Wat te doen tegen zweetvoeten

Zweetvoeten Wat te doen? Oorzaak en behandeling 

2+1 Gratis
v.a. €6,65 stuk
  Combineren mogelijk 
33% Korting
Wordt berekend in winkelwagen
Snel resultaat
Langdurig effectief
Pakt de oorzaak aan
Géén geknoei met zalf

Zweetvoeten

 stoppen in twee stappen

Heb jij last van zweetvoeten en na het wassen nog steeds last van klamme stinkende voeten of stinkende schoenen? Wij leggen je uit wat te doen tegen zweetvoeten zodat je doormiddel van ons tweestappenplan snel verlost bent van je zweetvoetenprobleem. Een effectieve en langwerkende oplossing voor de oorzaak en gevolgen van zweetvoeten.

Bevrijd jezelf en jouw omgeving van voetengeur!

Wat zijn zweetvoeten?

Wat zijn zweetvoeten?

Je spreekt van zweetvoeten bij voetproblemen als gevolg van overmatig zweten. Ze zijn dan continu nat. Dit gaat vaak gepaard met een penetrante lucht of andere klachten zoals huidproblemen of infecties aan de voeten. De medische term hiervoor is "hyperhidrosis pedis"

Waarom zweten onze voeten?

Over ons hele lichaam vind je vlak onder de huid zweetklieren, deze koelen het lichaam en hydrateren de huid. Ook onze voeten bevatten zweetklieren, tot wel 250.000 per voet.

Normaal zweet je via je voeten ongeveer een kwart liter vocht per dag. Dit kan in sommige gevallen meer zijn. Er is dan sprake van overmatig zweten waardoor weer andere symptomen kunnen ontstaan.

Stinkende voeten

De vieze lucht wordt veroorzaakt door bacteriën en schimmels. Deze houden van een vochtige en warme omgeving, zoals gesloten schoenen. Ze voeden zich op zweet en huidschilfers en laten zuren achter waardoor die ondragelijke lucht ontstaat.

Hoe kan je zweetvoeten behandelen

PediFris® is de oplossing. Dit gaat in twee eenvoudige stappen. Bij de eerste stap ga je de overmatige transpiratie tegen. Bij de tweede stap pak je de geur van de zweetvoeten en stinkschoenen aan. 

1. Stop overmatig zweten

Je kunt hardnekkige zweetvoeten behandelen met voetspray van PediFris®. Dit is een aluminiumchloride-oplossing, het vernauwt de zweetkanalen zodat op het behandelde deel minder transpiratievocht naar het huidoppervlak kan doordringen.

Je brengt het ‘s avonds aan op de schone huid. Het middel wordt in de bovenste huidlaag opgenomen dus je kunt ‘s ochtends gewoon je voeten wassen. Het is tot 5 dagen werkzaam.

2. Bestrijd voetengeur

Door je schoenen te behandelen met PediFris® schoenpoeder zorg je ervoor dat organismen die stinkvoeten veroorzaken worden geëlimineerd. Je ontsmet de schoen, gaat de groei van bacteriën tegen. Door deze schoenen te dragen behandel je ook gelijk de voeten. De geur van stinkschoenen en zweetvoeten zal in de meeste gevallen al na twee dagen verdwenen zijn.

Complicaties van zwetende voeten

Voetengeur is gênant, dit kan je al als complicatie zien. Het kan leiden tot tot psychische of sociale problemen. Maar wist je; dat overmatig transpirerende voeten ook andere klachten kunnen veroorzaken. Putjeszolen "pitted keratolysis", moeilijk te bestrijden kalknagel of ook veelvoorkomend Voetschimmel "tinea pedis".

Ook geeft een te hoge vochtigheid van de voeten kans op infecties zoals huid- of wondzweer. Dit kan ernstige gevolgen met zich mee brengen.

PediFris® geeft bescherming tegen transpiratie en complicaties van zweetvoeten. Het heeft dus een meervoudige werking! 

Je pakt de oorzaak aan

Je behandelt niet alleen de stank maar pakt de oorzaak aan. Zo ben je gegarandeerd voor lange tijd verlost bent van jouw probleem. Laat je voeten weer schitteren zonder schaamte voor onaangename geur want PediFris® is het paardenmiddel tegen zweetvoeten!

Stinkende schoenen behandelen
Stap 1
Stop Transpiratie
Stop overmatig zwetende voeten
Verminder transpiratie, breng na het wassen, PediFris® voetspray aan op de voetzool en tussen de tenen en laat het goed inwerken.

De unieke formule reguleert de zweetproductie zodat je voeten vrijwel direct tot 5 dagen droger zullen blijven.
Stap 2
Bestrijd Voetengeur
Stop stinkende voeten
Behandel je schoenen met PediFris® Classic en trek ze aan. Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen vrij maken van micro-organismen.

Zo verlos jij jezelf en je omgeving van stinkvoeten en stinkende schoenen!

Wat te doen tegen Zweetvoeten

Zweet- en geurproblemen kun je voorkomen door gebruik te maken van producten als PediFris® en PediSpray®. Daarnaast hebben wij nog enkele tips die helpen om zweetvoeten en vieze geurtjes tegen te gaan. Volg ze op en merk hoe bevrijdend frisse voeten kunnen zijn!

Was je voeten met zeep, hiermee dood je bacteriën die nare geur produceren. Doe dit regelmatig (één of twee keer per dag) Dit kan in de meest voorkomende gevallen met een normale (milde) zeep. Bij hardnekkige gevallen raden wij antibacteriële zeep aan. In dit artikel leggen wij uit hoe je jouw voeten op de juiste manier kunt wassen. Vocht is een perfecte voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. Droog daarom je voeten zorgvuldig, vergeet hierbij niet om goed tussen de tenen te drogen.

Een effectief middel tegen zweetvoeten is PediSpray® voetspray. Dit is speciaal ontwikkeld om zweetvoeten aan te pakken. Het vermindert de zweetproductie, waardoor je voeten minder vochtig worden. Hierdoor wordt de kans op nare geurtjes aanzienlijk verminderd. Daarnaast biedt PediFris® Classic een oplossing om de geur te laten verdwijnen. De combinatie van deze twee middelen zijn perfect om zweetvoeten tegen te gaan en je klachten te verhelpen.

Vermijd synthetische sokken en kies voor natuurlijk materiaal. Draag sokken die gemaakt zijn van katoen, bamboe of houtvezel. Draag iedere dag schone sokken en was deze op 60° Celsius. Zo worden tijdens een wasbeurt alle micro-organismen bestreden. Voor keuze hulp hebben wij een artikel gemaakt zodat je kunt kiezen wat de beste sokken zijn om je voeten droog en comfortabel te houden.

Kies schoenen die goed ventileren en gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals leder of canvas. Deze materialen absorberen vocht en zorgen voor een betere luchtcirculatie. Daarnaast is het belangrijk dat de schoenen een comfortabele pasvorm hebben en voldoende ruimte bieden aan de tenen.

Verwisselbare binnenzolen gemaakt van vochtregulerende materialen kunnen ook helpen om geur te verminderen. Wissel regelmatig van schoenen om ze goed te laten drogen en bacteriën geen kans krijgen om zich te vermenigvuldigen.

Door het combineren van luchten met andere maatregelen, zoals het gebruik van PediFris® Classic en PediSpray® kun je de geurproblemen nog verder verminderen.

Eelt op de voeten kan bijdragen aan een onaangename geur, omdat het vocht, inclusief zweet, absorbeert. Om dit probleem aan te pakken, kun je voorzichtig het overtollige eelt verwijderen met behulp van een vijl of rasp. Hierdoor wordt de vochtopname verminderd en kan de geur afnemen.

Het kan echter lastig zijn om eelt op moeilijk bereikbare plekken te behandelen. In dergelijke gevallen is het verstandig om de expertise van een pedicure of medisch pedicure in te schakelen. Deze professionals beschikken over de juiste kennis en technieken om het eelt op een veilige en effectieve manier te verwijderen, zelfs op lastige plekken.

Hieronder kan vuil zich ophopen zoals: huidschilfers en vuil uit de binnenkant van je schoenen, dit is een voedingsbodem voor bacteriën. In de volksmond wordt dit ook wel tenenkaas genoemd.

PediFris®
Geeft garantie
Zweten kun je niet stoppen, wel verminderen. Maar overlast van stinkvoeten kunnen wij in 99,9% van alle gevallen laten verdwijnen.
 
Daarom onze garantie; Heb je binnen 14 dagen, na voorgeschreven gebruik van beide producten, geen merkbaar resultaat? Doe dan een beroep op onze No cure No Pay!* policy. Kijk hier hoe dit werkt en neem contact op met onze klantenservice.
 
En lees ook wat anderen zeggen over pedifris in o.a.:

*Resultaatgarantie bij voorgeschreven gebruik - Goede ervaring met ons product? Ga dan naar deze pagina schrijf een review en maak kans op vette prijzen.

 • Webwinkelkeur
  Tieme Beentjes
  Ik was echt toe aan een oplossing, de geur en het ongemak was vreselijk. Na de eerste behandeling al resultaat. Geweldige combinatie van de spray en het poeder voor in de schoen. Eindelijk kan ik weer mijn schoenen uitdoen zonder mijn voeten te hoeven wassen
  Rating
   5
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Mitchel Jones
  Ik had geen hoge verwachtingen, maar toen ik de producten binnen kreeg en probeerde was ik duidelijk onder de indruk. Het werkt vrijwel de eerste dag al volledig. Het is zuinig in gebruik. Als het op is dan bestel ik zeker nog een keer!
  Rating
   5
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  W jungschlager
  Ik was wat sceptisch, maar heb het pedifris toch besteld. En het werkt gewoon heel goed! Mijn stinkende sneakers moesten op het balkon staan, zo erg roken ze maar het poeder heeft de nare geur zeker weggenomen! Helemaal goed
  Rating
   5
  /
  5
 • Panorama logo
 • Nieuws.nl logo
 • MarieClaire Logo
 • HP de tijd logo
 • Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down