Stinkende
Voetbalschoenen

Géén geklieder met zalf
Snel resultaat
No cure, no pay!

Na het sporten is de lucht van je sportkleding vaak niet aangenaam, of beter gezegd: "Het stinkt!"

De meest voor de hand liggende oplossing is alles in de wasmachine zodat je de volgende keer weer fris op het veld kunt staan. Maar er is één onderdeel dat niet in de wasmachine kan en vaak altijd blijft stinken......De Voetbalschoenen!

Lees verder en vind uit wat je tegen stinkende voetbalschoenen kunt doen.

 

Wat doe je tegen

Stinkende Voetbalschoenen

Behandel je voetbalschoenen met PediFris® door simpelweg klein beetje in je schoenen te strooien voordat je deze aantrekt. Je hoeft er verder niets voor te doen want het middel doet zijn werk tijdens het dragen van de schoen. Een bijkomend voordeel is dat je hierbij je zweetvoeten ook gelijk behandelt. Geurtjes zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen en schoenen zullen weer als nieuw ruiken.

Verlos jezelf en je team van die vieze geur

Bestel Nu!
PediFris® Classic
-
€12,45
PediFris® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95

Voetbalschoenen

Stinken naar kattepis

Bijna elke voetballer/sporter heeft hier last van, dit kom vooral omdat voetbalschoenen vaak van zeer gesloten materiaal zijn gemaakt en dus slecht ademen en daarom zweet en vocht niet absorberen.

De perfecte bron voor ontwikkeling van die karakteristieke kattenpis geur die door je voetbalschoenen wordt verspreid.

Oorzaak van
Stinkende schoenen

Deze lucht wordt veroorzaakt door diverse micro-organismen die zich voeden op jouw zweetresten, en huidschilfers. Ze zitten op je voeten, in je schoenen en in je sokken. Dus als je van de geur af wilt zul je deze organismen moeten bestrijden. En dat kan, zelfs nog op een heel simpele manier.

Google-G
Review us on Google
"Nat gras en voetbalschoenen is geen aangename combinatie. Een penetrante geur is het resultaat. Ook bij de jongste die echt nog geen zweet voeten heeft. Kon de voetbalschoenen niet meer in huis laten drogen. Op aanraden van een andere voetbalmoeder dit poeder gekocht. Geheel verbaast dat de geur bijna weg is na twee keer poederen. 
Lees Meer....
Ph. v Hulst
Rating
 4.8
/
5
Maak de behandeling compleet

Behandel je voeten periodiek met PediSpray® anti-transipirant. Dit zorgt ervoor dat de zweetkanalen van je voeten worden vernauwd en hierdoor minder zweet zullen afgeven waardoor je drogere voeten hebt. En droge voeten betekent minder voedingsbodem voor micro-organismen en daarom minder stankproductie.

PediSpray® Voetspray
-
€12,45
PediSpray® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95
Logo webwinkelkeur 100x100
Webwinkelkeur
Service is goed. Heb 5 jaar lang naar oplossing gezocht. Ook via pedicure. En via podoloog.Uiteindelijk via facebook bij pedifris uitgekomen. Gewoon het basispoeder besteld en gevolgd wat op de beschrijving stond. Naar 2 dagen resultaat tot nu 1 jaar verder. Levering is ook snel en makkelijk via de post.
Weslie Hopmans
Rating
 4.8
/
5

Last van stinkende voetbalschoenen? Maak ze geurvrij met PediFris®. In een handomdraai de hele dag 100% frisse schoenen en frisse voeten.

Geen geknoei met zalf, schoendeodorant of een dure schoenen-droger. Dat helpt allemaal niet omdat de bron van de stank niet wordt aangepakt. Het zijn bacteriën en schimmels die de stank veroorzaken!

PediFris® verwijdert stank uit stinkende voetbalschoenen. door deze bron juist wel aan te pakken. Het dood deze bacteriën en schimmels zodat ze geen stank meer kunnen veroorzaken.

Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door ManuelHoven.nl