Top
Middel tegen zweetvoeten
  • Middel tegen zweetvoeten
€ 13,95
12,95
per potje

Middel tegen zweetvoeten | PediFris®, al na twee dagen resultaat!

Door de unieke formule ís PediFris® het enige middel dat echt tegen zweetvoeten helpt. Je bent op een snelle manier van zweetvoeten en stinkschoenen af!

Want PediFris®: 

✅Bestrijdt zweetvoeten
✅Heeft al na enkele dagen effect
✅Geeft geen geklieder met zalf
✅Heeft resultaat garantie
✅Wordt gratis verzonden in Nederland en Belgïe

Hoe kom je van zweetvoeten af? 

Dat is heel simpel en eenvoudig: Strooi een theelepeltje PediFris® voor het dragen in elke schoen. Schoenen (ook sportschoenen) even licht schudden zodat het poeder goed verdeeld wordt over de binnenste schoenzool en trek de schoen aan. Herhaal dit enkele dagen en je zult merken dat je zweetvoeten zijn verdwenen. Het poeder lost tijdens tijdens het dragen van de schoen op dus geen geknoei. 


Profiteer nu van de
super aanbieding!
Koop nu twee potjes PediFris® en
krijg de derde Helemaal Gratis!
PediFris®, Zó kom je van zweetvoeten af! 

PediFris® is het beste middel tegen zweetvoeten 

Wil jij echt snel van zweetvoeten af? Doe dan het volgende om stinkvoeten te voorkomen. Behandel al je schoeisel met PediFris® schoenpoeder.

Het middel werkt namelijk desinfecterend en als je bijv. alleen je werkschoenen behandeld dan kunnen deze weer besmet raken door kruisbesmetting na het dragen van onbehandelde schoenen. Mocht het zo zijn dat na een onbepaalde tijd de geur weer terug komt dan zal een éénmalig gebruik van PediFris® voldoende zijn zijn om deze weer te bestrijden. D.w.z. je gaat met schone voeten in besmet schoeisel, hierdoor zullen je schone voeten weer besmet raken door het besmette schoeisel . Als je dan weer met besmette voet in schoon schoeisel stapt zal dit ook weer besmet raken. Vandaar dat je al je schoeisel moet ontsmetten/desinfecteren met dit middel tegen zweetvoeten.

Dus ook eventueel pantoffels zullen behandeld moeten worden met dit middel voor een goed effect dat helpt tegen zweetvoeten!

Let op! PediFris voetpoeder is niet voor inwendig gebruik, niet geschikt voor zwangere vrouwen en ook niet geschikt voor diabetici met diabetische-voetwonden.  Inhoud 40 gram 


✅middel tegen zweetvoeten ✅Na enkele dagen effect✅Geen geklieder met zalf  ✅kruidvat voetverzorging Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over