Stinkende
Sportschoenen

Géén geklieder met zalf
Snel resultaat
No cure, no pay!
12,5% Zomerkorting op alles!
Wordt verrekend bij de kassa

Geur Verwijderen
Uit Sportschoenen

PediFris® pakt het probleem bij de bron aan. Met een snufje PediFris® bestrijd je de schimmels, gisten en bacteriën die in je schoenen leven op een zeer efficiënte manier. Je strooit het in je schoen voordat je deze aantrekt en gaat vervolgens gewoon lekker sporten. Tijdens het dragen doet het middel zijn werk en je zult vrijwel gelijk al merken dat de geur verdwenen is en dat niemand meer loopt te klagen over je schoenen als jij je sporttas ergens neer zet.

Zo kom je van
Stinkende sportschoenen af

Bestel
PediFris Schoenpoeder Voetpoeder
PediFris® Classic
-
€12,45
PediFris Schoenpoeder Voetpoeder 2+1
PediFris® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95
PediFris® Classic
Een doeltreffende bescherming tegen stinkvoeten en stinkende schoenen. Géén maskering maar pakt het probleem bij de bron aan.
Namelijk, de bacteriën en schimmels die zweetvoetengeur veroorzaken.
Het werkt snel, permanent en eenvoudig.

De hele dag 100% frisse en geurloze voeten en schoenen, verlos jezelf en je team van die vieze geur


Trek gerust je schoenen in de kleedkamer uit!
Logo webwinkelkeur 100x100
Webwinkelkeur
Jaren last gehad van zweetvoeten. Zo erg dat ik voor werk bijna elke maand nieuwe schoenen kocht. Eindelijk een product gevonden dat doet wat t zegt! Ongeveer 5-7 dagen na het eerste gebruik merkte ik dat ik na een hele dag werken gewoon droge voeten had. Top product!!!
Sacha de Pagter
Rating
 4.8
/
5
Maak de kuur Compleet.
Behandel je Voeten!
Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je ook PediSpray® anti-transpirant.
Breng het avonds na het wassen aan op je voeten.
Laat het goed inwerken en je bent tot 5 dagen beschermd tegen overmatige transpiratie
Bestel
PediSpray® Voetspray
-
€12,45
Voetspray tegen zweetvoeten aanbieding
PediSpray® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95
Vrijwel iedereen die sport kent het probleem van de stinkende sportschoenen. Dat is eigenlijk ook nogal logisch omdat je schoenen tijdens het sporten aan verschillende elementen worden blootgesteld. In eerste instantie zal dit in bijna alle gevallen voetenzweet zijn. Want ja, zweet koelt het lichaam en tijdens het sporten loopt de lichaamstemperatuur op waardoor transpiratievocht zal worden aangemaakt. En dit gebeurt niet alleen op de bovenkant van het lichaam want ook je voeten hebben koeling nodig. Echter zitten deze opgesloten in je schoenen en kunnen ze het vocht niet goed verdampen en daarbij komt ook nog eens dat de warmte niet weg kan. Een broeinest dat uiteindelijk een aroma zal afstaan welke bij menig een niet bepaald in de smaak zal vallen kortom, stinkende sportschoenen die een verschrikkelijke voetengeur verspreiden.

Nu is je misschien wel eens op gevallen dat wanneer een schoen wat ouder is deze geur vaak sterker zal zijn en dit heeft een reden. Namelijk, er leeft van alles in je schoen. Gisten, schimmels en bacteriën. En deze voeden zich op jouw zweet, huidschilfers en ander materiaal wat zich in de loop van tijd heeft opgehoopt in je schoenen. En al deze levende organismen scheiden ook weer hun ontlasting uit en dit is waar het probleem begint. Want hier ontstaan de geuren waar wij zo van walgen.

Logo webwinkelkeur 100x100
Webwinkelkeur
Goede service (zelfs na zessen...) en...ze verkopen de "good old stuff": Pedispray, al decennia-lang mijn redder in nood bij zweetvoetaanvallen, hulde!!!
Leo Meijers
Rating
 4.8
/
5
zweetvoeten-Pedifris-partner-bol.com

Deze website is gemaakt door ManuelHoven.nl