Stinkende
Sportschoenen
Stinkende sportschoenen
10% Korting
 code:korting10

 Stinkende sportschoenen 
Wat doe je hier tegen?

Stinkende schoenen met rook

Kom nu af van die geur die uit je sportschoenen komt en pak het probleem bij de bron aan. Met een snufje PediFris® bestrijd je de schimmels, gist en bacteriën, die in je schoenen leven, op een zeer efficiënte manier.
Je strooit het in je schoen voordat je deze aantrekt en gaat vervolgens gewoon lekker sporten. Tijdens het dragen doet het middel zijn werk en je zult vrijwel gelijk al merken dat de geur verdwenen is en dat niemand meer loopt te klagen over je schoenen als jij je sporttas ergens neer zet.

Sportschoenen stinken

Vrijwel iedereen die sport kent het probleem van de stinkende sportschoenen. Dat is eigenlijk ook nogal logisch omdat je schoenen tijdens het sporten aan verschillende elementen worden blootgesteld. In eerste instantie zal dit in bijna alle gevallen zweet van je voeten zijn. Want ja, zweet koelt het lichaam en tijdens het sporten loopt de lichaamstemperatuur op waardoor transpiratievocht zal worden aangemaakt. En dit gebeurt niet alleen op de bovenkant van het lichaam want ook je voeten hebben koeling nodig. Echter zitten deze opgesloten in je schoenen en kunnen ze het vocht niet goed verdampen en daarbij komt ook nog eens dat de warmte niet weg kan. Een broeinest dat uiteindelijk een aroma zal afstaan welke bij menig een niet bepaald in de smaak zal vallen kortom, stinkende schoenen die een verschrikkelijke voetengeur verspreiden.

Oude schoenen ruiken sterker

Nu is je misschien wel eens op gevallen dat wanneer een schoen wat ouder is deze geur vaak sterker zal zijn en dit heeft een reden. Namelijk, er leeft van alles in je schoen. Gisten, schimmels en bacteriën. En deze voeden zich op jouw zweet, huidschilfers en ander materiaal wat zich in de loop van tijd heeft opgehoopt in je schoenen. En al deze levende organismen scheiden ook weer hun ontlasting uit en dit is waar het probleem begint. Want hier ontstaan de geuren waar wij zo van walgen.

Zo kom je van de geur af

Om van deze heur af te komen kan je schoenen op verschillende manieren behandelen . De ene manier is effectiever dan de ander maar met PediFris® pak je het probleem echt bij de bron aan. En nog een bijkomend voordeel, je behandeld niet alleen je schoenen maar ook nog eens je voeten. Geur weg, minder transpiratie, minder kans op voetschimmel en minder kans op kalk nagel.

Sportschoenen die vies ruiken?
Zo maak je ze weer fris

 • Strooi een beetje PediFris® in je schoen voordat je deze aan trekt. 
 • Het middel doet zijn werk tijdens het dragen van de schoen
 • Vieze geur zal als sneeuw voor de zon verdwijnen
 • Géén geklieder met zalfjes of andere smeersels
PediFris® Classic
Een doeltreffende bescherming tegen stinkvoeten en stinkende schoenen. Géén maskering maar pakt het probleem bij de bron aan.
Namelijk, de bacteriën en schimmels die zweetvoetengeur veroorzaken.
Het werkt snel, permanent en eenvoudig.

De hele dag 100% frisse en geurloze voeten en schoenen, verlos jezelf en je team van die vieze geur


Trek gerust je schoenen in de kleedkamer uit!
 • Webwinkelkeur
  Leo Meijers
  Goede service (zelfs na zessen...) en...ze verkopen de "good old stuff": Pedispray, al decennia-lang mijn redder in nood bij zweetvoetaanvallen, hulde!!!
  Rating
   5
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Sacha de Pagter
  Jaren last gehad van zweetvoeten. Zo erg dat ik voor werk bijna elke maand nieuwe schoenen kocht. Eindelijk een product gevonden dat doet wat t zegt! Ongeveer 5-7 dagen na het eerste gebruik merkte ik dat ik na een hele dag werken gewoon droge voeten had. Top product!!!
  Rating
   4.8
  /
  5
Maak de kuur Compleet
Behandel ook je Voeten!
Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je ook PediSpray® anti-transpirant.
Direct Effect!
 • Was  en droog je voeten grondig
 • Spuit PediSpray® op de voetzool en tussen de tenen
 • Laat het goed indrogen.
 • Doe dit 2 tot 5 dagen achter elkaar.
 • logo twentefans
 • logo fean online
 • prorun-logo-500px
 • Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down