stap 2
Bestrijd Voetengeur
Zweetvoeten dokter 2
Behandel je schoenen met PediFris® Classic en trek ze aan. Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen vrij maken van micro-organismen.

Zo verlos jij jezelf en je omgeving van stinkvoeten en stinkende schoenen!
 • Webwinkelkeur
  Tieme Beentjes
  Ik was echt toe aan een oplossing, de geur en het ongemak was vreselijk. Na de eerste behandeling al resultaat. Geweldige combinatie van de spray en het poeder voor in de schoen. Eindelijk kan ik weer mijn schoenen uitdoen zonder mijn voeten te hoeven wassen
  Rating
   5
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Mitchel Jones
  Ik had geen hoge verwachtingen, maar toen ik de producten binnen kreeg en probeerde was ik duidelijk onder de indruk. Het werkt vrijwel de eerste dag al volledig. Het is zuinig in gebruik. Als het op is dan bestel ik zeker nog een keer!
  Rating
   5
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  W jungschlager
  Ik was wat sceptisch, maar heb het pedifris toch besteld. En het werkt gewoon heel goed! Mijn stinkende sneakers moesten op het balkon staan, zo erg roken ze maar het poeder heeft de nare geur zeker weggenomen! Helemaal goed
  Rating
   5
  /
  5

Tips 
Wat te doen tegen Zweetvoeten

Houd je voeten schoon. Doe dit door te wassen met lauwwarm water.
Droog je voeten grondig (ook tussen de tenen)
Draag iedere dag schone sokken en was ze op 60° Celsius
Vermijd synthetische sokken en kies voor natuurlijk materiaal.
Draag schoenen van natuurlijke materialen zoals, leer, katoen, kurk, of hout
Wissel dagelijks van schoenen zodat deze kunnen luchten.
Knip je teennagels regelmatig. Hieronder kan vuil zich ophopen wat een voedingsbodem voor bacteriën kan zijn.
Verwijder verharde huid/eelt voorzichtig met een vijl of rasp.

Wanneer spreek je van
Zweetvoeten

Je spreekt van zweetvoeten bij voetproblemen als gevolg van overmatig zweten. Ze zijn dan continu nat wat vaak gepaard gaat met een penetrante lucht of andere klachten zoals huidproblemen of infecties aan de voeten. De medische term hiervoor is "hyperhidrosis plantares"

Waarom zweten onze voeten?

Over ons hele lichaam vind je vlak onder de huid zweetklieren, deze koelen het lichaam en hydrateren de huid. Ook onze voeten bevatten zweetklieren, tot wel 250.000 per voet. Normaal zweet je via je voeten ongeveer een kwart liter vocht per dag en kan in sommige gevallen meer zijn waardoor klachten ontstaan.

Oorzaak van voetengeur?

De oorzaak van voetengeur komt niet door zweet want dat is een heldere geurloze vloeistof die bestaat uit water, zout, eiwitten en vetten. De geur wordt veroorzaakt door  bacteriën die op je voeten en in je schoenen leven. Deze organismen vermenigvuldigen goed in een vochtige en warme omgeving, zoals in gesloten schoenen. Ze voeden zich op zweet en huidschilfers en laten zuren achter waardoor die ondragelijke lucht ontstaat.

De behandeling

Heb je last van zweetvoeten en wil je deze behandelen? Dan is PediFris® de oplossing. Dit gaat in twee eenvoudige stappen. Bij de eerste stap ga je de overmatige transpiratie tegen en bij de tweede stap pak je de geur van de zweetvoeten en stinkschoenen aan. 

1. Stop overmatig zweten

Je kunt hardnekkige zweetvoeten tegengaan door de voeten te behandelen met voetspray van PediSpray®. Dit is een aluminiumchloride-oplossing, het vernauwt de zweetkanalen zodat op het behandelde deel minder transpiratievocht naar het huidoppervlak kan doordringen.

Je brengt het ‘s avonds aan op de schone huid. Het middel wordt door de huid opgenomen dus je kunt ‘s ochtends gewoon je voeten wassen. Het is tot 5 dagen werkzaam.

2. Bestrijd voetengeur

Door je schoenen te behandelen met PediFris® schoenpoeder zorg je ervoor dat micro-organismen die geur veroorzaken worden geëlimineerd. Je ontsmet de schoen, gaat de groei van bacteriën tegen en door deze schoenen te dragen behandel je ook gelijk de voeten. De geur van stinkschoenen en zweetvoeten zal in de meeste gevallen al na twee dagen verdwenen zijn.

Voorkom putjeszolen en voetschimmel

Bij zweetvoeten, denk je misschien in de eerste instantie aan stank, maar wist je; dat overmatig transpirerende voeten ook andere klachten kunnen veroorzaken putjeszolen "pitted keratolysis", kalknagel of Voetschimmel "tinea pedis" 

PediFris® helpt niet alleen beschermen tegen transpiratie maar ook tegen de complicaties van zweetvoeten. Het heeft dus een meervoudige werking! 

Je pakt de oorzaak aan

Je behandelt niet alleen de geur maar pakt de oorzaak aan! PediFris®, voor als je écht niet meer weet wat te doen tegen zweetvoeten, want je bent gegarandeerd voor lange tijd verlost van jouw probleem.

Laat je voeten weer schitteren zonder schaamte voor onaangename geur want PediFris® is het paardenmiddel tegen zweetvoeten!

Stinkende schoen zijn verleden tijd
PediFris®
Geeft garantie
De conclusie: zweten kan je niet kunt stoppen, wel verminderen en geur kun je in 99,9% van alle gevallen wel laten verdwijnen.
Daarom onze garantie: Geen resultaat, maak dan gebruik van onze refund policy. Kijk verder op de site hoe dit werkt en neem contact op met onze klantenservice. Want, ontevreden klanten, daar zijn wij niet tevreden mee. No cure No Pay!*
 
En lees ook wat anderen zeggen over pedifris in o.a.:

*Resultaatgarantie bij voorgeschreven gebruik - Goede ervaring met ons product? Ga dan naar deze pagina schrijf een review en maak kans op vette prijzen.

 • Panorama logo
 • Nieuws.nl logo
 • MarieClaire Logo
 • HP de tijd logo
 • Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down