alexa
Stinkende
Sloffen
Stinkende pantoffels
Géén geklieder met zalf
Snel resultaat
No cure, no pay!
10% Korting
code: KORTING10

Wat te doen tegen

Zweetvoeten in sloffen & pantoffels

Sloffen zijn super comfortabel en voelen lekker warm en zacht aan je voeten. Ze zijn gemaakt van flexibel materiaal en verlossen je voeten na een lange dag van knellende pumps of sneakers. Enig minpuntje is dat het materiaal van de sloffen in veel gevallen niet ademend is. 

Zeker niet als ze zijn vervaardigd van synthetisch materiaal. Zweetvoeten of vieze geurtjes zijn dus slechts een kwestie van tijd. Hoe voorkom je zweetvoeten in sloffen & pantoffels en natuurlijk de nare lucht die hiermee gepaard gaat?

Waarom je sneller zweetvoeten krijgt in sloffen of pantoffels

Huissloffen zijn gemaakt om onze voeten warm en comfortabel te houden. Ze zijn vaak gevoerd met fleece of ander synthetisch materiaal. De ventilatie en absorptie laat daardoor dus behoorlijk te wensen over. Bij het dragen van sloffen kun je dus binnen korte tijd rekenen op natte voeten omdat het materiaal de voeten volledig afsluit. .

Last van stinkende sloffen & pantoffels?

Ja, over het algemeen krijgen we allemaal zweetvoeten bij het dragen van warme en afgesloten schoenen die niet over ventilerende of absorberende eigenschappen beschikken. Het probleem zit hem echter in de micro-organismen die achterblijven in de sloffen. Dat komt omdat het transpiratievocht niet voldoende wordt afgevoerd of opgenomen.

Deze restjes vormen een prima voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. En juist dit zijn de veroorzakers van een vieze geur en stinkende voeten. Dat betekent niet dat je geen sloffen zou moeten dragen om stinkvoeten te voorkomen.

Fris ruikende en droge voeten met de producten van Pedifris

PediFris® is een actief product dat je kunt gebruiken in de strijd tegen zweetvoeten en stinkende voeten. De behandeling voer je uit in 2 eenvoudige stappen. Voordat je dat doet, is het belangrijk dat jouw voeten schoon en droog zijn. Met het gebruik van PediFris® ben je binnen 2 dagen van stinkende zweetvoeten af. Jouw voeten blijven droog en fris in je sloffen of pantoffels. maar ook in al je andere schoenen die je zo graag draagt.

Stinkende Sloffen of pantoffels?
Zo maak je ze weer fris

Open het doosje met Pedifris Classic en verstrooi slechts een half theelepeltje poeder aan de binnenzijde van je sloffen. De actieve bestanddelen zorgen ervoor dat micro-organismen die vieze geurtjes veroorzaken onschadelijk worden gemaakt.
Gegarandeerd resultaat 
Niet tevreden, geld terug!
B. Kamf
Rating
 5
/
5
Webwinkelkeur
Ik walgde van mijn eigen stinkschoenen. Ik gebruik het al een paar dagen en als ik aan mijn sokken en schoenen ruik, dan ruik ik een neutrale geur! Het werkt en ook nog eens snel! Echt een aanrader!

Zweetvoeten in Sloffen & pantoffels?
Dit doe je er tegen

gebruik Pedispray op schone en droge voeten. Spuit de spray eenvoudig op de onderzijde van je voeten en wacht tot ze volledig zijn opgedroogd. Jouw voeten zijn nu direct beschermt tegen overmatige transpiratie.
Direct Effect!
J de Vries
Rating
 5
/
5
Webwinkelkeur
Geef niet zo snel reviews, maar dit werkt wel echt ongekend goed. Wellicht even 2 keer poederen en daarna ruiken je schoenen alsof ze uit de wasmachine komen. Gouden uitvinding.

Bij stinkende laarzen of ander gesloten schoeisel werkt het ook!

PediFris is exclusief te verkrijgen via deze webshop en Bol.com. Niet tevreden over ons product? Geen probleem, wij geven gewoon een refund! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier en vraag naar de voorwaarden. Onze medewerkers staan voor u klaar!

En natuurlijk werkt PediFris® niet alleen voor stinkende schoenen maar ook voor alle typen gesloten schoeisel waar een geurtje aan kleeft. Stinkende laarzen, stinkende sportschoenen, stinkende skischoenen of stinkende voetbalschoenen. PediFris® zorgt er voor dat de geur en de hieraan gerelateerde klachten verdwijnen.

  • Haarlems weekblad
  • coole suggesties
  • Logo wandelvrouw
  • Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

chevron-down