Stinkende
Voetbalschoenen

stinkende voetbalschoenen
Geen geklieder met zalf
Gratis verzenden v.a. €40,-
No Cure No Pay!

Na het sporten is de lucht van je sportkleding vaak niet aangenaam. Of beter gezegd, het stinkt.
Oplossing: alles in de wasmachine zodat je de volgende keer weer fris op het veld kunt staan. Maar er is één onderdeel dat niet in de wasmachine kan en vaak altijd blijft stinken, je voetbalschoenen!

 

Voetbalschoenen
Stinken naar kattepis

Bijna elke voetballer/sporter heeft hier last van, dit kom vooral omdat voetbalschoenen vaak van een zeer gesloten materiaal zijn gemaakt en dus slecht ademen en daarom zweet en vocht van nat gras vasthouden.

De perfecte bron voor ontwikkeling van die karakteristieke kattenpis geur die door je voetbalschoenen wordt verspreid.

Oorzaak van
Stinkende schoenen

Deze lucht wordt veroorzaakt door diverse micro-organismen die zich voeden op jouw zweetresten, en huidschilfers. Ze zitten op je voeten, in je schoenen en in je sokken. Dus als je van de geur af wilt zul je deze organismen moeten bestrijden. En dat kan, zelfs nog op een heel simpele manier.

Dit doe je tegen
Stank

Behandel je voetbalschoenen met PediFris® door er simpelweg een klein theelepeltje in te strooien en ze vervolgens aan te trekken. Want dit middel doet zijn werk tijdens het dragen van de schoen. En het heeft ook nog eens als voordeel dat je hierbij je sokken en je voeten ook gelijk behandeld.

Verlos jezelf en je team van die vieze geur en bestel nu op de site.

Maak de behandeling compleet door je voeten periodiek te behandelen met PediSpray® anti-transipirant. Dit zorgt ervoor dat de zweetkanalen van je voeten worden vernauwd en hierdoor minder zweet zullen afgeven waardoor je drogere voeten hebt. En droge voeten betekent minder voedingsbodem voor micro-organismen en daarom minder stankproductie.

Service is goed. Heb 5 jaar lang naar oplossing gezocht. Ook via pedicure. En via podoloog.Uiteindelijk via facebook bij pedifris uitgekomen. Gewoon het basispoeder besteld en gevolgd wat op de beschrijving stond. Naar 2 dagen resultaat tot nu 1 jaar verder. Levering is ook snel en makkelijk via de post.
Weslie Hopmans
Webwinkelkeur

Last van stinkende voetbalschoenen? Maak ze geurvrij met PediFris®. In een handomdraai de hele dag 100% frisse schoenen en frisse voeten.

Geen geknoei met zalf, schoendeodorant of een dure schoenen-droger. Dat helpt allemaal niet omdat de bron van de stank niet wordt aangepakt. Het zijn bacteriën en schimmels die de stank veroorzaken!

PediFris® verwijdert stank uit stinkende voetbalschoenen. door deze bron juist wel aan te pakken. Het dood deze bacteriën en schimmels zodat ze geen stank meer kunnen veroorzaken.

zweetvoeten-Pedifris-partner-bol.com