Stinkende schoenen

Heb jij er wel eens last van dat je schoenen stinken? Vooral die stinkende voetbalschoenen. Deze worden vaak nat weggelegd omdat het regende tijdens de match. De perfecte omgeving voor bacteriën en schimmels die de schoen een vieze geur geven. Yuk! Wij gaan nu uitleggen hoe je stinkende schoenen kunt opfrissen en hoe je kunt voorkomen dat ze gaan stinken.

Schoenen stinken – Wat te doen?

Sommige dingen die je kunt doen om stinkschoenen te voorkomen liggen voor de hand.

Hoe zet jij jouw schoenen weg?

Zorg er voor dat je schoenen droog wegzet, zo voorkom je stinkende schoenen. Mocht het zo zijn dat ze nog vochtig zijn dan moet je er voor zorgen dat je schoenen kunnen luchten. Als ze aan de binnenkant erg nat zijn kun je er kranten in proppen. Het vocht zal dan in de krantenproppen trekken. Als je dit hebt gedaan kun je deze er later uithalen zodat je jouw schoenen verder kan laten drogen/luchten. Je zou hiervoor ook een hele dure schoendroger(ShoeFresh) kunnen kopen maar kranten zijn even effectief en het werkt zelfs nog sneller.

Kan ik met blote voeten in mijn schoenen?

Nee, Stap nooit met blote voeten in je schoenen
Schoenen dragen zonder sokken is vragen om geurproblemen. Normaal zal de sok het zweet opnemen. Draag je deze niet dan zal het zweet in de schoen trekken en dit kan resulteren in verschrikkelijk stinkende schoenen.

He haal ik de stank uit mijn stinkende schoenen

Dit doe je in twee stappen. 1.)Na het wassen spuit je jouw voeten in met PediSpray®. Laat dit goed indrogen. 2.) Zorg er voor dat je schoenen zijn behandeld met PediFris® Classic. Dit middel doet zijn werk tijdens het dragen. Herhaal dit twee tot drie dagen en je bent van stinkvoeten en stinkende schoenen af!

Wat voor sokken kan ik dragen?

Draag sokken van een natuurlijk materiaal
Synthetische materialen kunnen het vocht niet goed verwerken en vasthouden. Deze zullen er dan ook voor zorgen dat nu ook het vocht/zweet rechtstreeks in de schoen zal trekken waardoor er stank wordt ontwikkeld en je schoenen gaan. Meestal een soort kattenpis-achtige geur.

PediFris® Classic Schoenpoeder
PediSpray® Anti-Transpirant

wat tegen zweetvoeten webwinkelkeurWebwinkelkeur

Janine Kruidhof: Snel geleverd binnen 2 dagen in huis. het poeder wat ik had besteld werkt ontzettend goed. Mijn partner had altijd heel erg last van stinkende schoenen nu niet meer, ik ben er heel erg blij mee!

Stinkende voetbalschoenen kan ik die behandelen?

Overal vind je advies over hoe je jouw stinkende schoenen kunt behandelen. Het advies bestaat uit geknoei met zalf, of trucjes uit “oma weet raad” zoals theezakjes, baking soda of vieze schoenen in de vriezer (bah!).
Je hebt bijvoorbeeld ook nog die ShoeFresh Schoenendroger, helpt niet, leuk apparaat maar alle schadelijke micro-organismen blijven zitten. Maar  hoe haal je nou echt die vieze geur uit schoenen?

Behandel niet alleen je schoenen

Het gaat er om dat je niet alleen je stinkende schoenen behandelt maar ook je voeten moeten behandeld worden! Dit doe je door gebruik van een desinfecterend middel zoals PediFris®. Dit zorgt er voor dat de schoen en de voet wordt ontsmet en er op deze manier geen vieze geur gecreëerd kan worden.

PediFris® verwijdert stank uit die stinkende schoenen.  Veilig en doeltreffend. Dus nooit meer stinkende sportschoenen en dan met name die stinkende voetbalschoenen of stinkende sneakers.

Bij stinkende laarzen of bij ander gesloten schoeisel werkt het ook!

En natuurlijk werkt PediFris® niet alleen voor stinkende schoenen maar ook voor alle typen gesloten schoeisel waar een geurtje aan kleeft.
Stinkende laarzen, stinkende tennisschoenen, stinkende skischoenen of stinkende hardloopschoenen. PediFris® zorgt er voor dat de geur verdwijnt. Zie ook onze tips of lees de klantervaringen

PediFris is exclusief te verkrijgen via deze webshop en niet te verkrijgen via drogisterijen zoals kruidvat, trekpleister of DA.

Bent u niet tevreden over ons product. Geen probleem, wij geven u gewoon een refund! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar!