^

Pedifresh vs Pedicare vs PediFris®

Er zijn vele andere middelen tegen zweetvoeten op de markt. Crèmes, spray's inlegzolen, sokken en zelfs elektrische apparaten die claimen transpiratie te verminderen. Neem nou als voorbeeld Emma's pedicare zweetvoeten zalf of pedifresh voetenspray. Op zich prima middelen tegen zweetvoeten maar het zorgt er niet voor dat de bron wordt aangepakt. Dit omdat enkel de voet wordt behandeld. Hierdoor zal de schoen altijd voor hertbesmetting zorgen waardoor het probleem terug blijft komen.

Pedicare zalf geknoei

pedicare vs pedifris

Ook is het aanbrengen van pedicare zalf een heel geknoei. Het is een dikke kleffe substantie welke witte uitslag geeft aan je voeten en vingers. Na het aanbrengen is de zalf moeilijk te verwijderen van de handen waardoor het zeer onprettig in gebruik is. Het is ook moeilijk van de voeten te verwijderen. Na aanbrengen moet je sokken dragen omdat je anders overal zalfvlekken achter laat. (Dus sokken aan in bed!) Hierdoor zitten je sokken ook onder het middel wat zeer moeilijk te verwijderen is. Niet fijn voor je wasmachine

 

PediFris® pedicare pedifresh odaban Inlegzolen
Na 2 dagen resultaat ✔️
Desinfecteert Schoenen ✔️
Geen vieze handen bij aanbrengen ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Desinfecteert voeten ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Langdurig effect ✔️ ✔️
 

Dus eigenlijk is de beste oplossing: 's avonds voeten lekker wassen, daarna inspuiten met PediSpray® en laten drogen. De volgende dag een beetje PediFris® classic in de schoen en deze gewoon aantrekken.
Geen geklieder of ge-smeer, geen witte vingers, geen witte sokken en geen zalf-vlekken

PediFris® Classic
-
€12,45
PediFris® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95
PediSpray® Voetspray
-
€12,45
PediSpray® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95
zweetvoeten-Pedifris-partner-bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

chevron-downchevron-down-circle