Zweetvoeten 
Wat te doen?

PediFris & PediSpray Tegen zweetvoeten
Géén geklieder met zalf
Snel resultaat
No cure, no pay!
12,5% Zomerkorting op alles!
Wordt verrekend bij de kassa
Behandel Zweetvoeten
in twee stappen
Stap 1
Stop Overmatige Transpiratie
doctor 1
Verminder transpiratie, breng na het wassen PediSpray® aan op de voetzool en tussen de tenen. Laat het goed inwerken. De unieke formule reguleert zweetproductie waardooe je voeten tot 5 dagen droger zullen blijven.
Stap 2
Bestrijd Vieze Voetengeur
doctor-2
Behandel je schoenen met PediFris® Classic en trek ze aan. Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen vrij maken van micro-organismen en jou en je omgeving verlossen van stinkvoeten en stinkende schoenen
PediFris Classic

Last van Zweetvoeten?

PediFris® helpt!
Schoen stinkt niet meer maar ruikt lekker
Al na 2 dagen zorgeloos je schoenen uit zonder schaamte voor voetengeur.

Enkele behandelingen, Altijd frisse voeten!

Waarom zweten onze voeten?

Vrijwel over ons gehele lichaal vind je vlak onder de huid zweetkleieren. Deze koelen het lichaam en hydrateren de huid.  Onze voeten bevatten tot wel 250.000 zweetklieren en behoren tot de klieren welke zeer actief zijn. Dit is een natuurlijk proces en het is daarom niet mogelijk om zweten te stoppen.

Heb je erg last van overmatige voettranspiratie en de daarbij komende geur? Lees dan verder, op deze pagina vind je tips om je probleem tegen te gaan.

Wat is de oorzaak van stinkvoeten?

Stinkende voeten ontstaan niet enkel door overmatig zweten, want zweet zelf is geurloos. De geur van zweetvoeten wordt geproduceerd door bepaalde bacteriën en schimmels die op je voeten en in je schoenen leven. En deze doen het goed in een vochtige en warme omgeving.

Deze micro-organismen voeden zich op huidschilfers en laten bepaalde zuren achter. Deze veroorzaken die ondragelijke geur. Wil je hiervan af dan zal je de voedingsbodem weg moeten nemen.

Wat te doen tegen zweetvoeten?

Het belangrijkste wat je kunt doen tegen overmatige zwetende voeten is zorgen voor een goede hygiëne. Was daarom je voeten goed en regelmatig. Hierdoor neem je de voedingsbodem voor de geurveroorzakers weg. Doe dit minstens één keer per dag. Vergeet niet om vervolgens je voeten grondig te drogen vooral tussen de tenen. 

Zorg dat je regelmatig je teennagels knipt. Hieronder kan vuil zich ophopen wat voeding voor bacteriën kan zijn. Dit zelfde geldt voor eelt, verwijder dit ook regelmatig met een vijl of rasp. Voorkom eelt draag schoenen die goed passen.

Sokken en schoenen tegen voetengeur

Verschoon dagelijks je sokken en wissel elke dag van schoenen. Draag natuurlijk materiaal, bijvoorbeeld: leer, katoen, canvas. Deze materialen hebben een luchtdoorlatende eigenschap.

Er zijn ook speciale sokken die helpen bij overmatig transpireren. Bijvoorbeeld: extra dikke katoenen werksokken voor een betere absorptie of zilversokken met een antibacteriële werking.

Overmatige Transpiratie

Je kunt hardnekkige transpiratie tegengaan door de voeten te behandelen met een aluminiumchloride houdende anti-transpirant zoals PediSpray®. Het vernauwt de zweetkanalen zodat op het behandelde deel minder transpiratievocht naar het huidoppervlak kan doordringen. Het is tot wel 5 dagen werkzaam tegen overmatige zweetproductie en werkt perfect in combinatie met Schoenpoeder. Je brengt het ‘s avonds aan op de schone huid. Het middel wordt door de huid opgenomen dus je kunt ‘s ochtends gewoon je voeten wassen.

Hoe kan je zweetvoeten behandelen?

Heb je last van voeten die geur verspreiden en stinken ze zo erg dat het overlast veroorzaakt? Heb je alles al geprobeerd en lukt het niet om van die stank af te komen?
Gebruik dan een middel zoals PediFris® schoenpoeder. Hiermee ga je bacteriën en schimmels tegen die de onaangename geur van jouw voeten veroorzaken.

Complicaties door zweten

Bij zwetende voeten, denk je misschien in de eerste instantie aan nare geurt, maar wist je; dat overmatig transpirerende voeten ook putjeszolen kunnen veroorzaken? Met putjeszolen wordt een bacteriële huidinfectie bedoeld. Deze veroorzaakt beschadigingen aan de huid veroorzaakt. Lees hier over het ontstaan en het tegen gaan van putjeszolen. Een andere complicatie is Voetschimmel. Wanneer de voeten continu vochtig zijn wordt de huid zachter en kunnen schimmels makkelijk binnendringen. Meer over voetschimmel vind je in dit artikel. En niet te vergeten de zeer moeilijk te bestrijden de kalknagel. Een hardnekkig probleem wat veelal ook mede wordt veroorzaakt door een slechte vochthuishouding.
Logo webwinkelkeur 100x100
Webwinkelkeur
Super spul, alles geprobeerd in de afgelopen 15 jaar, zelfs naar de dokter geweest, van alles mee gekregen maar niets heeft geholpen. Dit spul werkte al na de eerst keer aan brengen.
Helemaal top, bedankt!
Paul Mulder
Rating
 4.8
/
5
Zweetvoeten, vaak lastig, hardnekkig en gênant.

Je voeten zijn continu nat van zweet wat resulteert in stinkvoeten en stinkende schoenen.

Heb je ondanks een regelmatige wasbeurt, sok- of schoenwissel last van zweetvoeten? Gebruik dan PediFris® voor een snelle, effectieve en langdurige oplossing.

Verlos jezelf en jouw omgeving voetengeur.

Tips
Wat kun je doen tegen Zweetvoeten

Houd je voeten schoon. Doe dit door te wassen met lauwwarm water.
Droog je voeten grondig (ook tussen de tenen)
Draag iedere dag schone sokken en was ze op 60° Celcius
Vermijd synthetische sokken en kies voor natuurlijk materiaal.
Draag schoenen van natuurlijke materialen zoals, leer, katoen, kurk, of hout
Wissel dagelijks van schoenen zodat deze kunnen luchten.
Knip je teennagels regelmatig. Hieronder kan vuil zich ophopen wat een voedingsbodem voor bacteriën kan zijn.
Verwijder verharde huid/eelt voorzichtig met een vijl of rasp.
Logo webwinkelkeur 100x100
Webwinkelkeur
Ik had geen hoge verwachtingen, maar toen ik de producten binnen kreeg en probeerde was ik duidelijk onder de indruk. Het werkt vrijwel de eerste dag al volledig. Het is zuinig in gebruik. Als het op is dan bestel ik zeker nog een keer!
Mitchel Jones
Rating
 4.8
/
5
PediFris®
Geeft garantie

Zweten kunnen we niet stoppen, enkel verminderen. De stank kunnen wij in 99,9% van alle gevallen wel laten verdwijnen. Daarom onze garantie: Geen resultaat, maak dan gebruik van onze refund policy. Kijk verder op de site hoe dit werkt en neem contact op met onze klantenservice. Want, ontevreden klanten, daar zijn wij niet tevreden mee. No cure No Pay!* Lees de vergelijkingen

*Resultaatgarantie bij voorgeschreven gebruik - Goede ervaring met ons product? Ga dan naar deze pagina schrijf een review en maak kans op vette prijzen.

Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door ManuelHoven.nl