Top
stinkende schoenen behandelen en opfrissen

sportschoenen stinken naar kattenpis

Stinkende schoenen behandelen en opfrissen Geef stinkschoenen een tweede leven.

Stinkende schoenen opfrissen

Heb jij ook erg last van Stinkende (sport)schoenen? Vooral die stinkende voetbalschoenen, vaak vergeten in een hoek, liggend in een plastic zak. Nog zeiknat omdat het regende tijdens de voetbal wedstrijd. De perfecte omgeving voor bacteriën en schimmels die de schoen een vieze geur geven. Yuk!


Stinkschoenen, wat kan je doen om dit te voorkomen?

Sommige dingen die je kunt doen om stinkschoenen te voorkomen liggen voor de hand.
  • Zorg er voor dat je schoenen droog wegzet
    Mocht het zo zijn dat ze nog vochtig zijn dan moet je er voor zorgen dat je schoenen kunnen luchten. Als ze aan de binnenkant erg nat zijn kun je er kranten in proppen. Het vocht zal dan in de krantenproppen trekken. Als je dit hebt gedaan kun je deze er later uithalen zodat je jouw schoenen verder kan laten drogen/luchten
  • Stap nooit met blote voeten in je schoenen
    Schoenen dragen zonder sokken is vragen om geurproblemen. Normaal zal de sok het zweet opnemen. Draag je deze niet dan zal het zweet in de schoen trekken en dit kan resulteren in verschrikkelijk stinkende schoenen.
  • Draag sokken van een natuurlijk materiaal
    Synthetische materialen kunnen het vocht niet goed verwerken en vasthouden. Deze zullen er dan ook voor zorgen dat nu ook het vocht/zweet rechtstreeks in de schoen zal trekken waardoor er stank wordt ontwikkeld en je schoenen gaan. Meestal een soort kattenpis-achtige geur.

Stinkende sneakers behandelen!

stinkchoenen

Overal vind je advies over hoe je jouw (stink)schoenen kunt behandelen. Maar vergeet gewoon het geknoei met zalf, of alle trucjes uit "oma weet raad" zoals theezakjes, baking soda of vieze schoenen in de vriezer (bah!). Dit helpt allemaal niet!

Het gaat er om dat je niet alleen je stinkende schoenen behandelt maar ook je voeten moeten behandeld worden! Dit doe je door gebruik van een desinfecterend middel zoals PediFris®. Dit zorgt er voor dat de schoen en de voet wordt ontsmet en er op deze manier geen vieze geur gecreëerd kan worden.Bij stinkende laarzen of bij ander gesloten schoeisel werkt het ook!

En natuurlijk werkt PediFris® voor alle typen gesloten schoenen waar een geurtje aan kleeft.
Stinkende laklaarzen, stinkende tennisschoenen of stinkende hardloopschoenen. PediFris® zorgt er voor dat de geur verdwijnt.
PediFris® verwijdert stank uit die stinkschoen.  Veilig en doeltreffend. Dus nooit meer stinkende voetbalschoenen of stinkende sneakers.
PediFris is exclusief te verkrijgen via deze webshop en niet te verkrijgen via drogisterijen zoals kruidvat, trekpleister of DA.
Bent u niet tevreden over ons product. Geen probleem, wij geven u gewoon een refund! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar!stinkende schoenen opfrissen
podoform