Top
Hoe krijg je zweetvoeten | Hoe kom je er van af?
zweetvoeten bestrijden

Hoe krijg je zweetvoeten | Hoe kom je er van af?

PediFris® is de oplossing. Het beste middel tegen overmatige zweetvoeten. Het werkt snel, doeltreffend en permanent 
Nooit meer schaamte omdat je omgeving last van jouw stinkvoeten heeft.Velen gingen jou al voor, lees verder dan laten wij zien hoe het werkt!

Hoe gebruik je het en wat moet je doen om jouw zweetvoeten tegen te gaan? 

Strooi dagelijks voor het dragen van de schoenen een theelepeltje PediFris® in elke schoen. Schoenen even licht schudden zodat het poeder goed verdeeld wordt over de binnenste schoenzool en trek de schoen aan. Het poeder blijft tijdens tijdens het dragen van de schoen zitten zodat het zijn werk kan doen.


Herhaal dit enkele dagen en je zult merken dat transpiratie is afgenomen en de vervelende geur van zweetvoeten is verdwenen. 

Je bent bevrijd van die vervelende zweetvoeten!PediFris® zorgt er voor dat de zweetproductie sterk wordt verminderd. Daarnaast heeft het een ontsmettende werking, hierdoor worden bacteriën en schimmels verdreven waardoor deze geen kans krijgen om een vieze geur te ontwikkelen.


PediFris® zal het transpireren van de voeten tegen gaan. Veilig en snel van je zweetvoeten af!

Bent u niet tevreden over ons product. Geen probleem, wij geven u gewoon een refund! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar!