Top
Overmatige zweetvoeten | Ook bekend als Hyperhidrosis plantaris
remedie tegen hyperhidrosis

Hoe kan je overmatige zweetvoeten (hyperhidrosis plantaris) voorkomen

Zijn die stinkvoeten voor jou ook een probleem? Hoe kan je dit voorkomen? Wij hebben een remedie hier tegen! Bestrijd overmatige zweetvoeten in enkele dagen met PediFris®. Gegarandeerd resultaat!


PediFris® is de oplossing tegen overmatige zweetvoeten | Zó kom je van zweetvoeten af!


Overmatige-zweetvoeten

Overmatige zweetvoeten ontstaan door micro-organismen die op je huid leven. Deze bestaan uit schimmels of bacteriën. 

Deze micro-organismen vinden namelijk niks fijner dan een warme, vochtige omgeving, zoals sokken en schoenen. 
En zij voeden zich met zweet en de vele duizenden losgeraakte huidschilfertjes die in je schoenen en sokken achterblijven. Zodoende vermenigvuldigen zij zich razendsnel in de warme & klamme atmosfeer van je sokken. Vervolgens gaan ze een verbinding aan met de geurstoffen in je voetzweet, en dan ontstaat de typische geur van zweetvoeten oftewel stinkvoeten.
Je kunt dit tegen gaan door deze micro-organismen te bestrijden met PediFris.
PediFris® zorgt er voor dat de voet de sok en de schoen vrij zullen zijn van micro-organismen zodat je weer met frisse voeten en schoenen door het leven zult gaan.

PediFris® zal het overmatige transpireren van de voeten tegen gaan. Veilig en doeltreffend.

Strooi dagelijks voor of na het dragen van de schoenen een theelepeltje PediFris in de schoen en laat dit tijdens het dragen van de schoen zitten. Herhaal dit enkele dagen en de overmatige transpiratie zal afnemen en de vervelende geur van zweetvoeten zal verdwijnen.
Pedifris, hiermee zal je hyperhidrosis plantaris (zweetvoeten) bestrijden, resultaat al na enkele dagen! 

Overmatig zweetvoeten

stinkvoeten-stinkschoenen

Sommige mensen zweten echt overmatig, Dus niet zoals een normaal mens zweet als het buiten warm is of wanneer men zich inspant, maar hyperhidrose is zeer intens overmatig. Denk aan dat voeten glibberend in de schoenen zitten van het zweten. Dit gebeurt niet alleen bij inspanning of als men het warm heeft maar ook in "rust". Mensen met hyperhidrose zweten altijd intens en overmatig. Symptomen en tekenen van zweetvoeten Natte wit uitgeslagen voeten met een rimpelige huid. Hierdoor is de huid week en kan deze scheuren. Hierdoor kunnen dan infecties en wonden ontstaan. Overmatige zweetvoeten is een veel voorkomend sociaal probleem, dit omdat de omgeving hier erg last van kan hebben. Symptomen van zweetvoeten hoor hyperhidrose zijn:

  • Stinkende voeten
  • Natte voeten / sokken / of zelfs schoenen
  • Blaren
  • Uitslag van de huid
  • Irritatie
Daarnaast kan Stress ook een symptoom zijn doordat mensen die lijden aan hyperhidrose schaamte met zich mee kan brengen of angst. Dit laatste kan weer een retorisch effect hebben door dat men weer uit angst kan gaan zweten (angst-zweet). Hierdoor kan dan weer sociale isolatie ontstaan. Dit is een veel voorkomend probleem onder tieners met plantaire hyperhidrosis (transpiratie bij de voeten ook wel genaamd: zweetvoeten).
Bent u niet tevreden over ons product. Geen probleem, wij geven u gewoon een refund! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Onze medewerkers zitten voor u klaar!