alexa
Zweetvoeten-motorlaarzen

Zweetvoeten
In Motorlaarzen

Géén geklieder met zalf
Snel resultaat
No cure, no pay!

Gezellig weg op de motor. Camping of hotel geboekt. Even lekker er met z'n allen op uit. Alles leuk en aardig tot dat die laarzen uitgaan. De Geur is weer eens niet te harden! Stinkende motorlaarzen, een heel bekend fenomeen onder menig motorrijder. Waar kom die geur vandaan en wat kan je hier aan doen?

Stank wordt veroorzaakt door een combinatie van huidschilfers, zweet, bacteriën en schimmels. Deze micro-organismen voeden zich op huidschilfers en zweet. Daarnaast zijn ze gek op de warme van jouw zweterige voeten die ingepakt zitten in motorlaarzen. Een perfecte omgeving waar ze goed gedijen en dé perfecte cocktail voor stinkvoeten.

Om dit alles tegen te gaan gebruik je PediFris®. Dit elimineert deze micro-organismen waardoor ze geen stank meer kunnen produceren en jij je laarzen veilig uit kunt trekken zonder dat iedereen van z'n stokje.

PediFris® werkt snel en langdurig. Elke motorrijder zou dit in zijn/haar toolbox moeten hebben. Daarnaast is het ook heel eenvoudig in gebruik. Je strooit het simpelweg in je laarzen en trekt deze vervolgens aan. Het middel lost dan op en gaat in je sokken en laarzen zitten waar het zijn werk doet. Dit allemaal tijdens het dragen van de laars.

Stinkende Motorlaarzen?
Zo maak je ze weer fris

Strooi een beetje PediFris® in je laarzen voordat je deze aan trekt. 
En de vieze geur verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Het middel doet zijn werk tijdens het dragen van de laars daarom géén geklieder met zalfjes of andere smeersels.
Gegarandeerd resultaat 
Niet tevreden, geld terug!
 • Webwinkelkeur
  J. de Vries
  Geef niet zo snel reviews, maar dit werkt wel echt ongekend goed. Wellicht even 2 keer poederen en daarna ruiken je schoenen alsof ze uit de wasmachine komen. Gouden uitvinding.
  Rating
  4.7
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  B. Kamf
  Ik walgde van mijn eigen stinkschoenen. Ik gebruik het al een paar dagen en als ik aan mijn sokken en schoenen ruik, dan ruik ik een neutrale geur! Het werkt en ook nog eens snel! Echt een aanrader!
  Rating
   4.8
  /
  5
Maak de kuur Compleet.
Behandel ook je Voeten!

Anti-Transpirant voor Voeten

Dan ben je verzekerd van 100% droge, frisse en geurloze voeten. Het beste resultaat behaal je door PediSpray® ‘s avonds na het wassen & drogen van je voeten aan te brengen
Spuit je voeten goed in, vooral op de zool en tussen de tenen, laat het goed indrogen en je bent tot 5 dagen beschermd tegen overmatige transpiratie.

Motorlaarzen Stinken

Wat te doen?

Zet je laarzen niet nat weg

Mocht het zo zijn dat ze nog vochtig zijn dan moet je er voor zorgen dat je schoenen kunnen luchten. Als ze aan de binnenkant erg nat zijn kun je er kranten in proppen. Het vocht zal dan in de krantenproppen trekken. Als je dit hebt gedaan kun je deze er later uithalen zodat je jouw schoenen verder kan laten drogen/luchten. Je zou hiervoor ook een hele dure schoendroger(ShoeFresh) kunnen kopen maar kranten zijn even effectief en het werkt zelfs nog sneller.

Wat tegen stank en zweet?

Gebruik een antibacterieel (ontsmettend) middel Bijvoorbeeld een middel zoals PediFris® in combinatie met PediSpray®, dit om de voeten en schoenen grondig te desinfecteren tegen de stank en er voor te zorgen dat de transpiratie sterk wordt verminderd.

Eelt veroorzaakt ook geur, Klopt dat?

Eelt neemt vocht op net als een spons. Het voetzweet blijft hier in hangen waardoor dit gaat stinken en je dus last van stinkvoeten krijgt. Je kunt dit zelf verwijderen doen door het eelt weg te raspen. Of nog beter, je kunt dit laten doen door een gediplomeerd pedicure.

Materiaalkeuze van je motorlaarzen

Zorg er voor dat je laarzen/schoenen en sokken draagt van natuurlijke materialen. wol katoen of bamboe en ga synthetische materialen uit de weg. Dus geen polyester of nylon.

Draag de juiste sokken

Laarzen en schoenen dragen zonder sokken is vragen om geurproblemen. Normaal zal de sok het zweet opnemen. Draag je deze niet dan zal het zweet in de schoen trekken waardoor dit kan resulteren in verschrikkelijk stank.

Deze website is gemaakt door MH.nl

chevron-down