Stinkende Sloffen en pantoffels

Sloffen zijn vaak super comfortabel en voelen lekker warm en zacht aan je voeten. Ze verlossen je voeten na een lange dag van knellende pumps of sneakers. Enig minpuntje is dat het materiaal van de sloffen in veel gevallen niet ademend is.

Inhoud

Zeker niet als ze zijn vervaardigd van synthetisch materiaal. Zweetvoeten of vieze geurtjes komen dan al snel om de hoek kijken. Hoe voorkom je zweetvoeten in sloffen & pantoffels en de nare lucht die hiermee gepaard gaat?

Fris ruikende en droge voeten met de producten van Pedifris

PediFris® is een actief product dat je kunt gebruiken in de strijd tegen zweetvoeten en stinkende sloffen of pantoffels. De behandeling is simpel, je strooit het in je slof of pantoffel voordat je deze aantrekt. Met het gebruik van PediFris® ben je snel van die vervelende geur af.

Waarom je sneller zweetvoeten krijgt in sloffen of pantoffels

Huissloffen zijn gemaakt om onze voeten warm en comfortabel te houden. Ze zijn vaak gevoerd met fleece of ander synthetisch materiaal. De ventilatie en absorptie laat daardoor dus behoorlijk te wensen over. Bij het dragen van sloffen kun je dus binnen korte tijd rekenen op natte voeten omdat het materiaal de voeten volledig afsluit. .

Last van stinkende sloffen & pantoffels?

Ja, over het algemeen krijgen we allemaal zweetvoeten bij het dragen van warme en afgesloten schoenen die niet over ventilerende of absorberende eigenschappen beschikken. Het probleem zit hem echter in de micro-organismen die achterblijven in de sloffen. Dat komt omdat het transpiratievocht niet voldoende wordt afgevoerd of opgenomen.

stinkende sloffen en voeten

Deze restjes vormen een prima voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. En juist dit zijn de veroorzakers van een vieze geur en stinkende voeten en stinkende sloffen. Dat betekent niet dat je geen sloffen zou moeten dragen om stinkvoeten te voorkomen.

Volledige Zorg Voor Je Voeten!

Geef jezelf de complete verzorging die je verdient, inclusief je voeten! Voor ultiem droge, frisse en comfortabele voeten is er PediSpray® anti-transpirant. Breng deze geweldige oplossing ‘s avonds aan na het wassen van je voeten.

Laat het rustig inwerken terwijl je slaapt, en je zult tot wel 5 dagen lang genieten van bescherming tegen overmatige transpiratie. Met PediSpray® ben je verzekerd van een stap vooruit in zelfverzekerde, comfortabele voeten. Maak je dag compleet met de beste zorg voor je hele lichaam, inclusief je voeten!

Bij stinkende laarzen of ander gesloten schoeisel werkt het ook!

PediFris is exclusief te verkrijgen via deze webshop en Bol.com. Niet tevreden over ons product? Geen probleem, wij geven gewoon een refund! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier en vraag naar de voorwaarden. Onze medewerkers staan voor u klaar!

En natuurlijk werkt PediFris® niet alleen voor stinkende schoenen maar ook voor alle typen gesloten schoeisel waar een geurtje aan kleeft. Stinkende laarzenstinkende sportschoenenstinkende skischoenen of stinkende voetbalschoenen. PediFris® zorgt er voor dat de geur en de hieraan gerelateerde klachten verdwijnen.