Stinkende
Skischoenen
2+1 Gratis
v.a. €6,65 stuk
  Combineren mogelijk 
33% Korting
Wordt berekend in winkelwagen

Super snel resultaat

Langdurig effectief

Pakt de oorzaak aan

Zonder geknoei met zalf

 Wat te doen tegen 
Stinkende Skischoenen

Er gaat niets boven een mooie en actieve wintersport vakantie. De hele dag lekker skiën of op je snowboard in het zonnetje de piste op en neer. Je bent goed voorbereid met de perfecte outfit en aan het eind van de middag lekker naar de après-ski. Dan begint het probleem; Verschrikkelijke stinkende skischoenen en voeten waarvan de hele omgeving zowat over z'n nek gaat.

Ontstaan van Stinkvoeten in skischoenen

Deze stank ontstaan vaak door dat de skischoenen lang achtereen worden gedragen. Daarnaast zijn ski-schoenen of boots vaak gemaakt van materialen die moeilijk vocht opnemen of doorlaten. Deze schoenen zijn dan ook de perfecte omgeving voor het ontstaan van zweetvoeten. Dit kan er in resulteren dat men op de piste klamme voeten of natte voeten heeft. Dit resulteert dan in (ijs) koude voeten. Deze voeten geven vaak een vieze stank tijdens de après ski welke vaak niet te harden is. En bij thuiskomst in de ski-hut lijken de ski-schoenen en ski-sokken wel klaar om gedumpt te worden bij het chemische afval. In sommige gevallen is het zo erg dat je ze rechtop naast je bed kunt neerzetten

Hoe kom je van Stinkende skischoenen af?

Dat is heel simpel en eenvoudig: Strooi een theelepeltje PediFris® voor het dragen in elke ski-schoen. Schoenen even licht schudden zodat het poeder goed verdeeld wordt over de binnenste schoenzool en trek de schoen aan. Herhaal dit enkele dagen en je zult merken dat je zweetvoeten zijn verdwenen Het poeder lost tijdens tijdens het dragen van de schoen op dus geen geknoei.
Logo webwinkelkeur 100x100
Webwinkelkeur
Voor iemand die elke 3 maanden weer nieuwe schoenen moest kopen omdat de geur niet te doen was, ben ik ontzettend verrast. Voor het eerst heb ik geen last meer van de zweetgeur na lange werkdagen en zelfs de geur is uit oude schoenen weggetrokken! Had ik dit maar eerder ontdekt!
Marijn Prins
Rating
 4.8
/
5

Stinkende Skischoenen
Zo maak je ze weer fris

Strooi een beetje PediFris® in je schoen voordat je deze aan trekt. 
En de vieze geur verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Het middel doet zijn werk tijdens het dragen. Dus géén geklieder met zalfjes of andere smeersels.

Zweetvoeten
In Skischoenen

Maak de kuur Compleet.
Behandel ook je Voeten!
Direct Effect!
Voetspray
Bestellen

Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je ook PediSpray® anti-transpirant.

  • Breng het avonds na het wassen aan op je voeten.
  • Goed laten inwerken
  • Je bent tot 5 dagen beschermd tegen overmatige transpiratie
Zweetvoeten-skischoenen-alps

Heb je last van zweetvoeten?
Was je voeten twee maal per dag, eventueel met een zeep die desinfecterend werkt. Je kunt hierbij tijdens een wasbeurt afwisselen met koud en warm water voor een beter effect

Wat als wassen alleen niet helpt?
Na het wassen spuit je jouw voeten in met PediSpray® Laat dit goed indrogen en doe vervolgens je schoenen aan die zijn behandeld met PediFris® Classic. Herhaal dit twee tot drie dagen en je bent van stinkvoeten en stinkende schoenen af!

Al mijn schoenen stinken wat nu?
Behandel al je schoenen met PediFris®Classic om kruisbesmetting te voorkomen. Stel je bent net van die stinkende voeten af en je stapt met je schone voeten in een ander paar onbehandelde schoen. De kans is dan zeer groot dat je jouw voeten opnieuw besmet en dan weer met stinkvoeten en stinkende schoenen rondloopt. Behandel ze dus allemaal!

Hoe zit het dan met sokken?
Zorg er voor dat je sokken draagt van 100% natuurlijke materialen: wol katoen of bamboe en ga synthetische materialen uit de weg. Geen polyester, nylon of wat dan ook.

Nog een laatste tip?
Verwijder eelt van je voeten. Eelt neemt vocht op dus het voetzweet blijft hier in hangen waardoor dit kan gaan stinken en je last van stinkvoeten krijgt. Je kunt dit zelf doen door het eelt weg te raspen of je kunt dit laten doen door een gediplomeerd pedicure.

Houdt deze tips in acht om zweetvoeten in skischoenen en winterboots te voorkomen en te verhelpen.

PediFris®, zó kom je van zweetvoeten af!
Zelfs na een lange dag op je snowboard op de piste!

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down