Top
zweetvoeten wat is de oorzaak?

Zweetvoeten, de oorzaak van vieze voetengeur en stinkende schoenen.

Zweetvoeten wat is de oorzaakZweetvoeten, het kan iedereen overkomen. Bij de één een beetje en bij de ander heel erg. Als iemand last van zweetvoeten heeft kan dit voor hem of haar of voor de omgeving zeer vervelend zijn. Dit komt vaak door de penetrante zweetvoetengeur die verspreid wordt. Vaak is de stank zo erg dat deze zelfs met schoenen aan geroken kan worden.


Zweetvoeten, gênante gevolgen.

Oorzaak van zweetvoeten

Het kan vergaande gevolgen hebben voor iemand die last van zwetende voeten heeft. Door stank van stinkvoeten kan het zijn dat deze persoon niet meer de schoenen durft uit te doen of dat deze persoon zich zelfs niet meer in gezelschap durft te begeven. Maar wat is de oorzaak van zweetvoeten.Waarom zweten voeten?

Pedifris oplossing zweetvoeten

Over je hele lichaam zitten zweetklieren. Wordt je lichaam verwarmd, dan geven deze klieren vocht af, ofwel zweet. Dit vocht zorgt ervoor dat je hele lichaam door verdamping afkoelt, en het niet oververhit raakt. Zweet je overmatig, dan wordt dit ook wel ‘hyperhidrosis’ genoemd. De zweetklieren worden snel getriggerd, waardoor ze sneller dan normaal al actief worden en gaan zweten. Omdat je vaak schoenen draagt, kan het zweet van je voeten moeilijker verdampen. In combinatie met lichaamswarmte blijft het zweet in je schoen hangen. Een perfecte omgeving voor bacteriën en schimmels is geboren. Deze bacteriën en schimmels voeden zich met zweet en dode huid­schilfers, en laten een vieze

Wat te doen tegen zweetvoeten en Stinkvoeten, hoe kan je dit behandelen.

De oorzaak van zweetvoeten kan je succesvol behandelen met PediFris®. Hiermee ben je snel van je probleem verlost. Dit komt door de desinfecterende werking.

Dit is dé manier om voorgoed van je stinkvoeten af te komen. Dit komt doordat het probleem niet tijdelijk wordt verholpen maar om dat oorzaak bij de bron worden aangepakt . Het is simpelweg de oplossing om stinkende schoenen en stinkvoeten te verhelpen.

zweetvoeten wat is de oorzaak kruidvat voetverzorging