Stinkschoenen

Wat te doen tegen
 Stinkschoenen 

10% Korting
 code: KORTING10
v.a. €20,- bestelwaarde

Super snel resultaat

Langdurig effectief

Bestrijdt de bron

Altijd frisse schoenen

 Stinkschoenen 
Wat doe je hier tegen?

Wat doe je met schoenen die zo stinken dat ze eigenlijk niet meer te dragen zijn? Je kunt ze simpelweg in de prullenbak doen maar dat is toch ook wel weer zonde.
De geur van stinkende schoenen is eenvoudig te verwijderen met PediFris®. Het wondermiddel tegen schoenen en voeten die stinken. Het is een effectieve en langdurige oplossing waarmee je de bron van het probleem aanpakt door bacteriën en schimmels die zweetgeur veroorzaken te bestrijden.

Verlos jezelf en jouw omgeving van geur door stinkschoenen!

Waarom stinken mijn schoenen

Een schoen die dagelijks gedragen wordt zit vol met vuil, huidschilfers en organismen zoals schimmels en bacteriën. De organismen in de schoen voeden zich op het vuil en de huidschilfers en scheiden zuren af die geur veroorzaken. Om te gedijen hebben deze deze organismen warmte en vocht nodig wat aanwezig is omdat voeten transpireren. Dus jouw schoenen zijn hiervoor de perfecte broedplaats. Wij leggen je uit wat je kunt doen tegen zweetvoeten en wat je kunt doen tegen stinkende schoenen. Voor dit laatste lees je hier verder

Wat te doen tegen stinkschoenen

Schoenen ruiken naar oude kaas

Deze geur is typerend voor zweetvoeten en wordt veroorzaakt door de Brevi-bacterie. deze bacterie komt leeft op je voeten maar deze komt ook voor op kaas dus vandaar ook de associatie. Heb je hier last van? Gebruik dan PediFris® om de kaasgeur uit je schoenen te laten verdwijnen.

Schoenen stinken naar kattenpis

Heb je zweetvoeten en komen je schoenen vaak in vochtige omgevingen of in contact met water? Dan bestaat de kans dat je schoenen naar kattenpis gaan ruiken. Dit gebeurt vaak met sportschoenen die buiten zijn gebruikt. Ook hiervoor neem je PediFris® om de typerende kattenpis-achtige geur uit je schoenen te verdrijven. Een klein theelepeltje van het wonderpoeder in je schoenen deze  aantrekken en ze zullen snel weer aangenaam frisser zijn.

Stinkende steunzolen

Een regelmatige schoenwissel is belangrijk om je schoenen te laten luchten. Een dergelijke wissel is ook aanbevolen voor steunzolen omdat deze ook flink kunnen stinken. Stinkend je zolen omdat je last hebt van zweetvoeten, haal deze dan 's avonds uit de schoen om ze zo te laten luchten en drogen.

En voordat je jouw schoenen aantrekt strooi je eerst een beetje PediFris® in je schoen voordat je de steunzool plaatst en later nog een beetje op de zool als deze in de schoen zit.

Hoe haal ik zweetgeur uit schoenen

Je kunt schoenen ontgeuren door ze te behandelen met PediFris® Classic. Dit gaat de groei van bacteriën en schimmels tegen zodat er geen stank kan worden geproduceerd. De behandeling is heel simpel, je strooit een beetje in je schoenen voordat je deze aantrekt en het middel doet dan zijn werk tijdens het dragen. Daarnaast worden ook gelijk je voeten behandeld. Je schoenen ruiken bijna weer als nieuw en je voeten zijn de hele dag fris dus nooit meer last van vieze geur aan je voeten en schoenen.

Vergeet daarom al die huis tuin en keukenmiddeltjes om zweetgeur uit schoenen te krijgen, pak het gelijk goed aan met PediFris®

Stinkende Schoenen?
Zo maak je ze weer fris
 • Strooi voor het dragen een beetje PediFris® Classic in je schoenen.
 • Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen vrij maken van micro-organismen
 • Weg met stank nooit meer stinkende schoenen en voeten!

Wat te doen tegen stinkschoenen
Tips

Volg deze tips en voorkom vieze geur, voor optimale frisheid van je schoenen en voeten

Zet schoenen droog weg

Vocht zorgt voor vieze geur van stinkschoenen. Dus als je schoenen nat en vochtig zijn moet je ze drogen en luchten. Voor een natte binnenkant kun je kranten gebruiken door deze in je schoenen te proppen. Het vocht zal dan in de kranten trekken en zodra het meeste vocht in de kranten is getrokken kun je ze er weer uithalen zodat je jouw schoenen verder kan laten drogen/luchten. ER zijn hiervoor ook dure schoendrogers op de markt maar kranten zijn minstens zo effectief en is ook een stuk goedkoper.

Ga niet met blote voeten in schoenen

Blote voeten in je werkschoenen is vragen om geurproblemen. Normaal zal de sok het zweet opnemen en met blote voeten zal het zweet in de schoen trekken wat resulteert in verschrikkelijk stinkende voeten en schoenen.

Draag natuurlijke materialen

Synthetische materialen kunnen het vocht niet goed verwerken en vasthouden. Deze zullen er dan ook voor zorgen dat nu ook het vocht/zweet rechtstreeks in de schoen zal trekken waardoor er stank wordt ontwikkeld en je schoenen gaan stinken, meestal een soort kattenpis-achtige lucht. Dit komt vooral voor bij nylon panty's en daarop lijkende materialen

Vieze lucht verwijderen met PediFris®

Dit doe je eenvoudig in twee stappen als volgt:

 • Na het wassen spuit je jouw voeten in met PediSpray®. Laat dit goed indrogen.
 • Zorg er voor dat je jouw schoenen behandeld met PediFris® Classic.

Herhaal dit twee tot drie dagen en je bent van stinkvoeten en stinkende schoenen af!

Gebruik houten schoenspanners

Deze zorgen er niet voor dat je jouw schoenen goed in vorm houdt maar ze absorberen ook op een uitstekende manier vocht. Let er dan wel op dat ze van hout zijn want die kunststof varianten zullen deze absorberende eigenschap niet hebben.
Dus, schoenen gedragen, spanners er in tot dat je de schoenen weer gebruikt. Het hout zorgt er voor dat vocht/zweet wordt opgenomen en geurtjes aanzienlijk zullen verminderen waardoor je schoenen aanzienlijk frisser zullen zijn.
Heb je het idee dat de vochtopname minder wordt? Dan even de spanners licht opschuren zodat de poriën in het hout weer vocht kunnen opnemen.

Gebruik geen schoendeodorant

Ga dit soort middelen uit de weg. Deze zullen alleen de geur maskeren en het probleem zal altijd terugkomen. Daarbij kom ook nog eens dat je allemaal gekke stofjes in je schoenen spuit welke, net als zeepresten, weer een voedingsbodem kunnen vormen voor de micro-organismen die op je voet en schoen leven. Dus je zult het stinkschoenen probleem uiteindelijk alleen maar erger maken. Kortom ga schoendeo of voetdeo uit de weg en gebruik PediFris® om ze te behandelen

Maak de kuur Compleet
Behandel ook je Voeten!

Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je ook PediSpray® anti-transpirant.

Direct Effect!
 • Was  en droog je voeten grondig
 • Spuit PediSpray® op de voetzool en tussen de tenen
 • Laat het goed indrogen.
 • Doe dit 2 tot 5 dagen achter elkaar.
 • Webwinkelkeur
  G Van Hees

  Snelle levering,en het werkt uitstekend
   de combinatie poeder en spray werkt enorm goed en is makkelijk in gebruik

  Rating
   4.8
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  B. Kamf
  Ik walgde van mijn eigen stinkschoenen. Ik gebruik het al een paar dagen en als ik aan mijn sokken en schoenen ruik, dan ruik ik een neutrale geur! Het werkt en ook nog eens snel! Echt een aanrader!
  Rating
   5
  /
  5

Bij stinkende laarzen of ander gesloten schoeisel werkt het ook!

PediFris is exclusief te verkrijgen via deze webshop en Bol.com. Niet tevreden over ons product? Geen probleem, wij geven gewoon een refund! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier en vraag naar de voorwaarden. Onze medewerkers staan voor u klaar!

En natuurlijk werkt PediFris® niet alleen voor stinkende schoenen maar ook voor alle gesloten schoentypes waar een geurtje aan kleeft. Stinkende laarzen, muffe sportschoenen, walmende skischoenen of voetbalschoenen met een geurtje. PediFris® zorgt er voor dat de zweetgeur en de hieraan gerelateerde klachten verdwijnen.

 • Logo papablogger
 • Logo damespraatjes
 • Logo wandelvrouw
 • Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

cartchevron-down