Top
PediFris tegen zweetvoeten 2 plus 1 Gratis
  • PediFris tegen zweetvoeten 2 plus 1 Gratis
€ 38,85
25,90
per 2+1 Gratis

Nu tijdelijk 2+1 Gratis

Koop nu twee potjes PediFris en krijg de derde helemaal gratis! Voor bijvoorbeeld op het werk!

PediFris® snel resultaat 

De unieke formule bestrijdt op een snelle manier zweetvoeten en stinkschoenen. Eenvoudig en effectief!


✅Bestrijdt zweetvoeten
✅Al na enkele dagen effect
✅Geen geklieder met zalf
Gegarandeerd resultaat
Gratis verzending in NL & BE

Hoe werkt het, hoe kom je van zweetvoeten af? 

Strooi het middel voor het dragen in je schoenen. Een theelepeltje PediFris® in elke schoen. Schoenen even licht schudden zodat het poeder goed verdeeld wordt over de binnenste schoenzool en trek de schoen aan. Het poeder lost tijdens tijdens het dragen van de schoen op. Dus geen geklieder met zalf! Herhaal dit dagelijks en na enkele dagen zal je merken dat transpiratie is afgenomen en de vervelende geur van zweetvoeten is verdwenen. Ja zó kom je van zweetvoeten af! 


Mocht het zo zijn dat na een onbepaalde tijd de geur weer terug komt dan zal een éénmalig gebruik van PediFris voldoende zijn zijn om deze weer te bestrijden.


PediFris® helpt je van je zweetvoeten af.
Binnen enkele dagen al merkbaar resultaat. Geen last meer van zweetvoeten, die vervelende voetengeur, stinkvoeten, stinkschoenen of een tere doorweekte huid.

Geen schaamte en altijd frisse schoenen. PediFris® is een speciaal ontwikkeld anti-transpirant tegen zweetvoeten kalknagels en voetschimmel.
PediFris bestrijdt zweetvoeten!

Het is wel  van belang dat je ál je schoeisel met PediFris behandeld.

PediFris werkt namelijk desinfecterend en als je bijv. alleen je werkschoenen behandeld dan kunnen deze weer besmet raken door kruisbesmetting na het dragen van onbehandelde schoenen.

D.w.z. je gaat met schone voeten in besmet schoeisel, hierdoor zullen je schone voeten weer besmet raken door het besmette schoeisel . Als je dan weer met besmette voet in schoon schoeisel stapt zal dit ook weer besmet raken. Vandaar dat je al je schoeisel moet ontsmetten/desinfecteren.

Dus ook eventueel pantoffels zullen behandeld moeten worden!Stuur naar een vriend
@
@