alexa
PediFris tegen voetengeur
PediFris®
10% Korting
 code:korting10

Stinkvoeten behandelen

 • Bestrijd bacteriën en schimmels die voetengeur veroorzaken.
 • Bronbestrijding dus géén geurmaskering.
 • Snelwerkend en langdurig effectief

Wat doe je tegen stinkvoeten

Stinkvoeten zijn vaak zeer gênant. Veelal veroorzaakt door overmatig transpirerende voeten en hebben ook nog eens als bijwerking dat je schoenen ook naar gaan ruiken. Wat kan je doen tegen stinkvoeten en stinkschoenen. Laten we eerst eens gaan uitzoeken waar die geur vandaan komt en wat je tegen stinkvoeten kunt doen

Transpirerende voeten

Ons hele lichaam transpireert. Dit doet het om lichaamstemperatuur te reguleren om huid soepel te houden, onze handen en voeten grip te geven en en nog een tal van belangrijke redenen. Van nature dragen wij geen schoenen maar tijdens de evolutie hebben wij ons zelf aangeleerd om onze voeten te gaan beschermen wat als resultaat heeft dat wij onze voeten aankleden met schoenen. Op zich een prima uitvinding, maar dit heeft wel enkele negatieve randeffecten. Één daarvan is een verstoorde vochthuishouding.

Eigenlijk komt het er op neer dat voeten meer gaan transpireren dan nodig is en als je vochtige voeten gaat opsluiten in gesloten schoenen krijg je een klein broeikasje.

Stinkvoeten & Tenenkaas

Vochtige voeten in combinatie met lichaamstemperatuur is het perfecte recept voor zweetvoeten en de groei van bacteriën en schimmels en dat is wat gebeurt in die schoenen. En het uiteindelijke resultaat is natte klamme stinkvoeten met een vieze kaasachtige geur en ook nog eens tenenkaas onder je teennagels maar dit is te voorkomen en te verhelpen. Je doet dit door simpelweg je schoenen (en eigenlijk ook je voeten) te behandelen met PediFris®

Op een simpele, snelle en langwerkende manier. Een klein snufje (half theelepeltje) Schoenpoeder in je schoen, schoen aantrekken en vaak al na twee dagen zijn je voeten en schoenen weer helemaal fris.

 

 

De hele dag Frisse, Geurloze voeten
Trek gerust je schoenen in gezelschap uit!
Bestel
pedifris potje
PediFris® Classic
-
€12,45
pedifris tegen stinkvoeten
PediFris® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95
 • Webwinkelkeur
  Martijn
  Ik gebruik de voetspray inmiddels vier dagen en ik ben echt verbaasd: dit middel werkt echt! Ik had altijd zweet/stink voeten van de ergste categorie, maar dat is als sneeuw voor de zon verdwenen. Eigenlijk al meteen na het eerste gebruik van PediFris.
  Ik ben echt blij, want dit probleem had best wel een grote impact op m'n leven.
  Rating
   5
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Cindy Bouwens
  Snelle levering ,mijn man is zeer tevreden het werkt echt

  Rating
   4.8
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Jorian Miegies
  De bestelling was ruim op tijd. En het product zelf werkt voor mij erg goed, zowel het poeder voor de schoen als de spray voor de voet!
  (als je veel loopt op een dag en dus een dikkere eeltlaag op de voet hebt zou ik dit eerst met een een eeltschrobber verwijderen. Dan gecombineerd met de spray. Voeten weer zo goed als nieuw
  Rating
  5
  /
  5
TIP!
Behandel al je schoenen met PediFris®
Zó voorkom je herbesmetting

Hoe gebruik je PediFris® Classic?

Zorg dat voeten schoon en droog zijn

Was voeten grondig en droog ze zorgvuldig. Op deze manier zorg je er voor dat er geen voedingsbodem achterblijft voor bacteriën die zweetvoetengeur produceren. 

Strooi PediFris® in de schoenen

Strooi een klein theelepeltje PediFris® in elke schoen. Schoenen licht schudden zodat het poeder goed verdeeld wordt over de binnenzool en trek de schoen aan.
Het poeder lost tijdens tijdens het dragen van de schoen op en doet dan zijn werk door schimmels en bacteriën te doden die voetengeur veroorzaken. 

Hoe lang duurt de behandeling

Om van stinkvoeten af te komen behandel de eerste week dagelijks. Vervolgens doe je om de twee weken een enkele onderhoudsbehandeling met PediFris® schoenpoeder.

Maak de kuur compleet, behandel ook je voeten met PediSpray® voetspray.

Ook tegen geur bij schoenen die al stinken

Ja, het middel werkt ook tegen geur bij schoen die, als gevolg van zweetvoeten, stinken.

Je kunt hiervoor het poeder ook gewoon in de schoen strooien en de schoenen dragen. De geur die aan de binnenkant van de schoen zit zal dan, nadat de schoen enkele keren gedragen is, uiterindelijk ook verdwijnen 
Maak de kuur Compleet 
Behandel ook je Voeten!
Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je ook PediSpray® anti-transpirant.
Breng het avonds na het wassen aan op je voeten.
Laat het goed inwerken en je bent tot 5 dagen beschermd tegen overmatige transpiratie
Bestel
voetspray tegen zweetvoeten
PediSpray® Voetspray
-
€12,45
voetspray tegen zeeetvoeten 2+1 gratis
PediSpray® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95

Géén geklieder met zalf!
Niemand over z'n nek als jij je schoenen uit trekt.

Je kunt weer op sokken door huis!

Schoendeodorant

PediFris® is géén schoendeodorant. Daar waar een deodorant de geur zal maskeren zal PediFris® de geur laten verdwijnen.  Schoenen en voeten worden ge-desinfecteert waardoor de oorzaak wordt aangepakt en voor een langere tijd geurneutraal blijven!

PediFris® Waar te koop?

PediFris kopen kan via de webshop “PediFris.nl”. De prijs is €8,31 per stuk middels een aantrekkelijke “2+1 gratis” aanbieding. Ook is PediFris® verkrijgbaar via de site van onze verkooppartner Bol.com. Onze schoenpoeder is exclusief via deze kanalen te verkrijgen.


Let op! PediFris voetpoeder is niet voor inwendig gebruik, niet geschikt voor zwangere vrouwen, niet geschikt voor kinderen onder 4 jaar, niet geschikt voor diabetici met diabetische-voetwonden. 
*Alleen geldig bij 2+1 aanbieding Indien na gebruik van het 1e potje niet het gewenste resultaat is behaald kunnen de overige twee (onaangebroken) verpakkingen, inclusief aankoop bon, worden geretourneerd. Hierna kan men aanspraak maken op de NoCure NoPay garantie waarbij  de overige producten kunnen worden gereclameerd (exclusief verzendkosten). De 2+1 korting op het gebruikte product komt te vervallen
** Let op! PediFris® Werkt alleen met gesloten schoeisel en men dient ten alle tijden sokken te dragen tijdens het gebruik.

Inhoud 50 gramPartner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

chevron-down