Top
Sneakers stinken | zweetgeur door zweetvoeten

sportschoenen stinken naar kattenpis

Sneakers stinken | zweetgeur door zweetvoeten

Niet te harden die stank in mijn Nike air max. En ook al mijn andere pattas die dingen meuren de tent uit. Wat kan ik hier aan doen?

In veel gevallen is dit te voorkomen. Ja die zweet-kakken. Het belangrijkste wat je moet doen, of eigenlijk niet moet doen is met je blote voetjes in je sneakers rondstappen. En natuurlijk moet je er voor zorgen dat je voetjes altijd shiny schoon zijn. Dus regelmatig onder de kraan met die tenen en schrobben maar!

Ja en die sneakers zijn in heel veel gevallen gemaakt van kunststof zoals  polyester of nylon. Dat is dus killing voor je voeten. Het beste is dat deze gemaakt zijn van natuurlijk materiaal zoals: katoen, bamboe, canvas of wol.
Die andere shizzle kan het vocht niet goed verwerken dit zorgt er voor dat er stank wordt ontwikkeld en je schoenen gaan stinken naar kattenpis en/of zweet. Hier nog meer tips  Hier nog meer tips voor als je sneakers stinken naar een vieze zweetgeur door zweetvoeten

En als je nou echt van die zweetkakken af wilt zodat niemand meer over zijn nek gaat door jouw pootjes moet je PediFris gebruiken.
Hoe dit precies werkt kan je lezen op de pagina achter de volgende button!

PediFris® zal het transpireren van de voeten tegen gaan. Veilig en doeltreffend.

Bent u niet tevreden over ons product. Geen probleem, wij geven u gewoon een refund! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar!