Top
PediFris tegen zweetvoeten 2 plus 1 Gratis
  • PediFris tegen zweetvoeten 2 plus 1 Gratis
€ 38,85
25,90
per 2+1 Gratis

Binnen enkele dagen van zweetvoeten, stinkvoeten en stinkschoenen af met PediFris®

Nooit meer last van stinkende zweetvoeten doordat je het probleem bij de bron bestrijdt!
Nu 2+1 Gratis
gratis verzending in Nederland en België 


De unieke formule bestrijdt snel en efficiënt zweetvoeten, stinkvoeten en stinkende schoenen. Dit op een simpele en eenvoudige manier: 


Strooi het middel voor het dragen in je schoenen. Één theelepeltje PediFris® in elke schoen. Schoenen licht schudden zodat het poeder goed verdeeld wordt over de binnenkant van de schoenzool en trek de schoen aan.
Het poeder lost tijdens tijdens het dragen van de schoen op en doet gelijk zijn werk. Dus geen geklieder met zalf!

Herhaal dit enkele dagen waarna je zult merken dat transpiratie is afgenomen en de vervelende geur van zweetvoeten is verdwenen. 
PediFris® voetpoeder en schoenpoeder is het beste middel tegen zweetvoeten 

Wil jij echt snel van zweetvoeten af? Doe dan het volgende om stinkvoeten en voetschimmel te voorkomen. Behandel al je schoeisel met PediFris® schoenpoeder.

Het middel werkt namelijk desinfecterend en als je bijv. alleen je werkschoenen behandeld dan kunnen deze weer besmet raken door kruisbesmetting na het dragen van onbehandelde schoenen. Mocht het zo zijn dat na een onbepaalde tijd de geur weer terug komt dan zal een éénmalig gebruik van PediFris® voldoende zijn zijn om deze weer te bestrijden. D.w.z. je gaat met schone voeten in besmet schoeisel, hierdoor zullen je schone voeten weer besmet raken door het besmette schoeisel . Als je dan weer met besmette voet in schoon schoeisel stapt zal dit ook weer besmet raken. Vandaar dat je al je schoeisel moet ontsmetten/desinfecteren met dit middel tegen zweetvoeten. Let op! PediFris voetpoeder is niet voor inwendig gebruik, niet geschikt voor zwangere vrouwen en ook niet geschikt voor diabetici met diabetische-voetwonden. Inhoud 40 gram 

Dus ook eventueel pantoffels zullen behandeld moeten worden met dit middel voor een goed effect dat helpt tegen zweetvoeten!✅middel tegen zweetvoeten
✅Na enkele dagen effect
✅Geen geklieder met zalf
✅kruidvat voetverzorging Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over