Stinkende schoenen

Stinkende schoenen wat te doen

Overal vind je advies over hoe je jouw stinkende schoenen kunt behandelen. Het advies bestaat uit geknoei met zalf en theezakjes of bakpoeder in de schoenen, schoenen in de vriezer of dure schoenendrogers. Uiteindelijk helpt het allemaal niet want de bron van de stank wordt niet aangepakt. De bacteriën en schimmels die de stank veroorzaken!

Maar er is nu een oplossing een middel dat echt werkt, PediFris®. Dit middel verwijdert stank uit die stinkende schoenen. Veilig en doeltreffend.

Wat te doen tegen Stinkende Schoenen.

Hoe werkt dat dan? Nou heel simpel, je strooit PediFris® in je schoen voordat je deze aan trekt en verder niets. Het middel doet zijn werk tijdens het dragen. Het zorgt er voor dat alle bacteriën en schimmels die stank veroorzaken worden geëlimineerd.

PediSpray® Anti-Transpirant

€8,31 Per Stuk
€38,85
€24,95

€12,45

Ik walgde van mijn eigen stinkvoeten. Ik gebruik het al een paar dagen en als ik aan mijn sokken en schoenen ruik, ruik ik een neutrale geur! Werkt snel! Echt een aanrader!
B. Kamf
Webwinkelkeur

PediSpray® Anti-Transpirant

Gebruik daarnaast PediSpray®, dit middel zorgt er voor dat transpiratie wordt gereguleerd en de vorming van stank wordt voorkomen. Je brengt het aan op je voeten na het wassen en biedt bescherming tot wel 5 dagen lang.

Voetspray PediSpray 2+1 Gratis

€8,31 Per Stuk
€38,85
€24,95

Voetspray PediSpray

€12,45

Zorg er voor dat je schoenen droog wegzet, zo voorkom je stinkende schoenen. Mocht het zo zijn dat ze nog vochtig zijn dan moet je er voor zorgen dat je schoenen kunnen luchten. Als ze aan de binnenkant erg nat zijn kun je er kranten in proppen. Het vocht zal dan in de krantenproppen trekken. Als je dit hebt gedaan kun je deze er later uithalen zodat je jouw schoenen verder kan laten drogen/luchten. Je zou hiervoor ook een hele dure schoendroger(ShoeFresh) kunnen kopen maar kranten zijn even effectief en het werkt zelfs nog sneller.

Stap nooit met blote voeten in je schoenen
Schoenen dragen zonder sokken is vragen om geurproblemen. Normaal zal de sok het zweet opnemen. Draag je deze niet dan zal het zweet in de schoen trekken en dit kan resulteren in verschrikkelijk stinkende schoenen.

Draag sokken van een natuurlijk materiaal
Synthetische materialen kunnen het vocht niet goed verwerken en vasthouden. Deze zullen er dan ook voor zorgen dat nu ook het vocht/zweet rechtstreeks in de schoen zal trekken waardoor er stank wordt ontwikkeld en je schoenen gaan. Meestal een soort kattenpis-achtige geur. Dit komt vooral voor bij nylon panty’s en daarop lijkende synthetische materialen

Dit doe je in twee stappen. 1.)Na het wassen spuit je jouw voeten in met PediSpray®. Laat dit goed indrogen. 2.) Zorg er voor dat je schoenen zijn behandeld met PediFris® Classic. Dit middel doet zijn werk tijdens het dragen. Herhaal dit twee tot drie dagen en je bent van stinkvoeten en stinkende schoenen af!

Deze zorgen er niet voor dat je jouw schoenen goed in vorm houdt maar ze absorberen ook op een uitstekende manier vocht. Let er dan wel op dat ze van hout zijn want die kunststof varianten zullen deze absorberende eigenschap niet hebben.

Dus, schoenen gedragen, spanners er in tot dat je de schoenen weer gebruikt. Het hout zorgt er voor dat vocht/zweet wordt opgenomen en geurtjes aanzienlijk zullen verminderen waardoor je schoenen aanzienlijk frisser zullen zijn.

Heb je het idee dat de vochtopname minder wordt? Dan even de spanners licht opschuren zodat de poriën in het hout weer vocht kunnen opnemen.

Ga dit soort middelen uit de weg. Deze zullen alleen de geur maskeren en het probleem zal altijd terugkomen. Daarbij kom ook nog eens dat je allemaal gekke stofjes in je schoenen spuit welke, net als zeepresten, weer een voedingsbodem kunnen vormen voor de micro-organismen die op je voet en schoen leven. Dus je zult het stinkschoenen probleem uiteindelijk alleen maar erger maken. Kortom ga schoendeo of voetdeo uit de weg.

Schoenen stinken - Wat hier tegen?

Sommige dingen die je kunt doen om stinkschoenen te voorkomen liggen voor de hand. Hier nog enkele tips voor je.

Bij stinkende laarzen of bij ander gesloten schoeisel werkt het ook!

En natuurlijk werkt PediFris® niet alleen voor stinkende schoenen maar ook voor alle typen gesloten schoeisel waar een geurtje aan kleeft.
Stinkende laarzen, stinkende sportschoenen, stinkende skischoenen of stinkende voetbalschoenen. PediFris® zorgt er voor dat de geur en de hieraan gerelateerde klachten verdwijnen. Zie ook onze tips of lees de klantervaringen

PediFris is exclusief te verkrijgen via deze webshop en Bol.com. Het is niet te verkrijgen via drogisterijen zoals kruidvat, trekpleister of DA.

Bent u niet tevreden over ons product. Geen probleem, wij geven u gewoon een refund! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar!