Top
PediFris tegen zweetvoeten 2 plus 1 Gratis
  • PediFris tegen zweetvoeten 2 plus 1 Gratis
€ 38,85
25,90
per 2+1 Gratis

Nu tijdelijk 2+1 Gratis!
PediFris® tegen stinkvoeten en stinkschoenen. 

Koop nu twee potjes PediFris en krijg het derde potje helemaal gratis! Voor bijvoorbeeld op het werk!
De unieke formule bestrijdt op een snelle en manier zweetvoeten, stinkvoeten en stinkschoenen.

✅Bestrijdt zweetvoeten
✅Al na enkele dagen effect
✅Geen geklieder met zalf
Gegarandeerd resultaat
Gratis verzending in NL & BE

Hoe kom je van zweetvoeten af?
-PediFris®-
Zo kom je van zweetvoeten af!


Strooi het middel voor het dragen in je schoenen. Een theelepeltje PediFris® in elke schoen. Schoenen even licht schudden zodat het poeder goed verdeeld wordt over de binnenste schoenzool en trek de schoen aan. Het poeder lost tijdens tijdens het dragen van de schoen op. Dus geen geklieder met zalf! Herhaal dit dagelijks en na enkele dagen zul je merken dat transpiratie is afgenomen en de vervelende geur van zweetvoeten is verdwenen. 


Mocht het zo zijn dat na een onbepaalde tijd de geur weer terug komt dan zal een éénmalig gebruik van PediFris voldoende zijn zijn om deze weer te bestrijden.


PediFris® is het beste middel tegen zweetvoeten 

Wil jij echt snel van zweetvoeten af? Doe dan het volgende om stinkvoeten te voorkomen. Behandel al je schoeisel met PediFris® schoenpoeder.

Het middel werkt namelijk desinfecterend en als je bijv. alleen je werkschoenen behandeld dan kunnen deze weer besmet raken door kruisbesmetting na het dragen van onbehandelde schoenen. Mocht het zo zijn dat na een onbepaalde tijd de geur weer terug komt dan zal een éénmalig gebruik van PediFris® voldoende zijn zijn om deze weer te bestrijden. D.w.z. je gaat met schone voeten in besmet schoeisel, hierdoor zullen je schone voeten weer besmet raken door het besmette schoeisel . Als je dan weer met besmette voet in schoon schoeisel stapt zal dit ook weer besmet raken. Vandaar dat je al je schoeisel moet ontsmetten/desinfecteren met dit middel tegen zweetvoeten.

Dus ook eventueel pantoffels zullen behandeld moeten worden met dit middel voor een goed effect dat helpt tegen zweetvoeten!

Let op! PediFris voetpoeder is niet voor inwendig gebruik, niet geschikt voor zwangere vrouwen en ook niet geschikt voor diabetici met diabetische-voetwonden. Inhoud 40 gram 

✅middel tegen zweetvoeten
✅Na enkele dagen effect
✅Geen geklieder met zalf
✅kruidvat voetverzorging Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over