alexa
PediFris®
Tegen Stinkvoeten
pedifris potje
Géén geklieder met zalf
Snel resultaat
No cure, no pay!
10% Korting
code: KORTING10

PediFris® Classic

Middel tegen stinkvoeten

 • Bestrijd bacteriën en schimmels die zweetvoetengeur veroorzaken.
 • Bronbestrijding dus géén geurmaskering.
 • Snelwerkend en langdurig effectief
 • Eenvoudig in gebruik
De hele dag Frisse, Geurloze voeten
Trek gerust je schoenen in gezelschap uit!
Bestel
pedifris potje
PediFris® Classic
-
€12,45
pedifris tegen stinkvoeten
PediFris® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95
 • Webwinkelkeur
  Martijn
  Ik gebruik de voetspray inmiddels vier dagen en ik ben echt verbaasd: dit middel werkt echt! Ik had altijd zweet/stink voeten van de ergste categorie, maar dat is als sneeuw voor de zon verdwenen. Eigenlijk al meteen na het eerste gebruik van PediFris.
  Ik ben echt blij, want dit probleem had best wel een grote impact op m'n leven.
  Rating
   5
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  W jungschlager
  Ik was wat sceptisch, maar heb het PediFris® toch besteld. En het werkt gewoon heel goed! Mijn stinkende sneakers moesten op het balkon staan, zo erg roken ze maar het poeder heeft de nare geur zeker 80% weggenomen! Helemaal goed
  Rating
   4.8
  /
  5
 • Webwinkelkeur
  Jorian Miegies
  De bestelling was ruim op tijd. En het product zelf werkt voor mij erg goed, zowel het poeder voor de schoen als de spray voor de voet!
  (als je veel loopt op een dag en dus een dikkere eeltlaag op de voet hebt zou ik dit eerst met een een eeltschrobber verwijderen. Dan gecombineerd met de spray. Voeten weer zo goed als nieuw
  Rating
  5
  /
  5

Hoe gebruik je PediFris® Classic?

Zorg dat voeten schoon en droog zijn

Was voeten grondig en droog ze zorgvuldig. Op deze manier zorg je er voor dat er geen voedingsbodem achterblijft voor bacteriën die zweetvoetengeur produceren. 

Strooi PediFris® in de schoenen

Strooi een klein theelepeltje PediFris® in elke schoen. Schoenen licht schudden zodat het poeder goed verdeeld wordt over de binnenzool en trek de schoen aan.
Het poeder lost tijdens tijdens het dragen van de schoen op en doet dan zijn werk door schimmels en bacteriën te doden die voetengeur veroorzaken. 

Hoe lang duurt de behandeling

Om van stinkvoeten af te komen behandel de eerste week dagelijks. Vervolgens doe je om de twee weken een enkele onderhoudsbehandeling met PediFris® schoenpoeder.

Maak de kuur compleet, behandel ook je voeten met PediSpray® voetspray.

Ook tegen geur bij schoenen die al stinken

Ja, het middel werkt ook tegen geur bij schoen die, als gevolg van zweetvoeten, stinken.

Je kunt hiervoor het poeder ook gewoon in de schoen strooien en de schoenen dragen. De geur die aan de binnenkant van de schoen zit zal dan, nadat de schoen enkele keren gedragen is, uiterindelijk ook verdwijnen 
TIP!
Behandel al je schoenen met PediFris®
Zó voorkom je herbesmetting
Maak de kuur Compleet 
Behandel ook je Voeten!
Voor 100% droge, frisse en droge voeten gebruik je ook PediSpray® anti-transpirant.
Breng het avonds na het wassen aan op je voeten.
Laat het goed inwerken en je bent tot 5 dagen beschermd tegen overmatige transpiratie
Bestel
voetspray tegen zweetvoeten
PediSpray® Voetspray
-
€12,45
voetspray tegen zeeetvoeten 2+1 gratis
PediSpray® 2+1 Gratis
€38,85
€24,95

Géén geklieder met zalf!
Niemand over z'n nek als jij je schoenen uit trekt.

Je kunt weer op sokken door huis!

Schoendeodorant

PediFris® is géén schoendeodorant. Daar waar een deodorant de geur zal maskeren zal PediFris® de geur laten verdwijnen.  Schoenen en voeten worden ge-desinfecteert waardoor de oorzaak wordt aangepakt en voor een langere tijd geurneutraal blijven!

PediFris® Waar te koop?

PediFris kopen kan via de webshop “PediFris.nl”. De prijs is €8,31 per stuk middels een aantrekkelijke “2+1 gratis” aanbieding. Ook is PediFris® verkrijgbaar via de site van onze verkooppartner Bol.com. Onze schoenpoeder is exclusief via deze kanalen te verkrijgen. Ook geschikt voor vrouwenschoenen


Let op! PediFris voetpoeder is niet voor inwendig gebruik, niet geschikt voor zwangere vrouwen, niet geschikt voor kinderen onder 4 jaar, niet geschikt voor diabetici met diabetische-voetwonden. 
*Alleen geldig bij 2+1 aanbieding Indien na gebruik van het 1e potje niet het gewenste resultaat is behaald kunnen de overige twee (onaangebroken) verpakkingen, inclusief aankoop bon, worden geretourneerd. Hierna kan men aanspraak maken op de NoCure NoPay garantie waarbij  de overige producten kunnen worden gereclameerd (exclusief verzendkosten). De 2+1 korting op het gebruikte product komt te vervallen
** Let op! PediFris® Werkt alleen met gesloten schoeisel en men dient ten alle tijden sokken te dragen tijdens het gebruik.

Inhoud 50 gramPartner Van Bol.com

Deze website is gemaakt door MH.nl

chevron-down