Pedifresh voetspray vs PediFris®

Er zijn vele middelen tegen zweetvoeten op de markt. Crèmes, spray’s inlegzolen, sokken en zelfs elektrische apparaten die claimen transpiratie te verminderen. Neem nou als voorbeeld Emma’s pedicare zweetvoeten zalf of pedifresh voetenspray. Op zich prima middelen tegen zweetvoeten maar het zorgt er niet voor dat de bron wordt aangepakt. Dit omdat enkel de voet wordt behandeld. Hierdoor zal de schoen altijd voor hertbesmetting zorgen waardoor het probleem terug blijft komen.

Wat te doen tegen zweetvoeten | Middel tegen zweetvoeten

Inhoud

PediFresh voetspray tegen zweetvoeten

1. Stop overmatig zweten

Je kunt hardnekkige zweetvoeten behandelen met PediSpray®. Dit vernauwt de zweetkanalen zodat op het behandelde deel minder transpiratievocht naar het huidoppervlak kan doordringen. Breng het ‘s avonds aan op de schone huid, waarna het middel in de bovenste huidlaag wordt opgenomen. Het is tot 5 dagen werkzaam en je kunt gewoon je voeten wassen.

2. Bestrijd voetengeur

Behandel je schoenen met PediFris® Classic en elimineer organismen die stinkvoeten en stinkschoenen veroorzaken. Door deze schoenen te dragen behandel je ook gelijk de voeten. In de meeste gevallen zullen geurklachten al na twee dagen verdwenen of sterk verminderd zijn.

 PediFris®pedicarepedifreshodabanInlegzolen
Na 2 dagen resultaat✔️
Desinfecteert Schoenen✔️
Geen vieze handen bij aanbrengen✔️✔️✔️✔️
Desinfecteert voeten✔️✔️✔️✔️
Langdurig effect✔️✔️
      

PediFresh Spuitbus vs PediSpray®

Het eerste wat zal opvallen als je beide producten vergelijkt is dat pedifresh voetspray wordt aangebracht via een spuitbus en PediSpray® via een pompspray. Het voordeel van de pompspray is dat het middel in geconcentreerde vorm wordt aangebracht. Het product is daardoor effectiever en bijkomend voordeel zal zijn dat de flacon langer meegaat dan de spuitbus. Daarnaast is het zo dat een spuitbus is voor meer dan de helft gevuld met drijfgas en het actieve middel moet worden gemengd met andere producten om het spuitmechanisme goed te laten werken.

Pedifresh voetspray vs Pedicare zalf (geknoei en vieze vingers)

Pedisfresh vs Pedicare

 

Ook is het aanbrengen van pedicare zalf een heel geknoei. Het is een dikke kleffe substantie welke witte uitslag geeft aan je voeten en vingers. Na het aanbrengen is de zalf moeilijk te verwijderen van de handen waardoor het zeer onprettig in gebruik is. Het is ook moeilijk van de voeten te verwijderen. Na aanbrengen moet je sokken dragen omdat je anders overal zalfvlekken achter laat. (Dus sokken aan in bed!) Hierdoor zitten je sokken ook onder het middel wat zeer moeilijk te verwijderen is. Niet fijn voor je wasmachine.

Wat is het verschil tussen PediFresh voetspray en PediSpray?

PediFresh voetspray wordt aangebracht via een spuitbus en bevat drijfgas, terwijl PediSpray een pompspray gebruikt voor geconcentreerde toepassing. Dit maakt PediSpray effectiever en gaat de fles langer mee. Enkele vergelijkingen op een rijtje gezet:

 
         

Waarom zou ik PediSpray boven PediFresh kiezen?

 
    
                                         

PediSpray biedt een langere werkingsduur en een geconcentreerde toepassing, wat zorgt voor betere en langdurige resultaten tegen zweet en geur.

                
 
 
         

Is PediSpray effectiever tegen overmatig zweten dan PediFresh?

 
    
                                         

Ja, PediSpray is effectiever omdat het de zweetkanalen vernauwt, waardoor minder zweet het huidoppervlak bereikt. Daar waar pedifresh de geur maskeert

                
 
 
         

Helpt PediSpray beter tegen voetengeur dan PediFresh?

 
    
                                         

Ja, PediSpray elimineert organismen die stinkvoeten veroorzaken en biedt langdurige bescherming, terwijl PediFresh dagelijks moet worden aangebracht.

                
 
 
         

Hoe vaak moet ik PediSpray aanbrengen in vergelijking met PediFresh?

 
    
                                         

PediSpray is tot 5 dagen werkzaam na een enkele toepassing, terwijl PediFresh dagelijks gebruikt moet worden.