Wat te doen tegen zweetvoeten?

vieze zweetvoeten

Last van zweetvoeten en wil je hier snel van af? Dat kan, want met PediFris® ben je binnen enkele dagen verlost van zweetvoeten en de gevolgen hiervan zoals stinkvoeten en stinkschoenen.

Zweetvoeten, pak de oorzaak aan!

Stinkvoeten, je komt er van af door actief de oorzaak aan te pakken. Dit kun je doen met spray en met schoen/voetpoeder. De spray reguleert de transpiratie van de voeten en het poeder zorgt er voor dat je geen last meer hebt van stank door stinkende voeten en schoenen.
Het doet dit door de voeten en schoenen te desinfecteren, hierdoor kunnen bacteriën en schimmels geen voetengeur meer veroorzaken.
Heb je last van beide, gebruik dan een combinatie. In de meeste gevallen zal dit al na enkele dagen al resultaat geven! En dat in twee eenvoudige stappen.

Voor extra droge en zweetvrije voeten breng je, na het wassen, PediSpray® aan op de voetzool en tussen de tenen. Laat het middel goed indrogen. Je voeten zijn nu beschermd tegen overmatige transpiratie.

Doe voor het dragen een klein theelepeltje PediFris® Classic in je schoenen. Op deze manier bestrijd je micro-organismen welke stank veroorzaken. Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen desinfecteren zodat de geur van stinkvoeten verdwijnt.

Behandel je voeten en schoenen nu!

Jij wilt af van stinkvoeten en klamme zweetvoeten! Geef ze daarom een behandeling met PediFris® & PediSpray®. Hiermee bevrijd jij jezelf en jouw omgeving van zweetvoetengeur, Stinkende schoenen, stinkende voeten. Dankzij onze middelen kan jij je schoenen weer uittrekken zonder dat iedereen over z’n nek gaat!

PediFris® Classic Schoenpoeder
PediSpray® Anti-Transpirant

wat tegen zweetvoeten webwinkelkeurWebwinkelkeur

Arina De bruin: Het is in een woord super spul , na drie keer gebruiken en schoenen uittrekken geen ondraaglijke lucht meer , ontzettend blij mee!!

Zweetvoeten – FAQ

Wat te doen tegen zweetvoeten?

Zorg dat je voeten schoon zijn. Wassen is belangrijk om van stinkvoeten af te komen. Was ze daarom het liefst twee keer per dag. En zorg dat je voeten droog zijn. Micro-organismen die zweetvoetengeur veroorzaken houden van vocht dus droog je voeten zorgvuldig na het wassen

Hoe kom ik af van de stank van stinkvoeten

Na het wassen spuit je jouw voeten in met PediSpray®. Laat dit goed indrogen en doe vervolgens je schoenen aan die zijn voorbehandeld met PediFris® Classic. Dit middel doet zijn werk tijdens het dragen. Herhaal dit twee tot drie dagen en je bent van stinkvoeten en stinkende schoenen af!

Maar al mijn schoenen stinken, wat nu?

Let op! Behandel al je schoenen met PediFris® Classic om kruisbesmetting te voorkomen. Stel je bent net van die stinkende voeten af en je stapt met je schone voeten in een ander paar onbehandelde schoen. De kans is dan zeer groot dat je jouw voeten opnieuw besmet en dan weer met stinkvoeten rondloopt. Behandel ze dus allemaal!

Ik draag vaak de zelfde schoenen is dit erg?

Wissel om de dag van schoenen Waar kunststofmaterialen bekend staan om hun slechte ventilatie, zijn leren schoenen juist geroemd om hun ademende kwaliteiten. Als je veel last hebt van voetengeur door zweetvoeten, dan is het verstandig te kiezen voor echt lederen schoenen. Maar, ook in zeer ademende materialen blijft altijd wel wat vocht achter nadat je de schoenen een dag gedragen hebt. Daarom is het heel belangrijk om dagelijks van schoenen te wisselen. Zo kunnen de schoenen die je de dag ervoor droeg goed drogen.

Wat zijn de beste materialen voor schoenen en sokken?

Voorkom synthetisch materiaal. Katoen, wol, bamboe of leer heeft de voorkeur. Dit voor zowel sokken als voor schoenen. Natuurlijke materialen zorgen voor een betere afvoer van warmte en vocht.

Blote voeten hoe zit dat?

Met blote voeten in je schoenen is vragen om problemen. Je krijgt vrijwel gegarandeerd stinkvoeten. Draag altijd sokken om zweetvoeten te voorkomen. De sok fungeert als buffer en zorgt er voor dat zweet, huidschilfers, bacteriën en schimmels niet in je schoen blijven zitten.

Hoe krijg ik textiel schoenen goed schoon?

Heb je nu schoenen van textiel of canvas? In de maanden dat het mooier weer is, zijn dit erg geschikte schoenen. De stof is erg lichtgewicht en ademt daarom goed. Hierdoor raken je voeten bij voorbaat al niet zo oververhit. En, erg handig, je kunt de schoenen wanneer ze niet meer zo fris zijn gemakkelijk in de wasmachine gooien!

Ik heb alles gedaan maar heb nog steeds last van stinkvoeten wat nu?

Zweten kan je niet stoppen dus ook niet verhelpen maar enkel verminderen. De stank kunnen wij wel wat tegen doen. Mocht deze niet weggaan, wat vrijwel nooit voorkomt en als je geen resultaat hebt dan kan je gebruik maken van onze refund policy. Kijk op de site hoe dit werkt.

wat tegen zweetvoeten webwinkelkeurWebwinkelkeur

Janine Kruidhof: Snel geleverd binnen 2 dagen in huis. het poeder wat ik had besteld werkt ontzettend goed. Mijn partner had altijd heel erg last van zweetvoeten nu niet meer, ik ben er heel erg blij mee!

Meer dan een middel tegen zweetvoeten

Dat is nog niet alles, onze producten tegen zweetvoeten hebben een meervoudige werking, want ze helpen ook in het voorkomen van voetschimmel, kalknagel en zwemmers eczeem. En heb je snel last van voetblaren? PediSpray® bevat een actief ingrediënt Camphorus, dit helpt om de huid te verstevigen en helpt tegen blaarvorming.

Conclusie

Zoals je kunt lezen is PediFris® het paardenmiddel tegen zweetvoeten doordat het vele toepassingsmogelijkheden heeft. Denk hier bijvoorbeeld aan zweetvoeten in veiligheids-schoenenZelfs tijdens wintersport op de ski-piste waar je last hebt van koude natte stinkvoeten in skischoenen of snowboots.


PediFris® in de media

Bekijk ook de uitgebreide tests door:De blogpagina van goed eten gezond leven  , het online magazine Mensscene en het welbekende blog Happy In Shape of op MSN.com
Zie ook de online artikelen in het blad For You magazine
Heb jij last van zweetvoeten en Help ik heb zweetvoeten
En natuurlijk vind je verder nog  tips op onze site en de onafhankelijke reviews via de branche-organisatie Webwinkelkeur


Wij geven garantie!

Wat wij in de meeste gevallen garanderen is; nooit meer last van stinkende voeten of stinkschoenen en een sterk verminderde kans op een kalknagel of voetschimmel. Dit allemaal dankzij de unieke formule van PediFris®
Ben je niet tevreden met ons product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Want, ontevreden klanten, daar zijn wij niet tevreden mee. No cure No Pay!*


*Resultaatgarantie bij voorgeschreven gebruik