alexa
Stinkende
Schoenen
Stinkende schoenen met rook
Géén geklieder met zalf
Snel resultaat
No cure, no pay!
10% Korting
code: KORTING10

Wat te doen tegen 
Stinkende schoenen

Stinkende Schoenen

Wat doe je met schoenen die zo stinken dat ze eigenlijk niet meer te dragen zijn? Je kunt ze simpelweg in de prullenbak doen maar dat is toch ook wel weer zonde.
De geur van stinkende schoenen is prima te behandelen met PediFris® het wondermiddel tegen stinkende schoenen, zweetvoeten en voetengeur. Een langdurige oplossing want PediFris® pakt de bron van het probleem aan. Het bestrijdt bacteriën en schimmels die geur veroorzaken.

Verlos jezelf en jouw omgeving van geur door stinkschoenen!

Waarom stinken schoenen?

Een schoen die dagelijks gedragen wordt zit vol met vuil, huidschilfers en organismen zoals schimmels en bacteriën. De organismen in de schoen voeden zich op het vuil en de huidschilfers en scheiden zuren af die geur veroorzaken. Om te gedijen hebben deze deze organismen warmte en vocht nodig. Dus jouw schoenen zijn hiervoor de perfecte broedplaats. 

Schoenen ruiken naar oude kaas

Deze geur is typerend voor zweetvoeten en wordt veroorzaakt door de Brevi-bacterie. deze bacterie komt leeft op je voeten maar deze komt ook voor op kaas dus vandaar ook de associatie. Heb je hier last van? Gebruik dan PediFris® om de kaasgeur uit je schoenen te laten verdwijnen.

Schoenen stinken naar kattenpis

Heb je zweetvoeten en komen je schoenen vaak in vochtige omgevingen of in contact met water? Dan bestaat de kans dat je schoenen naar kattenpis gaan ruiken. Dit gebeurt vaak met sportschoenen die buiten zijn gebruikt. Ook hiervoor neem je PediFris® om de typerende kattenpis-achtige geur uit je schoenen te verdrijven. Een klein theelepeltje van het wonderpoeder in je schoenen, de schoen aantrekken en je schoenen zullen weer aangenaam frisser zijn.

Heb je last van Stinkschoenen?

Geef je schoenen dan een behandeling met PediFris® Classic. Dit gaat de groei van bacteriën en schimmels tegen zodat er geen stank kan worden geproduceerd. De behandeling is heel simpel, je strooit een beetje in je schoenen voordat je deze aantrekt. Het middel doet dan zijn werk tijdens het dragen met als bijkomend voordeel dat je voeten ook gelijk behandeld worden. Je schoenen ruiken bijna weer als nieuw en je voeten zijn de hele dag fris dus nooit meer last van vieze geurtjes aan je voeten en schoenen.

Dus vergeet al die huis tuin en keukenmiddeltjes om geur uit schoenen te krijgen en pak het gelijk goed aan met PediFris®

Stinkende schoenen en goed ruikende schoenen
Stinkende Schoenen?
Zo maak je ze weer fris
 • Strooi voor het dragen een beetje PediFris® Classic in je schoenen.
 • Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen vrij maken van micro-organismen
 • Weg met die vieze geur nooit meer stinkende schoenen en voeten!
Gegarandeerd resultaat 
Niet tevreden, geld terug!
Stinkschoenen
Tips
Er dingen die je zelf preventief kunt doen om stank te voorkomen. 
Hier enkele tips:

Zet schoenen droog weg

Zorg er voor dat je schoenen droog wegzet, zo voorkom je stinkende schoenen. Mocht het zo zijn dat ze nog vochtig zijn dan moet je er voor zorgen dat je schoenen kunnen luchten. Als ze aan de binnenkant erg nat zijn kun je er kranten in proppen. Het vocht zal dan in de krantenproppen trekken. Als je dit hebt gedaan kun je deze er later uithalen zodat je jouw schoenen verder kan laten drogen/luchten. Je zou hiervoor ook een hele dure schoendroger(ShoeFresh) kunnen kopen maar kranten zijn even effectief en het werkt zelfs nog sneller.

Ga niet met blotevoeten in schoenen

Stap nooit met blote voeten in je schoenen
Schoenen dragen zonder sokken is vragen om geurproblemen. Normaal zal de sok het zweet opnemen. Draag je deze niet dan zal het zweet in de schoen trekken en dit kan resulteren in verschrikkelijk stinkende voeten en schoenen.

Draag geen synthetische sokken

Draag sokken van een natuurlijk materiaal
Synthetische materialen kunnen het vocht niet goed verwerken en vasthouden. Deze zullen er dan ook voor zorgen dat nu ook het vocht/zweet rechtstreeks in de schoen zal trekken waardoor er stank wordt ontwikkeld en je schoenen gaan. Meestal een soort kattenpis-achtige geur. Dit komt vooral voor bij nylon panty's en daarop lijkende synthetische materialen

Geur uit verwijderen met PediFris®

Dit doe je eenvoudig in twee stappen als volgt:

 • Na het wassen spuit je jouw voeten in met PediSpray®. Laat dit goed indrogen.
 • Zorg er voor dat je jouw schoenen behandeld met PediFris® Classic.

Herhaal dit twee tot drie dagen en je bent van stinkvoeten en stinkende schoenen af!

Gebruik houten schoenspanners

Deze zorgen er niet voor dat je jouw schoenen goed in vorm houdt maar ze absorberen ook op een uitstekende manier vocht. Let er dan wel op dat ze van hout zijn want die kunststof varianten zullen deze absorberende eigenschap niet hebben.

Dus, schoenen gedragen, spanners er in tot dat je de schoenen weer gebruikt. Het hout zorgt er voor dat vocht/zweet wordt opgenomen en geurtjes aanzienlijk zullen verminderen waardoor je schoenen aanzienlijk frisser zullen zijn.

Heb je het idee dat de vochtopname minder wordt? Dan even de spanners licht opschuren zodat de poriën in het hout weer vocht kunnen opnemen.

Gebruik geen schoendeodorant

Ga dit soort middelen uit de weg. Deze zullen alleen de geur maskeren en het probleem zal altijd terugkomen. Daarbij kom ook nog eens dat je allemaal gekke stofjes in je schoenen spuit welke, net als zeepresten, weer een voedingsbodem kunnen vormen voor de micro-organismen die op je voet en schoen leven. Dus je zult het stinkschoenen probleem uiteindelijk alleen maar erger maken. Kortom ga schoendeo of voetdeo uit de weg.
Maak de kuur Compleet
Behandel ook je Voeten!
Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je ook PediSpray® anti-transpirant.
 • Was  en droog je voeten grondig
 • Spuit PediSpray® op de voetzool en tussen de tenen
 • Laat het goed indrogen.
 • Doe dit 2 tot 5 dagen achter elkaar.
Direct Effect!
 • Webwinkelkeur
  J de Vries
  Geef niet zo snel reviews, maar dit werkt wel echt ongekend goed. Wellicht even 2 keer poederen en daarna ruiken je schoenen alsof ze uit de wasmachine komen. Gouden uitvinding.
  Rating
   4.8
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  B. Kamf
  Ik walgde van mijn eigen stinkschoenen. Ik gebruik het al een paar dagen en als ik aan mijn sokken en schoenen ruik, dan ruik ik een neutrale geur! Het werkt en ook nog eens snel! Echt een aanrader!
  Rating
   5
  /
  5

Bij stinkende laarzen of ander gesloten schoeisel werkt het ook!

PediFris is exclusief te verkrijgen via deze webshop en Bol.com. Niet tevreden over ons product? Geen probleem, wij geven gewoon een refund! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier en vraag naar de voorwaarden. Onze medewerkers staan voor u klaar!

En natuurlijk werkt PediFris® niet alleen voor stinkende schoenen maar ook voor alle typen gesloten schoeisel waar een geurtje aan kleeft. Stinkende laarzen, stinkende sportschoenen, stinkende skischoenen of stinkende voetbalschoenen. PediFris® zorgt er voor dat de geur en de hieraan gerelateerde klachten verdwijnen.

 • Logo papablogger
 • Logo damespraatjes
 • Logo wandelvrouw
 • Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

chevron-down