Top
stinkende schoenen opfrissen

sportschoenen stinken naar kattenpis

Stinkende schoenen? Geef ze een tweede leven door deze met een theelepeltje PediFris® te behandelen.

Stinkende schoenen een zeer onaangenaam fenomeen. Vooral sportschoenen kunnen behoorlijk stinken. Dit gebeurt omdat sportschoenen vaak vochtig worden weg gezet. Veelal nat in een(plastic) tas na het sporten. Hierdoor kan het vocht, zweet van zweetvoeten of vocht van het speelveld, niet goed verdampen en blijft het hangen in de schoen. Hiermee wordt een perfecte omgeving gecreëerd voor stinkende sportschoenen door bacteriën die er voor zorgen dat de schoen gaat stinken.


Stinkschoenen, wat kan je hier tegen doen?

stinkchoenenZorg er in ieder geval voor dat je nooit met blote voeten in je schoenen stapt want dat is een garantie voor stinkschoenen. Zelfs je nieuwe schoenen kunnen dan gaan stinken. Draag dus altijd sokken. Zorg er voor dat deze gemaakt zijn van natuurlijk materiaal zoals: katoen, bamboe, canvas of wol. Synthetische materialen kunnen het vocht niet goed verwerken en gaan zorgen er voor dat er stank wordt ontwikkeld en je schoenen gaan stinken naar kattenpis en/of zweet. Meer tips tegen zweetvoeten vind je hier


Je kunt je stinkende schoenen opfrissen / ontgeuren

Stinkende schoenen opfrissenDit doe je door gebruik van een desinfecterend middel zoals PediFris®. Dit middel zorgt er voor dat de schoen en de voet wordt ontsmet en er op deze manier geen vieze geur gecreëerd kan worden. Dus vergeet het geknoei met zalf, of alle truukjes uit "oma weet raad" zoals theezakjes, baking soda of vieze schoenen in de vriezer. Dit helpt allemaal niet. Dit omdat niet alleen je schoenen maar óók je voeten moeten worden gedesinfecteerd. Gebruik daarom PediFris®, het is makkelijk in gebruik. Je strooit het in je schoen voor dat je deze aantrekt want PediFris® doet zijn werk op het moment dat de schoen wordt gedragen. PediFris® zal het transpireren van de voeten tegen gaan. Veilig en doeltreffend. Dus nooit meer stinkende schoenen of stinkende sneakers.

PediFris is exclusief te verkrijgen via deze webshop en niet te verkrijgen via drogisterijen zoals kruidvat, trekpleister of DA.

Bent u niet tevreden over ons product. Geen probleem, wij geven u gewoon een refund! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar!
stinkende schoenen opfrissen
podoform