Zweetvoeten in slippers

Het wordt warmer en het is weer tijd om slippers te dragen. Heerlijk, gemakkelijk aan te trekken en lekker luchtig, het ideale schoeisel voor op warme zomerdagen.

Inhoud

Daar waar je in gesloten schoenen vaak last hebt van broeiende voeten geven slippers heerlijk verkoeling. Geen last van transpiratie zou je zeggen. Dit laatste is in sommige gevallen minder dan waar. Veel mensen hebben ondanks het dragen van slippers of open schoeisel, vaak nog wel last van natte voeten door transpiratie, ja, simpelweg: zweetvoeten in slippers

Bij deze pechvogels werken de zweetklieren dag en nacht door en dat kan zeer oncomfortabel zijn in slippers. Je voeten hebben geen grip op de slipper en kan gaan glibberen en glijden waardoor de slipper niet lekker aan de voet blijft zitten. Is hier iets aan te doen?

Slippers voor zweetvoeten

Er bestaan slippers waarbij men claimt dat ze zweetvoeten voorkomen. Vaak werkt dit niet, simpelweg omdat de voeten blijven transpireren en schoeisel kan dit niet afremmen. Nog een bijkomend nadeel is dat deze slippers vaak niet echt modieus zijn. Maar er is een andere oplossing om zweetvoeten in slippers tegen te gaan.

zweetvoeten in slippers

Slippers dragen zonder geglibber

Direct Effect

Hierdoor heb ik de hele dag
100% Frisse voeten 
Tot 5 dagen lang

Nu kun je op zoek gaan naar speciale “anti-zweet” slippers, maar zoals eerder vermeld, is hun effectiviteit vaak twijfelachtig. Bovendien zijn ze vaak niet de meest stijlvolle optie op de markt. Dus, wat kun je doen als je stijlvolle slippers wilt dragen zonder je zorgen te maken over glibberige, zweterige voeten?

Hier komt PediSpray® in beeld. PediSpray® is een revolutionair product dat speciaal is ontwikkeld om zweetvoeten tegen te gaan. Een paar snelle sprays voor het aantrekken van je slippers en je bent klaar om te gaan. Het werkt niet alleen als een barrière tegen transpiratie maar helpt ook om de groei van bacteriën te verminderen, wat vaak de oorzaak is van voetgeur.

Daarnaast heeft PediSpray® een verkoelend effect, waardoor je voeten fris aanvoelen, zelfs tijdens de heetste zomerdagen. Het biedt een eenvoudige, effectieve oplossing voor zowel het ongemak als de potentiële gênante geur van zweetvoeten, en stelt je in staat om met vertrouwen en comfort je favoriete paar slippers te dragen.

Dus, voordat je investeert in een duur paar “anti-zweet” slippers, overweeg dan een snelle en effectieve spray van PediSpray®. Het zou wel eens de gamechanger kunnen zijn waar je naar op zoek was.

Hier is iets aan te doen. Je kunt de zweetproductie aanzienlijk verminderen door je voeten te behandelen met PediFris® voetspray.
Dit middel bevat Aluminiumzout en dit zorgt ervoor dat zweetkanalen worden vernauwd waardoor je voeten minder zweet afscheiden en droger blijven.

 
         

Zorg dat je voeten schoon en droog zijn

 
    
                                         

Was je voeten grondig en droog ze zorgvuldig. Op deze manier zorg je er voor dat er geen voedingsbodem achterblijft voor de micro-organismen. Deze organismen kunnen dan geen geur produceren.

                
 
 
         

Breng PediFris® voetspray rechtstreeks aan op je voeten

 
    
                                         

Met name op de voetzool en tussen de tenen want dit zijn de plekken waar zweetresten en dode huidcellen achterblijven, een perfecte voedingsbron voor schimmels en bacteriën.

                
 
 
         

Laat het middel goed intrekken/indrogen

 
    
                                         

Doe je sokken niet aan of ga niet eerder staan tot dat de spray volledig is ingedroogd. Want als je sokken aantrekt zal het middel in je sokken gaan zitten en kan het zijn werk niet goed doen. Het moet dus echt goed op de huid inwerken want dan pas zijn je voeten goed behandeld

                
 
 
         

Tot 5 dagen effectief

 
    
                                         

Het middel is tot 5 dagen effectief. Je kunt gewoon je voeten wassen en je dagelijkse ding doen