Top
Last van zweetvoeten
last van zweetvoeten

Last van zweetvoeten | Wat kan je hier tegen doen?

Zweetvoeten, ook wel genaamd "Hyperhidrosis plantaris" een vervelende aandoening. Deze aandoening gaat vaak gepaard met een vervelende stank en klamme voeten. Wat kan je hier tegen doen? Veel mensen komen hier moeilijk van af. maar er is hoop want er is een snelle en effciente oplossing!PediFris®, een speciaal ontwikkeld middel.

Het helpt binnen enkele dagen bij last van zweetvoeten. Sommige middeltjes, zoals deodorant, maskeren slechts de geur maar PediFris smoort het probleem in de kiem. PediFris® helpt bij last van zweetvoeten.

Makkelijk in gebruik

Geen ge-smeer en geen geklieder met zalfjes, je strooit het simpelweg in de schoen voordat je deze draagt Doe dit een paar dagen achtereen en je bent volledig bevrijd van je zweetvoeten. Ken de oorzaak, en begin goed in de basis met de bestrijding van overmatige zweetvoeten.

Last van zweetvoeten? Het begint bij de basis

Dit is een een een goede voethygiëne. Hiervoor zijn vele tips. Enkele daarvan in het kort: Was de voeten regelmatig, het liefst twee maal per dag, Doe dit met lauw-warm water, al dan niet met zeep. Zorg er voor dat de voet hierna goed gedroogd wordt. Met name tussen de tenen.
Wissel ook regelmatig van schoenen zodat deze de kans kunnen krijgen om te rusten/drogen. Indien mogelijk, doe de schoenen regelmatig uit zodat de voet en schoen kunnen luchten en drogen. Hierdoor krijgen de zweetklieren rust en zorgen daarom ook voor een aangenaam gevoel.

 


Wat te doen bij last van overmatige zweetvoeten, PediFris®. Veilig en doeltreffend.


Bent u niet tevreden over ons product. Geen probleem, wij geven u gewoon een refund! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar!Odaban, Pedicare, Footcare, Benolin, Scholl, Mycosan of ShoeFresh, Pedifris verslaat ze allemaal!