Zweetvoeten

In Slippers

2+1 Gratis
v.a. €6,65 stuk
  Combineren mogelijk 
33% Korting
Wordt berekend in winkelwagen

Super snel resultaat

Direct effect

Pakt de oorzaak aan

Zonder geknoei met zalf

Bestel
Direct Effect!
Pedispray voetspray

Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je PediFris® anti-perspirant.

  • Was je voet grondig en droog ze zorgvuldig
  • Spuit PediFris® voetspray op de voeten. Met name op de voetzool en tussen de tenen
  • Laat het goed indrogen (2-5 min.)
  • Direct effect tot 5 dagen lang
Door je voeten te behandelen met PediSpray zullen ze minder zweet afscheiden waardoor ze droger blijven en stopt het glijden in slippers onmiddellijk.

Indien het transpireren is verminderd dan volstaat één enkele onderhoudsbehandeling per week.

 Zweetvoeten 
In slippers

Het wordt warmer en het is weer tijd om slippers te dragen. Heerlijk, gemakkelijk aan te trekken en lekker luchtig, het ideale schoeisel voor op warme zomerdagen. Daar waar je in gesloten schoenen vaak last hebt van broeiende voeten geven slippers heerlijk verkoeling.
 
Geen last van transpiratie zou je zeggen.
 
Dit laatste is in sommige gevallen minder dan waar. Veel mensen hebben ondanks het dragen van slippers of open schoeisel, vaak nog wel last van natte voeten door transpiratie, ja, simpelweg: "zweetvoeten in slippers!" Bij deze pechvogels werken de zweetklieren dag en nacht door en dat kan zeer oncomfortabel zijn in slippers.
Je voeten hebben geen grip op de slipper en kan gaan glibberen en glijden waardoor de slipper niet lekker aan de voet blijft zitten. Is hier iets aan te doen?
 

Slippers voor zweetvoeten

Er bestaan slippers waarbij men claimt dat ze zweetvoeten voorkomen. Vaak werkt dit niet, simpelweg omdat de voeten blijven transpireren en schoeisel kan dit niet afremmen. Nog een bijkomend nadeel is dat deze slippers vaak niet echt modieus zijn. Maar er is een andere oplossing om zweetvoeten in slippers tegen te gaan.

Slippers Dragen
zonder geglibber
Direct Effect 

Hierdoor heb ik de hele dag
100% Frisse voeten 
Tot 5 dagen lang

Wat te doen tegen zweetvoeten in slippers

Hier is iets aan te doen. Je kunt de zweetproductie aanzienlijk verminderen door je voeten te behandelen met PediFris® voetspray.
Dit middel bevat Aluminiumzout en dit zorgt ervoor dat zweetkanalen worden vernauwd waardoor je voeten minder zweet afscheiden en droger blijven.

Was je voeten grondig en droog ze zorgvuldig. Op deze manier zorg je er voor dat er geen voedingsbodem achterblijft voor de micro-organismen. Deze organismen kunnen dan geen geur produceren.

Met name op de voetzool en tussen de tenen want dit zijn de plekken waar zweetresten en dode huidcellen achterblijven, een perfecte voedingsbron voor schimmels en bacteriën.

Doe je sokken niet aan of ga niet eerder staan tot dat de spray volledig is ingedroogd. Want als je sokken aantrekt zal het middel in je sokken gaan zitten en kan het zijn werk niet goed doen. Het moet dus echt goed op de huid inwerken want dan pas zijn je voeten goed behandeld

Het middel is tot 5 dagen effectief. Je kunt gewoon je voeten wassen en je dagelijkse ding doen

Paul Mulder
Rating
 4,8
/
5
Webwinkelkeur
Super spul, alles geprobeerd in de afgelopen 15 jaar, zelfs naar de dokter geweest, van alles mee gekregen maar niets heeft geholpen. Dit spul werkte al na de eerst keer aan brengen.
Helemaal top, bedankt!
Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down