Stinkende
Voetbalschoenen
Stinkende voetbalschoenen
2+1 Gratis
v.a. €6,65 stuk
  Combineren mogelijk 
33% Korting
Wordt berekend in winkelwagen

Super snel resultaat

Langdurig effectief

Pakt de oorzaak aan

Zonder geknoei met zalf

 Verwijder geur uit 
voetbalschoenen

Stinkende voetbalschoenen

Maak jouw voetbalschoenen in een handomdraai vrij van stank met PediFris®. Altijd 100% frisse schoenen en frisse voeten.
PediFris® verwijdert geur door de bron aan te pakken, het bestrijdt bacteriën en schimmels die stank veroorzaken.
Verlos jezelf en je team van zweetvoetengeur en trek gerust je voetbalschoen uit.

Hoe kan het dat voetbalschoenen gaan stinken

Bijna elke voetballer weet dat zijn of haar schoenen ongelooflijk kunnen stinken. Dat is logisch want de schoenen worden vaak gebruikt onder barre omstandigheden. Denk hierbij aan zweetvoeten in voetbalschoenen die gedragen worden op een nat speelveld.  Veelal zullen de schoenen zonder te drogen in de sporttas worden weggezet waarna ze vergeten worden, een perfecte broedplaats voor geurontwikkeling.

Voetbalschoenen stinken naar kattenpis

Dit is de meest voorkomende karakteristieke geur die je bij voetbalschoenen tegenkomt. Dit kom vooral omdat voetbalschoenen vaak van zeer gesloten materiaal zijn gemaakt en dus slecht ademen en daarom zweet en vocht niet absorberen. De perfecte bron voor ontwikkeling van die karakteristieke kattenpis geur die door je voetbalschoenen wordt verspreid.

Wil je hiervan af, gebruik hiervoor PediFris®. Strooi het in je schoenen voordat je het veld op gaat en het middel zal tijdens de wedstrijd je schoenen en voeten vrij van geur maken

stinkende-voetbalschoenen

Wat te doen tegen stinkende voetbalschoenen?

Je kunt de geur verminderen of laten verdwijnen door je schoenen te behandelen met PediFris®. De unieke formule zorgt ervoor dat schimmels en bacteriën worden gedood waardoor ze geen kans meer krijgen om vieze geur te veroorzaken en je schoenen fris blijven.

Tips tegen stinkende voetbalschoenen (oma weet raad)

Laat je schoenen nooit in een tas zitten, heb je een wedstrijd gehad of heb je getraind? Haal je schoen bij thuiskomst gelijk uit de tas. Wat vaak ook goed werkt is ze een nachtje laten drogen buiten onder een overkapping

Zorg ervoor dat je jouw schoenen altijd goed droogt. Je kunt hiervoor een dure schoenendroger aanschaffen maar de ouderwetse manier met kranten werkt ook prima

Wees zuinig op je schoenen en onderhoud ze goed. Maak ze schoon en indien nodig kun je ze invetten met schoenvet zodat het leer langer goed blijft en niet uitdroogt. Op deze manier blijven ze soepel en waterafstotend.

Speel je meerdere wedstrijden in het weekend. gebruik dan, indien mogelijk, een extra paar schoenen zodat het schoenleer kan rusten en drogen waardoor je schoenen langer meegaan

Zorg dat je voeten minder zweten door gebruik te maken van aan aluminiumchloride oplossing zoals PediSpray®. Doe ook voor het dragen een klein schepje PediFris® schoenpoeder in je schoenen. Voeten blijven zo droger  doordat zweetproductie wordt verminderd.

Het antwoord hierop is: Nee, doe je voetbalschoenen niet in de wasmachine

Voetbalschoenen zijn gemaakt van leer. Als dit doornat wordt zal de pasvorm ernstig worden aangetast en zullen de schoenen in veel gevallen niet meer lekker zitten of ondraagbaar worden.

Ook zal de souplesse van het leer worden aangetast waardoor voetblaren of pijnlijke likdoorns kunnen ontstaan

En de gouden tip: Behandel je schoenen met PediFris® Dit is hét middel om van stinkende voetbalschoenen af te komen

Stinkende Voetbalschoenen
Zo maak je ze weer fris

Strooi een wat (half theelepeltje) PediFris® in je schoen voordat je deze aan trekt. 
De vieze geur zal als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Het middel doet zijn werk tijdens het dragen dus géén vieze vingers door geklieder met zalfjes of andere smeersels.

Last van voetbalschoenen die een vieze geur hebben? Maak ze geurvrij met PediFris®. In een handomdraai de hele dag 100% frisse schoenen en frisse voeten.

Geen geknoei met zalf, schoendeodorant of een dure schoenen-droger. Dat helpt allemaal niet omdat de bron van de stank niet wordt aangepakt. Het zijn bacteriën en schimmels die de stank veroorzaken!

PediFris® verwijdert stank uit voetbalschoenen. door deze bron juist wel aan te pakken. Het dood deze bacteriën en schimmels zodat ze geen stank meer kunnen veroorzaken.
Voor meer tips tegen kijk je op voetbalshirts.com

 • Webwinkelkeur
  Wesley Hopmans
  Service is goed. Heb 5 jaar lang naar oplossing gezocht. Ook via pedicure. En via podoloog.Uiteindelijk via facebook bij pedifris uitgekomen. Gewoon het basispoeder besteld en gevolgd wat op de beschrijving stond. Naar 2 dagen resultaat tot nu 1 jaar verder. Levering is ook snel en makkelijk via de post.
  Rating
   5
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Quinten Soplantila
  Ik was vrij sceptisch over het product, maar eerlijk is eerlijk ... het werkt perfect. De eerste vier dagen consequent m’n voeten 2x per dag gewassen gedroogd en gesprayd. In alle schoenen gepoederd. Nu elke dag wassen, drogen en eens per twee weken de schoenen poederen. Aanrader.
  Rating
   4.8
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Bram van Beekveld
  Ik had echt hele erge zweet voeten! En ik sta er echt van te kijken hoe goed de spray en poeder voor in de schoen werken! Ik ben echt ZEER tevreden met Pedifris dit product werkt! Zelfs m'n werkschoenen en m'n gewone schoenen stinken niet meer.
  Rating
  4.7
  /
  5
 • logo twentefans
 • logo fean online
 • VV ONB Pedifris Sponsor zweetvoeten
 • logo for you
 • Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down