Wat te doen tegen Zweetvoeten?

vieze zweetvoeten

Last van zweetvoeten? PediFris® helpt, zorgeloos je schoenen uit zonder schaamte voor voetengeur. Enkele behandelingen, altijd frisse voeten!

  • Droge voeten
  • Al na twee dagen resultaat
  • Bestrijdt stinkvoeten
  • Resultaatgarantie*

Oorzaak Zweetvoeten

Pak de oorzaak van zweetvoeten aan in twee eenvoudige stappen door het gebruik van voetspray in combinatie met schoenpoeder.
De spray vermindert de transpiratie en het poeder zorgt er voor dat je geen last meer hebt van stank.

stop transpiratie

Breng na het wassen, PediSpray® aan op de voetzool en tussen de tenen. Laat het middel goed indrogen. Je voeten zullen nu aanzienlijk minder transpireren.

bestrijd voetengeur

Doe voor het dragen een theelepeltje PediFris® Classic in je schoenen. Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen desinfecteren. Weg met die vieze geur. Weg met die stinkvoeten!


Hoe kom ik van zweetvoeten af?

Behandel je voeten en schoenen nu! Bevrijd jij jezelf en jouw omgeving van stinkvoeten en Stinkende schoenen.
Niemand meer over z’n nek als jij je schoenen uit trekt!

PediFris® Classic Schoenpoeder
PediSpray® Anti-Transpirant

wat tegen zweetvoeten webwinkelkeurWebwinkelkeur 04-11-2019

mariska waleson: Het product werkt echt! Voorkomt en verhelpt echt zweetvoeten!

Zweetvoeten & Voetverzorging – FAQ

✔ Wat te doen tegen zweetvoeten?

Zorg dat je voeten schoon zijn. Wassen is belangrijk om van stinkvoeten af te komen. Was ze daarom het liefst twee keer per dag. En zorg dat je voeten droog zijn. Micro-organismen die zweetvoetengeur veroorzaken houden van vocht dus droog je voeten zorgvuldig na het wassen

✔ Wat als wassen alleen niet helpt?

Na het wassen spuit je jouw voeten in met PediSpray®. Laat dit goed indrogen en doe vervolgens je schoenen aan die zijn behandeld met PediFris® Classic. Herhaal dit twee tot drie dagen en je bent van stinkvoeten en stinkende schoenen af!

✔ Maar al mijn schoenen stinken, wat nu?

Behandel al je schoenen met PediFris® Classic om kruisbesmetting te voorkomen. Stel je bent net van die stinkende voeten af en je stapt met je schone voeten in een ander paar onbehandelde schoen. De kans is dan zeer groot dat je jouw voeten opnieuw besmet en dan weer met stinkvoeten rondloopt. Behandel ze dus allemaal!

✓ Ik draag vaak de zelfde schoenen is dit erg?

Wissel om de dag van schoenen Waar kunststofmaterialen bekend staan om hun slechte ventilatie, zijn leren schoenen juist geroemd om hun ademende kwaliteiten. Als je veel last hebt van stank door transpirerende voeten, dan is het verstandig te kiezen voor echt lederen schoenen. Maar, ook met ademende materialen is het belangrijk om dagelijks van schoenen te wisselen. Zo kunnen de schoenen rusten en goed drogen.

✔ Wat zijn de beste materialen voor schoenen en sokken?

Voorkom synthetisch materiaal. Katoen, wol, bamboe of leer heeft de voorkeur. Dit voor zowel sokken als voor schoenen. Natuurlijke materialen zorgen voor een betere afvoer van warmte en vocht.

✔ Blote voeten hoe zit dat?

Met blote voeten in je schoenen is vragen om problemen. Je krijgt vrijwel gegarandeerd stinkvoeten. Draag altijd sokken om zweetvoeten te voorkomen. De sok fungeert als buffer en zorgt er voor dat zweet, huidschilfers, bacteriën en schimmels niet in je schoen blijven zitten.

✔ Hoe krijg ik textiel schoenen goed schoon?

Heb je nu schoenen van textiel of canvas? In de maanden dat het mooier weer is, zijn dit erg geschikte schoenen. De stof is erg lichtgewicht en ademt daarom goed. Hierdoor raken je voeten bij voorbaat al niet zo oververhit. En, erg handig, je kunt de schoenen wanneer ze niet meer zo fris zijn gemakkelijk in de wasmachine gooien!

✔ Ik heb alles gedaan maar heb nog steeds last van stinkvoeten wat nu?

Zweten kan je niet stoppen dus ook niet verhelpen maar enkel verminderen. De stank kunnen wij wel wat tegen doen. Mocht deze niet weggaan, wat vrijwel nooit voorkomt en als je geen resultaat hebt dan kan je gebruik maken van onze refund policy. Kijk op de site hoe dit werkt.

wat tegen zweetvoeten webwinkelkeurWebwinkelkeur

Janine Kruidhof: Snel geleverd binnen 2 dagen in huis. het poeder wat ik had besteld werkt ontzettend goed. Mijn partner had altijd heel erg last van zweetvoeten nu niet meer, ik ben er heel erg blij mee!

Meer dan een middel tegen zweetvoeten

Dat is nog niet alles, onze producten hebben een meervoudige werking, want ze helpen ook in het voorkomen van voetschimmel, kalknagel en zwemmers eczeem. En heb je snel last van voetblaren? PediSpray® bevat een actief ingrediënt Camphorus, dit verstevigt de huid en helpt daarom tegen blaarvorming.

Laatste PostsConclusie

Zoals je kunt lezen is PediFris® het paardenmiddel tegen zweetvoeten doordat het vele toepassingsmogelijkheden heeft. Denk hier bijvoorbeeld aan zweetvoeten in veiligheids-schoenenZelfs tijdens wintersport op de ski-piste waar je last hebt van koude natte stinkvoeten in skischoenen of snowboots. waardoor je last krijgt van putjeszolen


PediFris® in de media

Bekijk ook de uitgebreide tests door:De blogpagina van goed eten gezond leven  , het online magazine Mensscene en het welbekende blog Happy In Shape of op MSN.com
Zie ook de online artikelen in het blad For You magazine
Heb jij last van zweetvoeten en Help ik heb zweetvoeten
En natuurlijk vind je verder nog  tips op onze site en de onafhankelijke reviews via de branche-organisatie Webwinkelkeur


Wij geven garantie!

Wat wij in de meeste gevallen garanderen is; nooit meer last van stinkende voeten of stinkschoenen en een sterk verminderde kans op een kalknagel of voetschimmel. Dit allemaal dankzij de unieke formule van PediFris®
Ben je niet tevreden met ons product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Want, ontevreden klanten, daar zijn wij niet tevreden mee. No cure No Pay!*


*Resultaatgarantie bij voorgeschreven gebruik – Goede ervaring met ons product? Ga dan naar deze pagina schrijf een review en maak kans op vette prijzen.