Top
Voetpoeder en schoenpoeder

Voetpoeder en schoenpoeder tegen zweetvoeten
voetpoeder en schoenpoeder

Je schaamt je voor je stinkvoeten!

Heb jij dat ook wel eens? Dat je in gezelschap bent en niet je schoenen durft uit te trekken omdat je voeten zo stinken. Ging daar door je eerste date niet goed? Je bent niet de enige, veel mannen en vrouwen hebben hebben hier last van. Bijvoorbeeld voeten die zo stinken dat ze alleen nog maar schoenen online durven te bestellen.Desinfecteren met schoenpoeder

Je voeten zweten nu eenmaal maar het is zeker niet nodig dat ze dan ook stinken. Er zijn wel verschillende middeltjes op de markt zoals deo's, geurvreters of speciale sokken maar deze doen hun werk vaak niet goed of maskeren enkel de geur.
Om de geur aan te pakken moet je bij de oorzaak beginnen. En dat is een schone voeten en schone schoenen. 
Hiervoor zul je deze moeten desinfecteren zodat alle boosdoeners die geurtjes veroorzaken worden verdreven en dit zijn voornamelijk schimmels en micro-organismen. En dit kan je doeltreffend en snel aanpakken met voetpoeder/schoenpoeder van PediFris® .


Voetpoeder helpt tegen extreme zweetvoeten

Maar nu rest natuurlijk nog de vraag: ‘Wat kun je er tegen doen?’ De desinfecterende werking van PediFris® zorgt ervoor dat stinkvoeten verholpen worden. Hoe het precies werkt? Het is eigenlijk heel simpel! Ke strooi voor het dragen van je schoenen gewoon een theelepeltje PediFris® in elke schoen. Vervolgens schud je eventjes met de schoen, zodat het poeder zich goed verspreid over de binnenste schoenzool. Het poeder zal oplossen tijdens het dragen van de schoenen. Dit proces herhaal je een paar dagen. Je neemt dus definitief afscheid van je stinkende schoenen en van je zwetende voeten.PediFris® voetpoeder tegen voetschimmel en kalknagels

PediFris® is effectief tegen voetschimmel en kan kalnagel voorkomen. Er zijn meerdere producten op de markt zoals Mycosan, Daktarin, Odaban of Gewohl. Maar er is niets beter dan PediFris®. Met dit middel kan je al na twee dagen duidelijk merkbaar resultaat behalen. Dit allemaal zonder een uitgebreid voetenbad of geklieder met zalf. Gewoon simpel in de schoen strooien voor het dragen. Dat is alles!