Zweetvoeten
In Sneakers

Lisette (58): ‘Van het zonnetje genieten vind ik altijd heerlijk. Ik kan zo uren op het terras zitten keuvelen of door de stad slenteren kleding kijken. Er is niets dat me zo blij maakt als een goede, warme zomerdag. Echter is er één ding dat ik totaal niet kan uitstaan op deze dagen, en dat is slippers dragen. Maar het alternatief is ook niet om over naar huis te schrijven.’

Favoriete Sneakers

‘Mijn vriend en ik vinden het heerlijk om wandelingen te maken over het strand, maar zelfs dan houd ik dichte schoenen aan. Slippers lopen niet lekker. Ze flappen het zand omhoog, en doen pijn tussen de tenen en hebben een erg slecht voetbed. Daarbij heb ik ook gewoon niet erg mooie voeten, ze hoeven niet zo zichtbaar te zijn. Ik draag vrijwel altijd dezelfde schoenen. Het zijn mooie, lichtgewicht gympen met een rubberzool, hier kan ik kilometers op wandelen. Ze zijn ook erg mooi. Waarom zou ik dan concessies doen?’

Stinkende Sneakers

‘Op een gegeven moment begon ik een onaangename geur te ruiken elke keer als ik mijn sneakers uitdeed. Een soort van zure geur. In eerste instantie dacht ik dat het ons wasmiddel was dat niet goed reageerde op vocht, dus kocht ik een ander soort met extra geurmiddel erin. Dat veranderde echter weinig. Mijn vriend zei al snel dat het gewoonweg mijn zweetvoeten waren. Stiekem dacht ik dat al, maar ik wilde het niet toegeven. Mijn Sneakers leken de zweetgeur niet kwijt te raken, en uiteindelijk heb ik ze met pijn in mijn hart weggedaan.’

Geen verbetering

‘Maar helaas bood dat geen verbetering. Want ook in andere sneakers kreeg ik last van zweetvoeten en zweetgeur. Dat ik het tegenwoordig warmer heb en meer zweet, heeft denk ik te maken met mijn hormonen. Dat is normaal, maar ik wil wel gewoon schoenen kunnen uitdoen zonder geconfronteerd te worden met een vieze zweetgeur. Door een beetje rond te kijken op het internet kwam ik bij een paar tips om zweetgeur te bestrijden. Ik moest mijn voeten goed drogen na het wassen, eventueel eelt verwijderen en afwisselen met de schoenen die ik droeg. Langzamerhand merkte ik dat de sterkte van de geur verminderde, maar het was nog steeds niet helemaal over. Toen wilde ik toch wat zwaarder geschut inzetten.’

Zweetvoetenbestrijder

‘Ik ben om me heen gaan vragen of mensen ook een oplossing hadden tegen zweetvoeten vooral in sneakers. Je kunt je schamen voor zweetvoeten, dat snap ik ook heel goed want dat deed ik ook een beetje. Maar ik ben gewoon om hulp gaan vragen. Tot mijn verbazing reageerde een vriendin van mijn moeder erg begripvol en raadde me PediFris® aan. Toen ik de website had bekeken, stond er dat er na twee dagen al resultaat was en je altijd frisse voeten krijgt. Zulke praatjes en beloftes werden altijd gemaakt, ik moest eerst ruiken en dan geloven. Dus bestelde ik de PediSpray® en PediFris® Classic.’

Stinkende Schoenen?
Zo maak je ze weer fris

 • Strooi voor het dragen een beetje PediFris® Classic in je schoenen.
 • Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen vrij maken van micro-organismen
 • Weg met die vieze geur nooit meer stinkende schoenen en voeten!
Gegarandeerd resultaat 
Niet tevreden, geld terug!
 • Hanno Brand
  Rating
   4,8
  /
  5
  Webwinkelkeur
  Heb het product een aantal dagen gebruikt en het lijkt qua geur te werken. Heb nog wel dat mijn voeten met dit warme weer in mijn werkschoenen vochtig worden, maar geen zweetvoeten lucht meer.

 • Ype Copinga
  Rating
  5
  /
  5
  Webwinkelkeur
  Boven mijn bureau rook ik mijn schoenen .
  Maar na gebruik van pedifris kan ik hoe gek het ook klinkt mensen mijn schoenen weer laten ruiken:)..

  Het is echt super spul !!!
Maak de kuur Compleet
Behandel ook je Voeten!
Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je ook PediSpray® anti-transpirant.
 • Was  en droog je voeten grondig
 • Spuit PediSpray® op de voetzool en tussen de tenen
 • Laat het goed indrogen.
 • Doe dit 2 tot 5 dagen achter elkaar.
Direct Effect!

Het doet wat het beloofd

‘Na een paar keer mijn voeten goed behandeld te hebben met de spray en mijn schoenen ingestrooid had met het poeder, kan ik toch zeggen dat PediFris® werkt. Na ongeveer twee dagen merkte ik al daadwerkelijk verschil. De zure geur verdween gaandeweg en mijn voeten transpireerden aanzienlijk minder. In combinatie met betere voetverzorging heeft PediFris® me geholpen af te komen van die vervelende zweetvoeten.’

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down