Zweetvoeten
Wat te doen?

Pedi pot fles
Géén geklieder met zalf
Snel resultaat
No cure, no pay!
Bij Zweetvoeten zijn je voeten continu nat van zweet wat resulteert in stinkvoeten en stinkende schoenen. Vaak een lastig, hardnekkig en gênant probleem.

PediFris® biedt een snelle, effectieve en langdurige oplossing. 

Behandel zweetvoeten

in twee stappen

Stap 1
Stop Overmatige Transpiratie!
doctor 1
Verminder transpiratie, breng na het wassen, PediSpray® aan op de voetzool en tussen de tenen. Laat het goed indrogen. Door de unieke formule zullen je voeten nu aanzienlijk droger zijn.
PediSpray
Bestel
Stap 2
Bestrijd Vieze Voetengeur
doctor-2
Doe een theelepeltje PediFris® Classic in je schoenen en trek deze aan. Tijdens het dragen zal het middel je voeten en schoenen vrij maken van micro-organismen en jou verlossen van vieze geur en stinkvoeten!
Bestel
Logo webwinkelkeur 100x100
Webwinkelkeur
Super spul, alles geprobeerd in de afgelopen 15 jaar, zelfs naar de dokter geweest, van alles mee gekregen maar niets heeft geholpen. Dit spul werkte al na de eerst keer aan brengen.
Helemaal top, bedankt!
Paul Mulder
Rating
 4.8
/
5

Last van Zweetvoeten?

PediFris® helpt!
Al na 2 dagen zorgeloos je schoenen uit
zonder schaamte voor voetengeur.
Enkele behandelingen
Altijd frisse voeten!

Wat te doen tegen zweetvoeten

Onze voeten bevatten tot wel 250.000 zweetklieren. Deze koelen het lichaam en hydrateren de huid. Dit is een natuurlijk proces en het is daarom niet mogelijk om zweten te stoppen.

Wel kan je zweetvoeten tegengaan door transpiratie te verminderen. Heb je erg last van overmatige voettranspiratie en de daarbij komende geur? Lees dan verder, op deze pagina vind je tips om je probleem tegen te gaan.

Oorzaak van stinkvoeten

Stinkende voeten ontstaan niet enkel door overmatig zweten, want zweet zelf is geurloos. De geur van zweetvoeten wordt veroorzaakt door bepaalde bacteriën en schimmels die op je voeten leven. En deze doen het goed in een vochtige en warme omgeving.

Deze bacteriën en schimmels voeden zich op huidschilfers en laten bepaalde zuren achter. Deze veroorzaken die ondragelijke geur. Wil je hiervan af dan moet je de voedingsbodem weg moeten nemen.

Hygiëne

Het belangrijkste wat je kunt doen tegen zweetvoeten is zorgen voor een goede hygiëne. Was daarom je voeten regelmatig. Doe dit minstens één keer per dag en droog je voeten goed af vooral tussen de tenen. Indien nodig doe je dit meerdere keren per dag.

Zorg dat je regelmatig je teennagels knipt. Hieronder kan vuil zich ophopen wat een voedingsbodem voor bacteriën
voedingsbodem voor bacteriën kan zijn. Verwijder verharde huid/eelt voorzichtig met een vijl of rasp. Voorkom eelt draag schoenen die goed passen.

Sokken tegen Zweetvoeten

Draag iedere dag schone sokken en wissel elke dag van schoenen. Draag sokken en schoenen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld: leren schoenen en katoenen sokken want deze hebben vaak een luchtdoorlatende eigenschap.

Er zijn diverse speciale sokken op de markt . Extra dikke katoenen sokken voor een betere absorptie van zweet. Of zilversokken met een antibacteriële werking.

Overmatige Transpiratie

Je kunt hardnekkige transpiratie tegengaan door de voeten te behandelen met PediSpray®. Dit is een aluminiumchloride houdende anti-transpirant. Het vernauwt de zweetkanalen zodat op het behandelde deel minder transpiratievocht naar het huidoppervlak kan doordringen.

Het is tot wel 5 dagen werkzaam en werkt perfect in combinatie met PediFris® schoenpoeder. Je brengt het ‘s avonds aan op de schone huid. Het middel wordt door de huid opgenomen dus je kunt ‘s ochtends gewoon je voeten wassen.

Zweetvoeten behandelen

Heb je last van voeten die geur verspreiden en stinken ze zo erg dat het overlast veroorzaakt? Heb je alles al geprobeerd en lukt het niet om van die stank af te komen?
Gebruik dan een middel zoals PediFris® schoenpoeder. Hiermee ga je bacteriën en schimmels tegen die de onaangename geur van jouw voeten veroorzaken.

Complicaties door zweten

Bij zwetende voeten, denk je misschien in de eerste instantie aan het ontstaan van nare geurtjes. Maar wist je; dat overmatig transpirerende voeten ook putjeszolen kunnen veroorzaken?

Met putjeszolen wordt een bacteriële huidinfectie bedoeld. Deze veroorzaakt beschadigingen aan de huid veroorzaakt. Lees hier over het ontstaan en het tegen gaan van putjeszolen.

Een andere complicatie is Voetschimmel. Wanneer de voeten continu vochtig zijn wordt de huid zachter en kunnen schimmels makkelijk binnendringen. Meer over voetschimmel vind je in dit artikel

En niet te vergeten de zeer moeilijk te bestrijden de kalknagel. Een hardnekkig probleem wat veelal ook mede wordt veroorzaakt door een slechte vochthuishouding.

Overmatig zweten - hyperhidrose

Is het zweten ondanks het opvolgen van de bovenstaande adviezen niet verminderd? Of heb je na correct gebruik van PediFris en PediSpray nog steeds last van overmatig zwetende voeten? Dan kun je ook last hebben van hyperhidrose een andere benaming voor overmatige zweetproductie

Dat kan voorkomen bij de voeten, maar ook in de handpalmen en onder de oksels. Vermoed je hyperhidrosis, dan is het verstandig om contact op te nemen met jouw huisarts. Een huidspecialist of dermatoloog je ook advies geven en je helpen bij voeten die overmatig zweten

PediFris® Getest

In de media
Logo webwinkelkeur 100x100
Webwinkelkeur
Snel geleverd binnen 2 dagen in huis. het poeder wat ik had besteld werkt ontzettend goed. Mijn partner had altijd heel erg last van zweet voeten nu niet meer, ik ben er heel erg blij mee!
Janine Kruidhof
Score 4.7/5

Wij geven garantie*

Zweten kunnen we niet stoppen, enkel verminderen. De stank kunnen wij in 99,9% van alle gevallen wel laten verdwijnen. Daarom onze garantie: Geen resultaat, maak dan gebruik van onze refund policy. Kijk verder op de site hoe dit werkt en neem contact op met onze klantenservice. Want, ontevreden klanten, daar zijn wij niet tevreden mee. No cure No Pay!* Lees hier de vergelijkingen

*Resultaatgarantie bij voorgeschreven gebruik - Goede ervaring met ons product? Ga dan naar deze pagina schrijf een review en maak kans op vette prijzen.

Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door ManuelHoven.nl