stinkende voetbalschoenen

Stinkende voetbalschoenen

Na het sporten is de lucht van je sportkleding vaak niet aangenaam. Of beter gezegd, het stinkt.
Oplossing: alles in de wasmachine zodat je de volgende keer weer fris op het veld kunt staan. Maar er is één onderdeel dat vaak altijd blijft stinken, je voetbalschoenen. Hier de oplossing en lees wat je kunt doen tegen stinkende voetbalschoenen

Stinkende voetbalschoenen veel voorkomend probleem

Bijna elke voetballer/sporter heeft hier last van, dit kom vooral omdat voetbalschoenen vaak van een zeer gesloten materiaal zijn gemaakt en dus slecht ademen en daarom zweet vasthouden. De perfecte bron voor ontwikkeling van die karakteristieke lucht.

Oorzaak van stank Zweetvoeten in voetbalschoenen

Deze lucht wordt veroorzaakt door diverse micro-organismen die zich voeden op jouw zweetresten, en huidschilfers. Ze zitten op je voeten, in je schoenen en in je sokken.  Dus als je van de geur af wilt zul je deze organismen moeten bestrijden. En dat kan, zelfs nog op een heel simpele manier.

Behandelen stinkende voetbalschoenen

Behandel je voetbalschoenen met PediFris® door er simpelweg een klein theelepeltje in te strooien en ze vervolgens aan te trekken. Want dit middel doet zijn werk tijdens het dragen van de schoen. En het heeft ook nog eens als voordeel dat je hierbij je sokken en je voeten ook gelijk behandeld.

Daarnaast kan je de behandeling nog compleet maken door je voeten periodiek te behandelen met PediSpray® anti-transipirant. Dit zorgt ervoor dat de zweetkanalen van je voeten worden vernauwd en hierdoor minder zweet zullen afgeven waardoor je drogere voeten hebt. En droge voeten betekent minder voedingsbodem voor micro-organismen en daarom minder stankproductie.

Dus verlos jezelf en je team van die vieze geur en bestel nu op de site.

PediFris® Classic

Voetpoeder/Scheonpoeder Pedifris 2+1 Gratis

v.a. €8,31 per stuk

38,85 24,95

Gratis verzenden v.a. €40,-

Al na 2 dagen resultaat. Ik kan eindelijk mijn schoenen uitdoen zonder vieze geur en heb geen zweetvoeten meer.
Jesse Peeters
Webwinkelkeur
Voetpoeder/Scheonpoeder Pedifris

12,45


Heb je last van overmatige transpiratie gebruik dan PediSpray® anti-transpirante voetspray zodat je er zeker van bent dat je de hele dag 100% droge, frisse en geurloze voeten hebt. Een doeltreffende bescherming tegen geur en transpiratie. Geen maskering maar het pakt het probleem bij de bron aan.

Breng de voetspray  ‘s avonds aan, na het wassen van de voeten. Plakt niet en laat geen vlekken achter. 

Voetspray PediSpray 2+1 Gratis

v.a. €8,31 per stuk

38,85 24,95

Service is goed. Heb 5 jaar lang naar oplossing gezocht. Ook via pedicure. En via podoloog.Uiteindelijk via facebook bij pedifris uitgekomen. Gewoon het basispoeder besteld en gevolgd wat op de beschrijving stond. Naar 2 dagen resultaat tot nu 1 jaar verder. Levering is ook snel en makkelijk via de post.
Weslie Hopmans
Webwinkelkeur
Voetspray PediSpray

12,45