Top
Middel tegen zweetvoeten
  • Middel tegen zweetvoeten
€ 13,95
12,95
per potje

Zweetvoeten, dit doe je er tegen | PediFris® snel resultaat 

De unieke formule bestrijdt op een snelle manier zweetvoeten en stinkschoenen. Eenvoudig en effectief!


✅Bestrijdt zweetvoeten 
Gegarandeerd resultaat
Gratis verzending in NL & BE

Hoe werkt het, hoe kom je van zweetvoeten af? 

Strooi een theelepeltje PediFris® voor het dragen in elke schoen. Schoenen even licht schudden zodat het poeder goed verdeeld wordt over de binnenste schoenzool en trek de schoen aan.
Herhaal dit enkele dagen en je zult merken dat je zweetvoeten als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.

Het poeder lost tijdens tijdens het dragen van de schoen op dus geen geknoei en met dit middel tegen zweetvoeten zeker geen geklieder met zalf!


PediFris®, Zó kom je van zweetvoeten af! 

PediFris® is het middel tegen zweetvoeten maar.....

Het is wel  van belang dat je ál je schoeisel met PediFris behandeld.

Het middel PediFris® werkt namelijk desinfecterend en als je bijv. alleen je werkschoenen behandeld dan kunnen deze weer besmet raken door kruisbesmetting na het dragen van onbehandelde schoenen. Mocht het zo zijn dat na een onbepaalde tijd de geur weer terug komt dan zal een éénmalig gebruik van PediFris® voldoende zijn zijn om deze weer te bestrijden.

D.w.z. je gaat met schone voeten in besmet schoeisel, hierdoor zullen je schone voeten weer besmet raken door het besmette schoeisel . Als je dan weer met besmette voet in schoon schoeisel stapt zal dit ook weer besmet raken. Vandaar dat je al je schoeisel moet ontsmetten/desinfecteren met dit middel tegen zweetvoeten.

Dus ook eventueel pantoffels zullen behandeld moeten worden met dit middel voor een goed effect dat helpt tegen zweetvoeten!Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten