Stinkende Schoenen 
Wat te doen?

Stinkende schoenen met rook
Géén geklieder met zalf
Snel resultaat
No cure, no pay!
12,5% Zomerkorting op alles!
Wordt verrekend bij de kassa

Wat doe je tegen

Stinkende Schoenen

Maak ze in een handomdraai weer fris met PediFris®. De hele dag 100% frisse schoenen en frisse voeten.

PediFris® verwijdert geur uit schoenen door de bron aan te pakken want het bestrijdt bacteriën en schimmels die stank veroorzaken.
Een dame die schoenen lekker vind ruiken

Stinkende Schoenen?
Zo maak je ze weer fris

Strooi een beetje PediFris® in je schoen voordat je deze aan trekt. 
En de vieze geur verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Het middel doet zijn werk tijdens het dragen. Dus géén geklieder met zalfjes of andere smeersels. 

Gegarandeerd resultaat dus: 
Niet tevreden? Geld terug!
Bestel
PediFris Schoenpoeder Voetpoeder
PediFris® Classic
-
€12,45
PediFris Schoenpoeder Voetpoeder 2+1
PediFris® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95
Logo webwinkelkeur 100x100
Webwinkelkeur
Ik walgde van mijn eigen stinkschoenen. Ik gebruik het al een paar dagen en als ik aan mijn sokken en schoenen ruik, dan ruik ik een neutrale geur! Het werkt en ook nog eens snel! Echt een aanrader!
B. Kamf
Rating
 4.8
/
5

Stinkschoenen
Tips

Er dingen die je zelf preventief kunt doen om stank te voorkomen. 
Hier enkele tips:

Zet schoenen droog weg

Zorg er voor dat je schoenen droog wegzet, zo voorkom je stinkende schoenen. Mocht het zo zijn dat ze nog vochtig zijn dan moet je er voor zorgen dat je schoenen kunnen luchten. Als ze aan de binnenkant erg nat zijn kun je er kranten in proppen. Het vocht zal dan in de krantenproppen trekken. Als je dit hebt gedaan kun je deze er later uithalen zodat je jouw schoenen verder kan laten drogen/luchten. Je zou hiervoor ook een hele dure schoendroger(ShoeFresh) kunnen kopen maar kranten zijn even effectief en het werkt zelfs nog sneller.

Ga niet met blotevoeten in schoenen

Stap nooit met blote voeten in je schoenen
Schoenen dragen zonder sokken is vragen om geurproblemen. Normaal zal de sok het zweet opnemen. Draag je deze niet dan zal het zweet in de schoen trekken en dit kan resulteren in verschrikkelijk stinkende schoenen.

Draag geen synthetische sokken

Draag sokken van een natuurlijk materiaal
Synthetische materialen kunnen het vocht niet goed verwerken en vasthouden. Deze zullen er dan ook voor zorgen dat nu ook het vocht/zweet rechtstreeks in de schoen zal trekken waardoor er stank wordt ontwikkeld en je schoenen gaan. Meestal een soort kattenpis-achtige geur. Dit komt vooral voor bij nylon panty's en daarop lijkende synthetische materialen

Geur verwijderen met PediFris®

Dit doe je in twee stappen. 1.)Na het wassen spuit je jouw voeten in met PediSpray®. Laat dit goed indrogen. 2.) Zorg er voor dat je schoenen zijn behandeld met PediFris® Classic. Dit middel doet zijn werk tijdens het dragen. Herhaal dit twee tot drie dagen en je bent van stinkvoeten en stinkende schoenen af!

Gebruik houten schoenspanners

Deze zorgen er niet voor dat je jouw schoenen goed in vorm houdt maar ze absorberen ook op een uitstekende manier vocht. Let er dan wel op dat ze van hout zijn want die kunststof varianten zullen deze absorberende eigenschap niet hebben.

Dus, schoenen gedragen, spanners er in tot dat je de schoenen weer gebruikt. Het hout zorgt er voor dat vocht/zweet wordt opgenomen en geurtjes aanzienlijk zullen verminderen waardoor je schoenen aanzienlijk frisser zullen zijn.

Heb je het idee dat de vochtopname minder wordt? Dan even de spanners licht opschuren zodat de poriën in het hout weer vocht kunnen opnemen.

Gebruik geen schoendeodorant

Ga dit soort middelen uit de weg. Deze zullen alleen de geur maskeren en het probleem zal altijd terugkomen. Daarbij kom ook nog eens dat je allemaal gekke stofjes in je schoenen spuit welke, net als zeepresten, weer een voedingsbodem kunnen vormen voor de micro-organismen die op je voet en schoen leven. Dus je zult het stinkschoenen probleem uiteindelijk alleen maar erger maken. Kortom ga schoendeo of voetdeo uit de weg.
Maak de kuur Compleet.
Behandel ook je Voeten!
Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je ook PediSpray® anti-transpirant.
Breng het avonds na het wassen aan op je voeten.
Goed laten inwerken
Je bent tot 5 dagen beschermd tegen overmatige transpiratie

Direct Effect!
Bestel
PediSpray® Voetspray
-
€12,45
Voetspray tegen zweetvoeten aanbieding
PediSpray® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95
Logo webwinkelkeur 100x100
Webwinkelkeur
Geef niet zo snel reviews, maar dit werkt wel echt ongekend goed. Wellicht even 2 keer poederen en daarna ruiken je schoenen alsof ze uit de wasmachine komen. Gouden uitvinding.
J. de Vries
Rating
 4.8
/
5

Bij stinkende laarzen of ander gesloten schoeisel werkt het ook!

PediFris is exclusief te verkrijgen via deze webshop en Bol.com. Niet tevreden over ons product? Geen probleem, wij geven gewoon een refund! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier en vraag naar de voorwaarden. Onze medewerkers staan voor u klaar!

En natuurlijk werkt PediFris® niet alleen voor stinkende schoenen maar ook voor alle typen gesloten schoeisel waar een geurtje aan kleeft. Stinkende laarzen, stinkende sportschoenen, stinkende skischoenen of stinkende voetbalschoenen. PediFris® zorgt er voor dat de geur en de hieraan gerelateerde klachten verdwijnen.

Partner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door ManuelHoven.nl