Stinkende
Sportschoenen
Stinkende Sportschoenen
2+1 Gratis
v.a. €6,65 stuk
  Combineren mogelijk 
33% Korting
Wordt berekend in winkelwagen

 Stinkende sportschoenen 
Wat doe je hier tegen?

Stinkende sportschoenen

Heb jij last van vieze stinkende sportschoenen? Pak het probleem bij de bron aan met een snufje PediFris®. Zo bestrijd je de schimmels, gist en bacteriën, die in je schoenen leven en die stank veroorzaken op een zeer efficiënte manier.
Strooi het in je schoen voordat je deze aantrekt en ga vervolgens gewoon lekker sporten. Tijdens het dragen doet het middel zijn werk, je zult vrijwel gelijk merken dat de geur verdwenen is en dat niemand meer loopt te klagen over je schoenen als jij je sporttas ergens neer zet.

Sportschoenen stinken

Vrijwel iedereen die sport kent het probleem van de stinkende sportschoenen. Dat is eigenlijk ook nogal logisch omdat je schoenen tijdens het sporten aan verschillende elementen worden blootgesteld. In eerste instantie zal dit in bijna alle gevallen zweet van je voeten zijn. Want ja, zweet koelt het lichaam en tijdens het sporten loopt de lichaamstemperatuur op waardoor transpiratievocht zal worden aangemaakt. En dit gebeurt niet alleen op de bovenkant van het lichaam want ook je voeten hebben koeling nodig. Echter zitten deze opgesloten in je schoenen en kunnen ze het vocht niet goed verdampen en daarbij komt ook nog eens dat de warmte niet weg kan. Een broeinest dat uiteindelijk een aroma zal afstaan welke bij menig een niet bepaald in de smaak zal vallen kortom, stinkende schoenen die een verschrikkelijke voetengeur verspreiden.

Oude schoenen ruiken sterker

Nu is je misschien wel eens op gevallen dat wanneer een schoen wat ouder is deze geur vaak sterker zal zijn en dit heeft een reden. Namelijk, er leeft van alles in je schoen. Gisten, schimmels en bacteriën. En deze voeden zich op jouw zweet, huidschilfers en ander materiaal wat zich in de loop van tijd heeft opgehoopt in je schoenen. En al deze levende organismen scheiden ook weer hun ontlasting uit en dit is waar het probleem begint. Want hier ontstaan de geuren waar wij zo van walgen.

Zo kom je van de geur af

Om van deze heur af te komen kan je schoenen op verschillende manieren behandelen . De ene manier is effectiever dan de ander maar met PediFris® pak je het probleem echt bij de bron aan. En nog een bijkomend voordeel, je behandeld niet alleen je schoenen maar ook nog eens je voeten. Geur weg, minder transpiratie, minder kans op voetschimmel en minder kans op kalk nagel.

Stinkende Sportschoenen
Zo maak je ze weer fris

 • Strooi een beetje PediFris® in je schoen voordat je deze aan trekt. 
 • Het middel doet zijn werk tijdens het dragen van de schoen
 • Vieze geur zal als sneeuw voor de zon verdwijnen
 • Géén geklieder met zalfjes of andere smeersels
PediFris® Classic
Een doeltreffende bescherming tegen stinkvoeten en stinkende schoenen. Géén maskering maar pakt het probleem bij de bron aan.
Namelijk, de bacteriën en schimmels die zweetvoetengeur veroorzaken.
Het werkt snel, permanent en eenvoudig.

De hele dag 100% frisse en geurloze voeten en schoenen, verlos jezelf en je team van die vieze geur


Trek gerust je schoenen in de kleedkamer uit!

Tips 
Wat te doen tegen stinkende sportschoenen

Wat helpt tegen stinkende sportschoenen?
Er zijn verschillende dingen die gedaan kunnen worden om geur tegen te gaan.

Hier volgen enkele tips:

Waarom stinken mijn sportschoenen?

Op je voeten leven organismen die zich voeden op huidschilfers en zweet. Ze laten als restproduct een zuur achter en dit zuur kan een penetrante lucht veroorzaken

Hoe kan ik schoenen laten drogen en luchten?

Laat sportschoenen nooit in een tas zitten en zorg dat ze kunnen luchten, het liefst buiten in de zon. Zonlicht bevat UV straling en hier kunnen micro-organismen niet tegen.

Schaf een extra paar schoenen aan

Omdat het belangrijk is je schoenen te laten luchten is het verstandig om een extra paar sportschoenen aan te schaffen. Bijkomend voordeel: Goed onderhouden schoenen gaan langer mee dus het scheelt ook nog eens in materiaalkosten.

Hoe desinfecteer ik sportschoenen?

Doe een half theelepeltje PediFris Classic® in elke schoen voordat je deze aantrekt. Hierdoor worden micro-organismen die de stank van stinkende sportschoenen veroorzaakt geëlimineerd. Schoenen zullen hierdoor geurloos zijn.

Welke anti-perspirant tegen zweetvoeten gebruiken?

Spuit je voeten in met Voetspray van PediSpray® om transpiratie te verminderen. Je kunt dit doen na het wassen van je voeten. Wel even in laten drogen en je bent tot 5 dagen beschermd tegen overmatig zweten

Maak de kuur Compleet
Behandel ook je Voeten!
Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je ook PediSpray® anti-transpirant.
Direct Effect!
 • Was  en droog je voeten grondig
 • Spuit PediSpray® op de voetzool en tussen de tenen
 • Laat het goed indrogen.
 • Doe dit 2 tot 5 dagen achter elkaar.
 • Webwinkelkeur
  Leo Meijers
  Goede service (zelfs na zessen...) en...ze verkopen de "good old stuff": Pedispray, al decennia-lang mijn redder in nood bij zweetvoetaanvallen, hulde!!!
  Rating
   5
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Sacha de Pagter
  Jaren last gehad van zweetvoeten. Zo erg dat ik voor werk bijna elke maand nieuwe schoenen kocht. Eindelijk een product gevonden dat doet wat t zegt! Ongeveer 2-3 dagen na het eerste gebruik merkte ik dat ik na een hele dag werken gewoon droge voeten had. Top product!!!
  Rating
   4.8
  /
  5
 • logo twentefans
 • logo fean online
 • prorun-logo-500px
 • Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down