Zweetvoeten
Wat te doen?

Géén geklieder met zalf
Snel resultaat
No cure, no pay!

Behandel Zweetvoeten
In twee stappen

Stop Zweetvoeten

Breng na het wassen, PediSpray® aan op de voetzool en tussen de tenen. Laat het middel goed indrogen. Door de unieke formule zullen je voeten nu aanzienlijk minder transpireren.

Bestrijd zweetvoetengeur

Doe een theelepeltje PediFris® Classic in je schoenen en trek deze aan. Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen vrij maken van micro-organismen. Weg met die vieze geur. Weg met die stinkvoeten!

Super spul, alles geprobeerd in de afgelopen 15 jaar, zelfs naar de dokter geweest, van alles mee gekregen maar niets heeft geholpen. Dit spul werkte al na de eerst keer aan brengen. Helemaal top, bedankt
Paul Mulder
Webwinkelkeur

Last van Zweetvoeten?

PediFris® helpt!

Zorgeloos je schoenen uit zonder schaamte voor voetengeur.
Enkele behandelingen, altijd frisse voeten!

In twee dagen van zweetvoeten af

Al na 2 dagen resultaat!*

Last van Stinkvoeten

Heb je last van geur en stinken je voeten en schoenen zo erg dat het overlast veroorzaakt? Heb je alles al geprobeerd en weet niet meer wat te doen? Dan heb je het laatste redmiddel waarschijnlijk nog niet gebruikt: PediFris® Dit middel bestrijd de bacteriën en schimmels die op je voeten en in je schoenen leven en zich voeden op huidschilfers en transpiratievocht. Dus je pakt nu echt het probleem aan door de oorzaak te bestrijden. Het werkt beter dan schoendeo, want met voetdeodorant wordt enkel de geur gemaskeerd en zal deze weer terugkomen.

Nog een pluspunt van PediFris® is dat je de voet en schoen in één en dezelfde behandeling behandeld. Het middel strooi je rechtstreeks in de schoen(een klein theelepeltje) en deze trek je vervolgens aan. Tijdens het dragen zal het middel zich verspreiden en de schoen en voet vrijmaken van micro-organismen die stank veroorzaken.

Strooi niet te veel in de schoen, want dan kan het poeder niet goed oplossen. en kunnen er restjes achter blijven in je sokken.

Overmatige Transpiratie

Je kunt hardnekkige transpiratie tegengaan door de voeten te behandelen met PediSpray®. Dit is een aluminiumchloride houdende anti-transpirant. Het vernauwt de zweetkanalen zodat op het behandelde deel minder transpiratievocht naar het huidoppervlak kan doordringen.

Het is tot wel 5 dagen werkzaam en werkt perfect in combinatie met PediFris® schoenpoeder. Je brengt het ‘s avonds aan op de schone huid. Je kunt ‘s ochtends gewoon je voeten wassen omdat het middel in de huid is getrokken en hier zijn werk doet

Wat te doen tegen zweetvoeten

Er zijn vele dingen die je kunt doen in de strijd tegen zweetvoeten en voetengeur.
Hier een aantal tips en adviezen die kunnen helpen om je zweetvoeten en stinkvoeten te voorkomen.

Was je voeten regelmatig

Voorkom vieze luchtjes en was je voeten regelmatig. Het is van belang dat je dit dagelijks doet met warm water en een milde zeep. Vervolgens afspoelen met koud water. Doe dit zorgvuldig dus ook tussen de tenen. En minstens zo belangrijk, het drogen van de voeten. Doe net even zorgvuldig als het wassen en zorg er voor dat er geen zeepresten achterblijven. 

Als één keer per dag niet voldoende is dan gewoon lekker vaker doen. Vooral als de geur ‘s avonds na een lange dag weer de kop opsteekt.

Worden je voeten schraal of droog van het wassen? Dan lekker insmeren met een herstellende crème.

Laat je schoenen rusten

Dit zorgt er voor dat het opgenomen zweet kan verdampen. Leer kan lucht doorlaten en heeft daarom een hydrofiele eigenschap. Kortom het neemt vocht op en kan dit vasthouden als de schoenen niet genoeg rust krijgen. Het verdampen van het zweet duurt drie maal zo lang dan het opnemen vandaar dat wij het advies geven schoenen na het dragen minstens één dag te laten rusten zodat zij zich volledig kunnen herstellen voor een goede vochtopname door de schoen.

Draag natuurlijke materialen

Het dragen van natuurlijke materialen is het beste wat je kunt doen tegen zweetvoeten vooral bij gesloten schoenen, doe dan altijd sokken aan.  Dit voor hygiëne, comfort en natuurlijk tegen Zweetvoeten. Wanner sokken als storend worden ervaren kan je altijd nog kiezen voor een enkel sokje. Zorg ook bij de sokkenkeuze wederom voor een natuurlijk materiaal of indien de sok toch synthetisch materiaal bevat, dat het merendeel van het materiaal natuurlijk is (bijvoorbeeld katoen of wol). Zeer geschikt zijn functionele sokken zoals bijvoorbeeld wandelsokken, deze voeren namelijk heel erg goed vocht af waardoor je voeten en schoenen lekker droog blijven..

 Van synthetische sokken is bekend dat bacteriën zich daar gemakkelijker kunnen nestelen en vermenigvuldigen. Vermijd dit materiaal daarom dan ook.  Wat ook heel goed werkt zijn sokken met zilverdraad. Deze hebben een antibacteriële werking . Kortom, heb je snel last van zweetvoeten? Zorg er voor dat je sokken kiest die transpiratievocht van je voeten goed kunnen opnemen en afvoeren.

Verschoon je sokken dagelijks

Want, het is niet het transpiratievocht, maar het zijn de bacteriën die het transpiratievocht afbreken die deze lucht veroorzaken. Draag je sokken meerdere dagen achtereen, dan creëer je de juiste omgeving voor vermenigvuldiging. Daarom geldt de vuistregel: trek elke dag schone sokken aan, ook als zij niet ruiken. Dit is een heel eenvoudige, maar effectieve tip tegen zweetvoeten en voetengeur. Nu we hebben uitgelegd waar de zweetlucht vandaan komt kun je  er voor er voor zorgen dat deze geen kans krijgen zich te ontwikkelen.

Was sokken op 60°

Daarnaast is het aan te bevelen om sokken te wassen op Was op hogere temperatuur. Wil je er zeker van zijn dat je sokken helemaal vrij zijn van deze micro-organismen, was je sokken dan op een temperatuur van 60°.

Verwijder eelt

Eelt ofwel afgestorven opperhuid werkt als een spons en is een favoriet plekje voor bacteriën. Verzorg je voeten met puimsteen of een rasp. Of, nog beter, laat je eelt verwijderen door een pedicure zodat je de zweetminnende bacteriën geen plaats geeft.

Laatste Redmiddel

Als bovenstaand helemaal niet heeft geholpen en je weet niet meer wat te doen tegen zweetvoeten, dan heb je waarschijnlijk last van  zogenaamde hyperhidrose. Het probleem ligt dan anders en in dat geval is alleen medische hulp een uitkomst. Neem dan gewoon contact op met je huisarts of dermatoloog. Zij zullen je dan verder kunnen helpen.

PediFris® Getest

In de media

Nog niet overtuigd? Lees dan de resultaten van het onafhankelijke testpanel die is samengesteld door de redactie het blog “Goed eten gezond leven” Je leest het hier

Zijn het nou de extreme zweetvoeten van je kind of is het de ondraaglijke geur van je partner die zijn of haar werkschoenen uit trekt. Bevrijd jij jezelf en jouw omgeving van stinkvoeten en Stinkende schoenen. Zweetvoeten, stinkvoeten, Voetschimmel of Putjeszolen, kom er nú er van af! Want PediFris® is het paardenmiddel tegen zweetvoeten en alle andere hygiëne gerelateerde voetklachten. Gebruik het in Veiligheids-schoenen, Sneakers, sportschoenen, voetbalschoenen in je Skischoenen of Snowboots. Het werkt in elk type gesloten schoeisel.

Snel geleverd binnen 2 dagen in huis. het poeder wat ik had besteld werkt ontzettend goed. Mijn partner had altijd heel erg last van zweetvoeten nu niet meer, ik ben er heel erg blij mee!
Janine Kruidhof
Webwinkelkeur

Wij geven garantie*

Zweten kunnen we niet stoppen, enkel verminderen. De stank kunnen wij in 99,9% van alle gevallen wel laten verdwijnen. Daarom onze garantie: Geen resultaat, maak dan gebruik van onze refund policy. Kijk verder op de site hoe dit werkt en neem contact op met onze klantenservice. Want, ontevreden klanten, daar zijn wij niet tevreden mee. No cure No Pay!* Lees hier de vergelijkingen

Deze pagina is gemaakt door Multiplusonline

*Resultaatgarantie bij voorgeschreven gebruik - Goede ervaring met ons product? Ga dan naar deze pagina schrijf een review en maak kans op vette prijzen.

zweetvoeten-Pedifris-partner-bol.com